Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, žena má novej mobil, a stejně tak jako já, je naučená spát t9, ale ani za boha to tam nikde nemůžu najít, ani v nastavení zpráv ani v celkovým nastavení, je tam pouze na výběr klávesnice Google nebo Huawei, a ještě barvy klávesnice a podobně, ale prostě normální klávesnici jsem tam nenašel.

Něco jako mám já na Sony, a měla to předtím i manželka na na Sony.

Odesláno

Něco takovýho.

Nějakou klávesnici jsem i stáhl na Google play, ale není to ono, to rozvržení tlačítek je zoufalý.

Takhle na obrázku to mám já na Sony.

Screenshot_2016-07-15-20-39-34.png

Odesláno

Na Huawei T9 nehledej :D

Neber to ale vážně, byl to jen spontánní rým ;)

Já na Samsungu ani na Sony Xperia Mini Pro T9 taky nenašel a už ani nehledám. To nové/jiné "prediktivní psaní" taky funguje většinou celkem obstojně a na pikaču je občas jen dost často :D 

Odesláno

Bude potreba to doinstalovat jako aplikaci. Ja mam v mobilu "Perfect keyboard"

Odesláno

Tak tu perfect keyboard jsem stáhl, k tomu 4 jejich slovník českej, ale ono to neumí pomalu nic, ani normální slova jako třeba: asi, hodně, pomalu a podobně.

Tak to vypadá že se bude muset žena naučit psát s Qwerty klávesnicí.

Což asi není špatný, ale ty tlačítka jsozbytečně malý, když je tam tolik písmen.

Odesláno

Tu první free a k tomu český slovník. Ale já stejně nepoužívám funkci T9. Většinou ale stejně používám původní qwertz.

Odesláno

To jsem právě stáhl, a neumělo to pomalu nic :-( 

Ještě se podívám na tu původní klávesnici, je tam možnost nastavení velikosti.tak by to asi šlo taky použít.

Odesláno

Dave, já doufám že moje žena spí jenom se mnou, ale kdo ví, třeba má někde nějakýho Terminátora :-D 

Radku, díky za odkaz, podívám se na to ;-) 

Odesláno (upraveno)

Na Androidu jsem taky používal tu Perfect Keyboard, jak píše Minimaxa, ale já měl verzi Pro https://play.google.com/store/apps/details?id=inputmethod.latin.perfectkeyboard, staženo xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx zadarmo :aut, ale T9 jsem nepoužíval ani na tlačítkovým tel., takže jak je to tady nevim a je tam spousta nastavení počínaje vzhledem, přes nastavení rozestupů mezi klávesama, po, já nevim co všechno, jde tam právě nastavit aby na výšku byla klávesnica alfanumerická a na šířku qwertz, já jsem s ní byl max spokojen, klávesnica na win10 je katastrofa, furt nějaký překlepy, už se těším zas na android, doufám že ti to k něčemu bylo :papa.

Upraveno uživatelem Péťa
Odstraněn alternativní market.
Odesláno

Tak 55 korun za verzi pro je v pohodě, jen kdybych věděl že to bude přesně ono co hledáme.

Jinak zatím žena valí na té multiling, sice teda musí naučit slovník i x nějakých zcela běžných slov , ale to je otázka cca 14 dní a pak už by to mělo být v pohodě.

Odesláno

Schvalně jsem si nainstaloval zkušební verzi té Perfect keyboard a je to hodně podobné Multilingu, jen je tam o něco méně možností, což není uplně na škodu, ja osobně teda pišu na Qwertz když musím psát, většinou zprávy diktuju, T9 jsem nikde neměl rád, navíc si vypínám i navrhy slov, napišu si co chci a klavesnice mi do toho nevkládá nesmyslný slova, pak neřeším jestli žena chodí psát nebo spát :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...