Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To mas pravdu,do auta po 406 dam max.420000kc za funglovku tak se na tebe možná obratim když budu chtít novy hjondee i30sw už mas info kdy to představí a nějaký info o cenách?

Odesláno (upraveno)

Auto je porovnatelné s Transporterem (Multivan), případně velikostí (nikoli komfortem) s Boxerem. Je třeba zvážit, zda tak velké auto je opravdu pro rodinu potřeba. Spíše pro podnikání v cestovním ruchu, sportovní klub atd.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Transportera jsem měl a dodnes po něm brečím. Momentálně uvažuju nad Traficem (jak už jsem tu řešil na jaře), ale až půjde Traveller koupit za rozumné prachy (já nevím, třeba 5ti letej kousek za 300 tKč), tak proč ne?

Odesláno

Tak jsem prozkoumal ceník. A vidím že cenově je to trochu mimo moje úvahy. Když přidám to že pokud bych si ho pořizoval tak kvůli tahání vleku a to abych mohl tu největší váhu tak jedině se stopadesáti koňovým dvoulitrem. Ale jak jsem psal jinde mám objednanou zkušební jízdu v rámci té PPR. Tak uvidím třeba bude sen o nástupci 807 povýšen z fáze sen na myšlenku.

Odesláno
před 8 hodinami, Medvěd napsal:

Transportera jsem měl a dodnes po něm brečím. Momentálně uvažuju nad Traficem (jak už jsem tu řešil na jaře), ale až půjde Traveller koupit za rozumné prachy (já nevím, třeba 5ti letej kousek za 300 tKč), tak proč ne?

Pokud bude pětiletý kousek za 300, tak by to bylo akorát perfektní varování, proč se tomu zdaleka vyhnout :D

Odesláno

tak jsem si ho na parkovišti PSA prolezl a musím říct že se mi to moc líbí . co ceny týká , berte že je to ofic ceník tzn že soukr osoba dostane tak 10% míň a ičaři ještě větší slevičku....

za mně palec hore a klidně Vám ho na sraz povezu :D

Odesláno (upraveno)

To hyundai nemá co.....

I u fyzické se da jít v podstatě na slevu co ma ico,akorát DPH neumaznes...

Upraveno uživatelem Charlie 1
Doplnění textu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...