Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak proti gustu.....ale přijde mi (samozřejmě to již pár týdnů není nestranný pohled 8) ), že obě stávající 5008 mají podstatně nadčasovější design. Tak ale trend je zjevně trend....

P.

Odesláno

Hmm, 5008 je poměrně úspěšná :myslim Kdyby místo toho vychytali všechny mouchy stávající verze a přišli se stejnou platformou v novém kabátě, tak by to bylo asi rozumnější. Ale je to jejich věc. Oni za to berou peníze, aby to věděli nejlíp :) 

SUV mě nějak neberou, ale vypadá to pěkně. Snad se do toho "ikokpitu" vejde i normální chlap :aut 

Odesláno

Sportovní Užitkové Vozidlo = nic to neumí pořádně -> v tom by Peugeot mohl vyniknout :D (teď doma nedostanu večeři, jestli si to přečte :aut )

Odesláno (upraveno)

Naopak, jediné, co se jim v poslední době podařilo je 508sw. Ale je fakt, že propadák je něco, co se neprodává, ne něco, co se mi nelíbí :D

PS: U nás se jídlo neřídí podle hromady šrotu :P

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

Preferoval bych klasické analogové budíky a pár tlačítek na ovládání funkcí toho středového displeje, zlatá řada xx7 a 508. Po vyzkoušení toho dotykáče v nové 308 se mi chtělo :blicismajlik .

Odesláno

Já pořád nechápu, co tam lidi potřebují nastavovat :myslim Klimu nastavím na AUTO a 20.5°C, zastrčím "flašku" do USB, vyladím ozvučení, abych slyšel i něco jiného než basy a jezdím :nevim 

Telefon spáruju taky jen 1x a zadávání adresy do navigace je s dotykáčem lehčí, než přes joystick :myslim Písničky si přepínám na volantu a jízdní info na malém displeji tlč, na páčce. Jo a na vypnutí ECO je taky tlačítko :aut 
Největší pecka je malý volant. To je totální droga. Víkend na GTI a ostatní auta se mění na plachetnici s kormidlem :D 

Odesláno

Mě se právě nová 5008 moc líbí. Už nějakou dobu sem si říkal že u Peugeotu není nic do čeho bych časem šel, poté se objevil Traveller, konečně pro mě pěkná dodávka. Ale osobního pořád Peugeot pro mě nic neměl.

Poté nová 3008, pěkná, ale pro mě malá.

Pořád sem se díval na Ford S-max a nebo teď nový Renault Espace, ten se mě moc líbí, je to mpv ale  vyšším podvozkem, což je pro mě hodně velký plus.

A teď tahle nová 5008, ta první verze je pěkná, ale pro mě moc nízká, tahle vypadá že bude mít vyšší podvozek stejně jako 3008..tak uvidíme, pokud ano..tak ji budu mít určitě v seznamu budoucích aut.

Momentálně u Peugeotu tedy pro mě budou jen 2 modely zajímavý, a to Traveller a nebo právě tahle 5008.

Moc se mě líbí.

Odesláno

Me se to taky libi, i ten iCocpit libi. Vetsinu veci si clovek nastavi a pak s tim nehejbe, ale treba s teplotou na klimě hejbu. Zalezi jak moc sviti slunicko atd...

jen se bojim, ze cena uz bude nekde trochu jinde. Ale treba nas v nejaky akci prekvapi :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...