Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Potřebuji sehnat pro rodiče notebook do 15tis.Pokud možno co nejvýkonější občas se tam budou i komprimovat videa z kamery ve Full HD atd.

Velikost displeje od 15,6" a větší,Wlan,BT,USB,čtečka karet,hdmi výstup,může být  bez OS,DVD mechaniku,HDD,pokud možno s numerickou klávesnicí,integrovaná grafika bude nevýhodou.

Snad jsem na nic nezapomněl.

Tak nakonec do 15.tisíc a muže být i větší displej,HDD aspoň 750GB

Upraveno uživatelem chuck11
Odesláno

Mě jednou, už je to dávno, říkal známý ze záručního servisu: "Jak to začíná na ,A´ tak ruce pryč!" :D

Ale asi se to od tý doby změnilo...

Odesláno (upraveno)

Acer, Asus Asi všechno co se dělá v Číně. :D

By jsi se možná divil co dokáže Leninovo a nebo Horní Polní.

Jsou pak značky které jsou trochu jiné, jako třeba Fujitsu, ale to je cenově trochu jinde. Ale i kvalitně. 3 roky NBD u zákazníka o tom trochu vypovídá.

Ale to už jinde jsme, to je jiná vesnice.

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odesláno

Já si u těch všemožných zkazek vždycky vzpomenu na svá EEE901 z roku 2008, které jsou v podstatě denním provozu dodnes... akorát s jinou RAM a jiným SSD. A vlastně klávesnicí a pochopitelně baterkou.

Odesláno (upraveno)

mám NTB Acer a šlape 10 let bez jediné chyby :)  (až minulý týden výměna ventilátoru--byl hlučný)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Tak jestli do 15t, tak skoč po tomhle: https://www.pocitarna.cz/notebooky/lenovo-ideapad-b50-80-7/

Notebook - Intel Core i7-5500U (2,40 - 3,00GHz), 8GB RAM DDR3, 1TB HDD, Intel HD Graphics 5500 + AMD Radeon R5 M330 - 2GB, 15,6" LED Full HD displej (1920x1080px), HDMI, VGA, LAN, DVD-RW, WiFi, Bluetooth 4.0, USB 3.0, Čtečka paměťových karet, Webkamera, Numerická klávesnice, Windows 8.1

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno (upraveno)

To Lenovo je skvělé. Vyměnit HDD za SSD a původní HDD používat jako externí disk na data :super

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

Tak ako píše minimaxa.....ale pôvodný disk by som dal namiesto DVD mechaniky.......a win 8.1 určite na SSD nie....tam W10

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Vloudím se do tohoto vlákna.

Klekl nám NB a hledáme náhradu.

NB je z 95% využíván na net, občas nějaké to video. Obrazovka min. 15" FHD. Numerická klávesnice.

Teď máme možnost toto za 13 000,-.

Myslíme, že celkem fajn cena a na nic lepšího jsme nenarazili.

Je to sice AMD, ale když teď u intelu mají ty problémy s dírou do jádra CPU, kde to antivir výkonově dost sráží tak nevím jestli o intelu uvažovat.

Případně něco doporučte.

Upraveno uživatelem Dave_k
Guest minimaxa
Odesláno

Mám T430 a vím, že další bude zase nějaký ThinkPad :super Takže moje doporučení je jasné ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...