myšut Odesláno 28. říjen 2016 Odesláno 28. říjen 2016 nedokážu si představit ,že příjdu do ulice třeba Pařížská ,P1 , vemu reklamní poutač nebo svoji vizitku a fláknu ji přes značku třeba modrá zona nebo zákaz ......to by těch milion aut ,co tam parkuje a platí za každý za 1 rok 8 tis aby tam mohl parkovat - to najednou jako neplatilo....????absurd Citovat
MotoMoto Odesláno 28. říjen 2016 Autor Odesláno 28. říjen 2016 Nemyslím si že bych měl problém s čímkoliv . A z dvou posledních reakcí zde se vrátím k původní otázce. Je možné že by cokoliv nalepeného na dodatkové tabulce zneplatnilo celou zákazovou značku? Já si tady nestěžuji , já se snažím dobrat toho zda má strážník pravdu s tím že se zákaz ruší . Citovat
parizov Odesláno 28. říjen 2016 Odesláno 28. říjen 2016 Dle mého neruší, diskutovat by se mohlo o té nečitelné době, ale jak jsem psal do 19 minut max. Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. říjen 2016 Odesláno 28. říjen 2016 To mi připomnělo tuhle pražskou kauzu... Odesláno z mého E6653 pomocí Tapatalk Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. říjen 2016 Odesláno 29. říjen 2016 Když jsem jezdil u SÚS a občas jsem jezdil se značkařema značit objížďky nebo na kontroly značení tak se dbalo na to aby zrušené značky byli zrušené přesně podle předpisů a aby se na značkách neobjevovali podobné nesmysli jako na těchto fotkách. A značka byla podle tehdejšího výkladu PČR zrušena jen tím že se překryla neprůhlednou plachtou nebo křížem oranžovočernou páskou případně touto páskou škrtnutý jen dotčený řádek dodatkové tabulky. Citovat
Fruktis Odesláno 1. listopad 2016 Odesláno 1. listopad 2016 No pro MP platí značka i zakryta plachtou, tatík dostal takhle pokutu za parkování... :-P Citovat
Sniper17 Odesláno 1. listopad 2016 Odesláno 1. listopad 2016 Jo to máš pravdu já byl v Žatci zastavím šel jsem do obchodu přijdu a u auta MP že stojím na žluté koukal jsem jak z jara ta žlutá byla z 99% smazaná a fakt nebyla poznat že by tam byla po 10ti minutové hádce jsem zavolal státní a odjel sem v pohodě s tím že mám dávat větší pozor ale MP na mě koukal že mě asi odstřelí na místě Citovat
MotoMoto Odesláno 1. listopad 2016 Autor Odesláno 1. listopad 2016 Vedoucí odboru dopravy na magistrátu to také uznal a vyzval ředitele MP aby buď strážníky naučil vyhlášku a nebo aby raději mlčeli . Citovat
Pacho69 Odesláno 1. listopad 2016 Odesláno 1. listopad 2016 (upraveno) Bych se nedivil, kdyby se tam teď postavili MPíci a po uplynutí 15ti minut rozdávali pokuty vašim zákazníkům... Upraveno 1. listopad 2016 uživatelem Pacho69 Citovat
MotoMoto Odesláno 2. listopad 2016 Autor Odesláno 2. listopad 2016 Tak to skutečně nehrozí. Pizza auta tam parkují vesele dál a nikdo nehnul ani zadkem. A naši zákazníci nebo spíš třeba DPD když přiveze zboží tak to většinou stíhají. Takže bude následovat video záznam. A už to vidím jak to budou hlášky, že to je nezákonné. Citovat
skuci Odesláno 2. listopad 2016 Odesláno 2. listopad 2016 no tahle samolepka teda asi úplně nezkresluje značku, asi bych to odstranil sám a pak by se vidělo... každopádně co se týká těhle značek, tak pokud je jakkoliv poškozená, přelepená apod., tak je neplatná, to samé, pokud stojí přenosná značka a není přidelaná na tyči, která je s bílo červeným lemováním, tak ji lze taky považovat za neplatnou Citovat
Veverka Odesláno 2. listopad 2016 Odesláno 2. listopad 2016 Jo, ale hádej se na ulici s dutou pomáhající a chránící hlavou Citovat
Sniper17 Odesláno 3. listopad 2016 Odesláno 3. listopad 2016 Já se tedy hádal protože on byl fakt jak pako kdyby tam byla ta žlutá alespoň ze 70ti% tak sklapnu a držím krok ale pokavaď tě jebe za něco co tam není tak to tedy ne Citovat
MotoMoto Odesláno 3. listopad 2016 Autor Odesláno 3. listopad 2016 (upraveno) před 22 hodinami, skuci napsal: no tahle samolepka teda asi úplně nezkresluje značku, asi bych to odstranil sám a pak by se vidělo... každopádně co se týká těhle značek, tak pokud je jakkoliv poškozená, přelepená apod., tak je neplatná, to samé, pokud stojí přenosná značka a není přidelaná na tyči, která je s bílo červeným lemováním, tak ji lze taky považovat za neplatnou Tady nešlo o to, zda je či není platná dodatková tabule, ale o to zda když je takto přelepená dodatková tabule zda to zneplatňuje celou zákazovou značku, Ale to se už vyřešilo, značka platí a maximálně by nebyla platná ta dodatková tabule. Teď je dokopat strážníky aby ty dvě auta z pizzerie vyhnali a ne že když občas dostanou od nich zadarmo pizzu tak to budou tolerovat. Myslím si, že jsme šel na to smírně (pojďme se dohodnout, vy sice máte provozovnu o 100 m dál, ale proč by jste tu nemohli parkovat či stát, ale nechte nám aspoň jedno místo volné.. Ale to oni ne. Že si budou parkovat kde chtějí atd. Upraveno 3. listopad 2016 uživatelem MotoMoto Citovat
Péťa Odesláno 3. listopad 2016 Odesláno 3. listopad 2016 Kdyby mi řekli, že si budou parkovat kde chtějí, tak snad donutím městskou, ať je odtáhnou. Citovat
MotoMoto Odesláno 4. listopad 2016 Autor Odesláno 4. listopad 2016 Kdyby aspoň měli dobrou pizzu, ale ani to ne . Nemají restauraci , ale jen výrobnu s rozvojem, ale jist se to moc nedá . Ale hladový strážník asi tím nepohodne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.