Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Za zadní špičku prahu a jednu kapsu, vč ošetření dutin, nanesení nějakýho ochranného patlalu na tu kapsu a nalakování prahu, jsem dával 10k. Ta kapsa je poměrně oser na vyvaření. Ale jde to. 

Odesláno

Takze kdyz vezmu v potaz ze kapsy budou dve plus naprava tak to je tak za 30k, 3/4 ceny auta. Mno, tak to je hezky a to se jeste nevi co je pod gumoasfaltem jinde...A proc lakovat prah, je to potreba kdyz je dobrej? Interier se musi odstrojit nebo to tomu svarovani nevadi? Jeste najit nejakyho blazna co by to chtel vyvarit...

Odesláno

mno, většina těhle 20 letých kupékabrioletů je naleštěná bída--každý se rok-dva povozí, pak zjistí co to stojí za finance při opravách a servisu a pošlou auto dále..., a fanda CC ho zase za pár peněz neprodá, bo ho udržuje v super stavu a pak tahle auta vycházejí na jeden ujetý kilometr nejvíc , tak to je :roker

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, greatestkotel napsal:

Takze kdyz vezmu v potaz ze kapsy budou dve plus naprava tak to je tak za 30k, 3/4 ceny auta. Mno, tak to je hezky a to se jeste nevi co je pod gumoasfaltem jinde...A proc lakovat prah, je to potreba kdyz je dobrej? Interier se musi odstrojit nebo to tomu svarovani nevadi? Jeste najit nejakyho blazna co by to chtel vyvarit...

Já nechával vařit i práh, takže to bylo i s lakem. Výsledná cena 10k je před 6 lety za velmi kvalitní práci (klempíř v důchodu), kdy i po těch 6 letech je práh netknutý, bez známky rzi. To bylo jen pro představu. Netuším, kolik v celkové ceně byla samotná kapsa. 

Jinak 307 trpí na ty kapsy (Bo to za ně idioti berou heverem), zadní špičky prahů, a CC ještě rády hnijou od podlahy (viz vlákno od Moral3z) 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

já si chtěl koupit ojetou P 207cabrio, HUGO tu dával hezké, jako že na chatu a jezdit s ním jako se skůtrem--jen když je super hezky 👍, v garáži by se ASX a cabrio mohlo střídat a v zimě by tu mohlo přezimovat , no a taky se tu semtam nudím, garáž vybavená, tak bych se i zabavil a dal ho do kupy, ale manželka nechce ani slyšet, prý jsem se už namakal dost a jedno auto nám stačí 😢

Odesláno

Je to drahé? Mám známého, ale nechce to dělat. Záleží, jestli bys tam auto nechal asi měsíc (v zimě) a pak zaplatil nějaké desítky tisíc...

Zeptám se ho, pak dám telefon.

Odesláno

Jn , on to nechce nikdo prave delat. V zime mozu nechat jak dlouho chce v tom neni problem. Ani to nemusi bejt nejak uzasna prace. A taky zalezi ba kolik by ta cela sranda vysla. Je mi jasne ze za 5 tis to asi nebude...ale vice nez 15-20 se mi do toho cpat nechce mno...

Odesláno
před 52 minutami, greatestkotel napsal:

nez 15-20 se mi do toho cpat nechce mno...

jako klempíř v důchodu ti dám radu zadarmo--pošli to dál, nebo dojezdi do mrtě , je to na odstrojení kastle a práce na zimu (myslím v teplém prostoru), za 20 nebudou ani díly :roker

Odesláno (upraveno)

Aj, tak to nepotesilo. Poslat dal, z toho asi nebude nekdo nadsenej, stejne jako jsem nebyl ja po tom co jsem to koupil a zjistil...Je fakt, ze clovek nema ani predstavu o tom kolik klempirina stoji....

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

Buď se plácneš přes kapsu, ale kvalitní oprava bude raketa. Nebo to pošleš dál, jako že nic, a nebo ten cyklus ukončíš, dojedeš to a šmelc. 

A nebo pokud máš svářečku/kamaráda se svářečkou, sežeň nějaký plech a hurá do akce

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

...nebo se rozhodnout, ze se to naucis sam jako konicka, pokud to mas kde uskladnit a delat si na tom sam. Staci levny MIG/MAG, plech a par nastroju. Na YT je k tomu tuna videi, jak se naucit svarovat a tvarovat plech....  ...ten spodek auta je na tabak.... 

Upraveno uživatelem BubakGS

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...