Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak kdo je tady hlupák já nebo strážník

Recommended Posts

Odesláno

Čtěte prosím od spodu. Podstatná část naší komunikace.

Dobrý den,

vysvětluji vám tento případ. V případě dalších dotazů doporučuji věc řešit přímo s odborem dopravy SML, který má dopravní značení ve své kompetenci.

operační středisko MP Liberec

------------------------------------------------ 

Takže jakmile někdo nalepí kousek papíru velikosti 5 cm třeba na dodatkovou tabuli k značce Stůj dej přednost v jízdě na které je vyobrazený tvar křižovatky, tak tato značka neplatí? Jste si jistý?

-------------------------------------------------- 

Dobrý den,

dodatková tabulka je součástí dopravní značky „zákaz zastavení“, takže v tomto případě je neplatná dopravní značka jako celek.

----------------------------------------------- 

Pěkný den,

Pokud nálepka je na dodatkové tabulce a zakrývá jí, tak dochází k nečitelnosti pouze této dodatkové tabule a vlastní značka zůstává v platnosti a platí bez omezení.  Nelze tedy zde stát vůbec.

Nebo se snad mýlím?

S úctou

--------------------------------- 

Dobrý den,

vzhledem k tomu, že pod svislou dopravní značkou " zákaz zastavení " je na dodatkové tabulce " mimo zásobování 15 minut " umístěná nálepka, která zčásti překrývá platnost dopravní značky, nelze případné přestupky řešit.

Požadavek na odstranění závady byl předán na technickou správu komunikací SML dne 3.10.2016. Po jejím odstranění budou přestupky řešeny.

----------------------------- 

Pěkný den,

Opět a stále parkují na místě se zákazem stání.

Sjednejte prosím nápravu, domluvy z naší strany nepomáhají.

Odesláno

Asi bych se zvedl a tu nálepku odstranil, pokud to je nějaká nálepka, která tam nemá co dělat.

Odesláno

To určitě, je to pod dohledem městských kamer a ještě pak budou tvrdit, že jsem to tam nalepil já. Je to maličká taková čtvrcová vizitka. Ale mě jde o princip toho zda má pravdu s tím co píše.

Odesláno (upraveno)

PE. Tr promiň ale když máme před obchodem místo pro zásobování a celý den tam parkuje stejně auto tak by jsi to také chtěl řešit . Napřed domluvou , potom i třeba stížnosti . 

Ale všem nedochází střele moje otázka . Tak se zeptám přímo ,  když bude třeba přelepena (i když tady rozhodně není) dodatková  tabule ,  je ta značka nad dodatkouvou tabulku ,  platná nebo ne ? 

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odesláno (upraveno)

Mohl by jsi si svůj výplod nejdříve přečíst, než ho sem vystavíš? Připomíná mi to jednoho zdejšího nejmenovaného člena OK406, který už se ale trochu polepšil ;)

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

Děkuji za upozornění , když člověk píše na mobilu tak mu to občas upraví na slovo,  které neměl v plánu použít . 

Omlouvám se za napsané nesmysly . 

Ale stejně bych se rád dočkal odpovědi . 

Děkuji 

Odesláno

Michale, to je tak specifický problém, že by bylo nejlepší se zeptat na ministerstvu dopravy. Já se můžu zeptat kluků na dopravce, ale jestli tohle budou vědět, to netuším.

Odesláno

znám případy z Vodičkový P1 k V.N . zásobování ,šrfovačka žluťas na 15 min ...tahalo se běžně u MP  

vše s asistencí kamer ,odpočetlo se 15 min ,nechalo se pár min k tomu  ,počkala až přejede tramvaj ať tramvajác neřvou a za 3 min byl auťák naloženej...no problemo,odtaháři to měli najetý jak kolotoč

nějaká nálepka.....tím se nikdo nezabýval

Odesláno (upraveno)

Fotky doufám za chvíli , ale asi to blbě popisuji ,  nějde mi ani tak o to zda platí dodatková tabulku když je na ní něco plácnutého,  ale zda platí nebo neplatí zakázková značka když údajně neplatí ta dodatková . Když někdo plácne něco na dodatkouvou léta ukazuje t tvar křižovatky tak nebude platit dej přenost ? 

20161027_171117.jpg

20161027_171121.jpg

Odesláno

Já už nevím jak to říct . Tak znovu . Je možné že by strážník měl pravdu v tom , že takováto nebo jiná nálepka na dodatkové  tabulce udělá z hlavní značky neplatnou značku?  Neřešte prosím minuty,  pokuty,  odvahy či jiné věci .  Děkuji 

Odesláno (upraveno)

Přesně. Přelepka zjevně není myšlena jako zrušení (lepí se oranžové proužky do kříže nebo dr tabulka/značka překryje). Podle mého není dotčena platnost ani zákazu ani dodatkové tabulky, takže nejpozději ve 20. minutě bych to tam sázel, pokud bych byl ten polda a "parkující" nebyl "kamarád" ;)

Ha, Moto mi do toho skočil. Reagoval jsem na předchozí příspěvek.

Moto Moto: Dle mého ne.

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

se projdi kolem Venclu večer ,na každý druhý značce nálepka, číslo telefonu nebo kdovíco jako poutač na některý ze 5ti bordelů dokola...

pravdu nemá

Odesláno (upraveno)

Děkuji to jsem potřeboval . Má to logiku , takhle by Nějaký kretén  cosi nalepil a rázem je  bouračka . 

Budu řešit s ředitelem MP v pondělí . 

Odesláno

mě to spíš připadá ,že máš osobní problém při jednání s MP ...a nevíš ,jak na to

existuje oddělení stížností a kontrol ,co se zabývá podněty občanů a má na starost práci strážníků ,a tu máš koukám v reakcích viz tady dokumentovanou ,tak proč to nesesmolíš a nepošleš jim to....????tady to nevyřešíš

Odesláno

Malo by to tak byť, pokiaľ je na značke nalepene, doplnené, niečo čo tam byť nemá, značka je neplatná.

Kedysi sa začali na dopravné značky dávať reklamné pútače a panely, a tým bola značka neplatná.

Správca značenia by mal dbať na stav zvereneho znacenia, jeho čistotu a funkčnosť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...