Charlie Rose Odesláno 7. září 2016 Odesláno 7. září 2016 Ahojky, tak takhle jsem si to nepředstavoval. Takový mastodont. http://www.auto.cz/peugeot-5008-z-mpv-stava-konkurent-kodiaq-98007 5008 jsem si vybral pro její vzhledovou lehkost a přehlednost, bohužel to ale asi dnes už neletí. Citovat
kveton Odesláno 7. září 2016 Odesláno 7. září 2016 hmm, na tohle jsem dlouho čekal a ani já z toho nejsem zrovna nadšenej Citovat
Péťa Odesláno 7. září 2016 Odesláno 7. září 2016 Mě rozhodně neuráží Záleží, až ho uvidíme naživo. Citovat
pavlii Odesláno 7. září 2016 Odesláno 7. září 2016 Tak proti gustu.....ale přijde mi (samozřejmě to již pár týdnů není nestranný pohled 8) ), že obě stávající 5008 mají podstatně nadčasovější design. Tak ale trend je zjevně trend.... P. Citovat
Laďa Odesláno 7. září 2016 Odesláno 7. září 2016 Podle mě bude mít jako SUV větší konkurenci a bude se muset ohánět aby uspěl než jako MPV. Citovat
MJSytic Odesláno 7. září 2016 Odesláno 7. září 2016 Hmm, 5008 je poměrně úspěšná Kdyby místo toho vychytali všechny mouchy stávající verze a přišli se stejnou platformou v novém kabátě, tak by to bylo asi rozumnější. Ale je to jejich věc. Oni za to berou peníze, aby to věděli nejlíp SUV mě nějak neberou, ale vypadá to pěkně. Snad se do toho "ikokpitu" vejde i normální chlap Citovat
radim.1008 Odesláno 7. září 2016 Odesláno 7. září 2016 :D Za mě zajímavý, ale tento segment mě nechává chladným. V budoucnu MPV nebo SWčko. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
pette Odesláno 7. září 2016 Odesláno 7. září 2016 problém že to nebudou dělat v 4x4, ale jen předokolku, tak že to pořádný SUV nebude, ale jen taková náhražka na roviny Citovat
MJSytic Odesláno 7. září 2016 Odesláno 7. září 2016 Sportovní Užitkové Vozidlo = nic to neumí pořádně -> v tom by Peugeot mohl vyniknout (teď doma nedostanu večeři, jestli si to přečte ) Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. září 2016 Odesláno 7. září 2016 A tak dlouho neudělali peugeot model propadak, tak treba konecne ...ja uz jedl Citovat
Péťa Odesláno 7. září 2016 Odesláno 7. září 2016 (upraveno) Naopak, jediné, co se jim v poslední době podařilo je 508sw. Ale je fakt, že propadák je něco, co se neprodává, ne něco, co se mi nelíbí PS: U nás se jídlo neřídí podle hromady šrotu Upraveno 7. září 2016 uživatelem Péťa Citovat
RomanK Odesláno 7. září 2016 Odesláno 7. září 2016 Já SUV nepotřebuji. Ale je to opravdu podobné té nové škodovce. Uvidíme, až bude jezdit, líbivé to na první můj pohled je :-) Citovat
Agrafik Odesláno 7. září 2016 Odesláno 7. září 2016 Preferoval bych klasické analogové budíky a pár tlačítek na ovládání funkcí toho středového displeje, zlatá řada xx7 a 508. Po vyzkoušení toho dotykáče v nové 308 se mi chtělo . Citovat
MJSytic Odesláno 7. září 2016 Odesláno 7. září 2016 Já pořád nechápu, co tam lidi potřebují nastavovat Klimu nastavím na AUTO a 20.5°C, zastrčím "flašku" do USB, vyladím ozvučení, abych slyšel i něco jiného než basy a jezdím Telefon spáruju taky jen 1x a zadávání adresy do navigace je s dotykáčem lehčí, než přes joystick Písničky si přepínám na volantu a jízdní info na malém displeji tlč, na páčce. Jo a na vypnutí ECO je taky tlačítko Největší pecka je malý volant. To je totální droga. Víkend na GTI a ostatní auta se mění na plachetnici s kormidlem Citovat
Šalda Odesláno 8. září 2016 Odesláno 8. září 2016 Mě se právě nová 5008 moc líbí. Už nějakou dobu sem si říkal že u Peugeotu není nic do čeho bych časem šel, poté se objevil Traveller, konečně pro mě pěkná dodávka. Ale osobního pořád Peugeot pro mě nic neměl. Poté nová 3008, pěkná, ale pro mě malá. Pořád sem se díval na Ford S-max a nebo teď nový Renault Espace, ten se mě moc líbí, je to mpv ale vyšším podvozkem, což je pro mě hodně velký plus. A teď tahle nová 5008, ta první verze je pěkná, ale pro mě moc nízká, tahle vypadá že bude mít vyšší podvozek stejně jako 3008..tak uvidíme, pokud ano..tak ji budu mít určitě v seznamu budoucích aut. Momentálně u Peugeotu tedy pro mě budou jen 2 modely zajímavý, a to Traveller a nebo právě tahle 5008. Moc se mě líbí. Citovat
Mojo2 Odesláno 8. září 2016 Odesláno 8. září 2016 Me se to taky libi, i ten iCocpit libi. Vetsinu veci si clovek nastavi a pak s tim nehejbe, ale treba s teplotou na klimě hejbu. Zalezi jak moc sviti slunicko atd... jen se bojim, ze cena uz bude nekde trochu jinde. Ale treba nas v nejaky akci prekvapi :-) Citovat
Dodo1976 Odesláno 8. září 2016 Odesláno 8. září 2016 Ufff. Mě to teda přijde jak nepovedená Honda CRV...... To už není MPV ale jinej segment včetně UFO palubky. Za mě nelíbí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.