Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 - Sjíždění pneu a přeskakování (hrnutí) kola v plném rejdu

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

no riadna cena ale snad to vydrzi ,co zo skusenosti viem tak tycky a silentbloky sa neoplati brat drahe staci lacne tiez vydrzia pokial niesu vole na inych miestach na naprave ,ak su vole tak nevydrzi ani najdrachsia tycka s katalogu  ale to horne ulozenie kvalitne musi byt ,z tych lacnejsich hornych ulozeni sa mi osvedcilo febi a sasic i ked az tak moc lacnejsie niesu od skf ,a casto su tie diely prebalovacky takze aj u lacnejsieho dielu najdes diel pod znackou za ktoru by si dal normalne  viac 

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

ty jo, skoro 13 klacku je mazec, na tom je videt, kolik se da usetrit, pokud clovek ma moznost, udelat si takovy servis sam.

SACHS horni ulozeni tlumicu (802 207) 2ks - 3602,12 CZK

DELPHI silentblok predni, ridici mechanismus (TD317W) 2ks - 149,38 CZK

TRW silentblok zadni, ridici mechanismus (JBU467) 2ks - 725,04 CZK

MEYLE Tyc/vzpera, stabilisator, provedeni HD… (11-16 060 5041/HD) 2ks - 503,16 CZK

celkem 4 979,70 CZK za material, vymenit horni ulozeni mi naposledy trvalo cca hodinku na jedne strane, repas obou silentbloku jednoho ramene zabere taky tak skoro hodku, takze dejme tomu 5h prace..

Ale samozrejme, na horni ulozeni je potreba stahovaky pruzin, orech 36 na povoleni matic poloos atd., na repas ramen lis, nebo alespon pevnostni zavitova tyc a nejake ty vhodne trubky, jako nastavce silentbloku a to uz je horsi.

Odesláno

Jasně že , cena jeví podle úhlu pohledu. Ale když vychází cca 350 Kč/h tak to není zas tak horentní suma a materiál si Radek porovnal s dodavatelem kde mu to také vyšlo cca podobně. Takže bych to neviděl tak dramaticky. Samozřejmě že pokud se dá takový servis zmáknout celý nebo částečně svépomocí. Tak se dá dost ušetřit. A také záleží na jaké kvalitě ND trváš.

Odesláno

NJN, teď 13 pak něco za nové prahy (už byly tuším jednou dělaný) ... Dobrá kasička :aut Ještěže jsem se toho už zbavil :nevim 

Odesláno (upraveno)

Me dělal horní uložení můj servis man a mel obě strany hotovy za 1 hodinu byl jsem u toho a platil jsem za práci 250kc...

Hurvajz kolik mas ted najeto?

Me čekají komplet brzdy + rozvody je materiál cca 10000 Kč + prace tak 2000-3000,a čeká me homokinetak,ted se dělal komplet výfuk...když to ročně spočítáme je servis kolem cca 10-15000rocne....pořad je co dělat, ale korozi nezastavim...cca max.6.let...do ty doby musím nasetrit na novy...

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno
před 8 hodinami, Charlie 1 napsal:

Me dělal horní uložení můj servis man a mel obě strany hotovy za 1 hodinu byl jsem u toho a platil jsem za práci 250kc...

....bych se Ti na to vykakal........

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...