greatestkotel Odesláno 6. srpen 2024 Odesláno 6. srpen 2024 Zdravim, mohu se jen ze zvedavosti optat, na kolik tak muzou vyjit vyvareni tech kapes? Mam to prohnile a nevim, kolik do auta chci investovat. Krom toho budu jesfe muset delat napravu.... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. srpen 2024 Odesláno 6. srpen 2024 Za zadní špičku prahu a jednu kapsu, vč ošetření dutin, nanesení nějakýho ochranného patlalu na tu kapsu a nalakování prahu, jsem dával 10k. Ta kapsa je poměrně oser na vyvaření. Ale jde to. Citovat
greatestkotel Odesláno 6. srpen 2024 Odesláno 6. srpen 2024 Takze kdyz vezmu v potaz ze kapsy budou dve plus naprava tak to je tak za 30k, 3/4 ceny auta. Mno, tak to je hezky a to se jeste nevi co je pod gumoasfaltem jinde...A proc lakovat prah, je to potreba kdyz je dobrej? Interier se musi odstrojit nebo to tomu svarovani nevadi? Jeste najit nejakyho blazna co by to chtel vyvarit... Citovat
ozzy56 Odesláno 6. srpen 2024 Odesláno 6. srpen 2024 mno, většina těhle 20 letých kupékabrioletů je naleštěná bída--každý se rok-dva povozí, pak zjistí co to stojí za finance při opravách a servisu a pošlou auto dále..., a fanda CC ho zase za pár peněz neprodá, bo ho udržuje v super stavu a pak tahle auta vycházejí na jeden ujetý kilometr nejvíc , tak to je Charlie 607 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 6. srpen 2024 Odesláno 6. srpen 2024 (upraveno) @ozzy56, to máš pravdu. Můj kabriolet je 21 let starý a já jsem čtvrtý majitel. Mám jej už 12 let a určitě ho prodávat nebudu. Jak píšeš, jsem fanda cc a je to můj mazel. Upraveno 6. srpen 2024 uživatelem Pepito PaKr, radim.1008 a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
oddie Odesláno 6. srpen 2024 Odesláno 6. srpen 2024 Jo, klempířina a lak je hodně drahá sranda a na málokterém autě se vyplatí, to platilo už kdysi a dneska zvlášť... Citovat
greatestkotel Odesláno 6. srpen 2024 Odesláno 6. srpen 2024 Jako auticko je to hezky bejt to obyc 307 tak vubec. Spis se clovek boji co dalsiho potom jeste prijde, nevim jak moc to mivaji ostatni prohnile. Zkusim hodit k veceru foto. Citovat
greatestkotel Odesláno 6. srpen 2024 Odesláno 6. srpen 2024 Kdyz tady tak vidim tu 206cc u kopecku, nebyl by tip na nejakyho autoklempire od Olomouce a okoli? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. srpen 2024 Odesláno 6. srpen 2024 (upraveno) před 2 hodinami, greatestkotel napsal: Takze kdyz vezmu v potaz ze kapsy budou dve plus naprava tak to je tak za 30k, 3/4 ceny auta. Mno, tak to je hezky a to se jeste nevi co je pod gumoasfaltem jinde...A proc lakovat prah, je to potreba kdyz je dobrej? Interier se musi odstrojit nebo to tomu svarovani nevadi? Jeste najit nejakyho blazna co by to chtel vyvarit... Já nechával vařit i práh, takže to bylo i s lakem. Výsledná cena 10k je před 6 lety za velmi kvalitní práci (klempíř v důchodu), kdy i po těch 6 letech je práh netknutý, bez známky rzi. To bylo jen pro představu. Netuším, kolik v celkové ceně byla samotná kapsa. Jinak 307 trpí na ty kapsy (Bo to za ně idioti berou heverem), zadní špičky prahů, a CC ještě rády hnijou od podlahy (viz vlákno od Moral3z) Upraveno 6. srpen 2024 uživatelem VojtouNerCZ ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. srpen 2024 Odesláno 6. srpen 2024 já si chtěl koupit ojetou P 207cabrio, HUGO tu dával hezké, jako že na chatu a jezdit s ním jako se skůtrem--jen když je super hezky , v garáži by se ASX a cabrio mohlo střídat a v zimě by tu mohlo přezimovat , no a taky se tu semtam nudím, garáž vybavená, tak bych se i zabavil a dal ho do kupy, ale manželka nechce ani slyšet, prý jsem se už namakal dost a jedno auto nám stačí Pepito ohodnotil 1 Citovat
greatestkotel Odesláno 8. srpen 2024 Odesláno 8. srpen 2024 Tak uz mam nejake foto podlahy, no nicmoc. Nejakej sikula to uz latoval kusem plechu. Asi to bylo prohnile hodne. Bohuzel, se mi nedari sehnat nikoho, komu by se do toho chtelo... Citovat
P607Olda Odesláno 8. srpen 2024 Odesláno 8. srpen 2024 Je to drahé? Mám známého, ale nechce to dělat. Záleží, jestli bys tam auto nechal asi měsíc (v zimě) a pak zaplatil nějaké desítky tisíc... Zeptám se ho, pak dám telefon. Citovat
greatestkotel Odesláno 8. srpen 2024 Odesláno 8. srpen 2024 Jn , on to nechce nikdo prave delat. V zime mozu nechat jak dlouho chce v tom neni problem. Ani to nemusi bejt nejak uzasna prace. A taky zalezi ba kolik by ta cela sranda vysla. Je mi jasne ze za 5 tis to asi nebude...ale vice nez 15-20 se mi do toho cpat nechce mno... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. srpen 2024 Odesláno 8. srpen 2024 (upraveno) Soudě podle těchto fotek bych tipl, že to bude na většinu podlahy. Už to tu jednou bylo. Prahy plný vody, u CC určitě zatékání do kabiny. https://www.peugeot-club.com/topic/74305-307sw-a-307cc-od-15-strany/?page=16 Upraveno 8. srpen 2024 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
ozzy56 Odesláno 8. srpen 2024 Odesláno 8. srpen 2024 před 52 minutami, greatestkotel napsal: nez 15-20 se mi do toho cpat nechce mno... jako klempíř v důchodu ti dám radu zadarmo--pošli to dál, nebo dojezdi do mrtě , je to na odstrojení kastle a práce na zimu (myslím v teplém prostoru), za 20 nebudou ani díly Citovat
greatestkotel Odesláno 8. srpen 2024 Odesláno 8. srpen 2024 (upraveno) Aj, tak to nepotesilo. Poslat dal, z toho asi nebude nekdo nadsenej, stejne jako jsem nebyl ja po tom co jsem to koupil a zjistil...Je fakt, ze clovek nema ani predstavu o tom kolik klempirina stoji.... Upraveno 8. srpen 2024 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. srpen 2024 Odesláno 8. srpen 2024 (upraveno) Buď se plácneš přes kapsu, ale kvalitní oprava bude raketa. Nebo to pošleš dál, jako že nic, a nebo ten cyklus ukončíš, dojedeš to a šmelc. A nebo pokud máš svářečku/kamaráda se svářečkou, sežeň nějaký plech a hurá do akce Upraveno 8. srpen 2024 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
greatestkotel Odesláno 8. srpen 2024 Odesláno 8. srpen 2024 Asi chapu, cyklus ukoncit je skoda. Mno poslat dal je moznost, otazkou kolik to ma cenu. A kamarada? Tak toho vych musel nejdrive najit Citovat
oddie Odesláno 8. srpen 2024 Odesláno 8. srpen 2024 No, chtít po někom tohle vyvařovat za kamarádskou cenu je spíš cesta, jak o kamaráda přijít, než ho najít Citovat
BubakGS Odesláno 8. srpen 2024 Odesláno 8. srpen 2024 (upraveno) ...nebo se rozhodnout, ze se to naucis sam jako konicka, pokud to mas kde uskladnit a delat si na tom sam. Staci levny MIG/MAG, plech a par nastroju. Na YT je k tomu tuna videi, jak se naucit svarovat a tvarovat plech.... ...ten spodek auta je na tabak.... Upraveno 8. srpen 2024 uživatelem BubakGS P607Olda ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.