rapidsport Odesláno 7. duben 2016 Odesláno 7. duben 2016 Zdravim zkusenejsi, kteri maji za sebou repas zadni napravy. Bohuzel i mou S16 potkalo to co asi kazdeho majitele techto aut a zadni naprava musi jit na repas. Rad bych se zeptal nekoho z MS kraje, jestli by mi mohl doporucit nekoho s dobrym pomerem cena/vykon na Ostravsku ci okoli.Predem moc diky. PS. dival jsem se zde na foru, je tady par odkazu na auto chodura. Ale kdyby jeste nekdo mel nejake eso v rukavu! Citovat
myšut Odesláno 7. duben 2016 Odesláno 7. duben 2016 kraj SM - zlodějsky drahé ..poslání na Vysočinu ppl kou ,bez pp - 4ka Citovat
Tony Stark Odesláno 9. duben 2016 Odesláno 9. duben 2016 Za mě taky AutoChodura Havířov, Studentská 1. Citovat
martincihak Odesláno 9. duben 2016 Odesláno 9. duben 2016 Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte výkresy zadní nápravy na kombíka 306. Dále by mě zajímalo, co je na té repasi to nejdražší, jestli se jedná o nějaké obrábění, tak to by u mě neměl být problém, pokud je to ale něco se samotnou demontáží nebo montáží, tak to jsem ještě nikdy nedělal Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Citovat
F.I.K Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 Nejsražší je na tom materiál. A to dvě ložiska a trn na každou stranu. Pokd se něco opracovává tak je to ta trubka nápravnice ve který můžou být vydřený, nebo vyrezlý uložení těch ložisek. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 pro představu http://www.autochodura.cz/306 Citovat
myšut Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 (upraveno) ještě že jsem před lety narazil na borce ,co to nechal v Auto Dominu opravit ze sedanu za těžký peníze a dal na auto,ujel 7 km na TK ,aby zjistil že má shnilou kasnu a prodal mi to. ale už na tom nejezdím ani já,sundal jsem to a poslal auto na vrakáč,po pár tis km repa mi to bylo líto vyhodit.. koukám pořád to zdražujou..ale nehorázně je to drahý. Upraveno 10. duben 2016 uživatelem myšut Citovat
RichVa Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 A nevyplatil by se výlet na jih Čech? http://www.napravy.cz/rada_2.htm Na mé bývalé 306 ji dělal před cca 5ti lety a současného majitele občas potkávám a zadek pořád pěkně vysoko (pokud zrovna neveze cement na stavbu jeho syna) Citovat
ozzy56 Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 (upraveno) osobně bych šel v místě bydliště, už kvůli záruky atd., jinak si myslím, že ta 306 by musela být v super stavu, abych u ní dělal repas zad. nápravy, rozumnější je uvažovat nad změnou vozu , dávat cca 8000 Kč do auta, co má cenu max. dvacet je hovadina Upraveno 10. duben 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
myšut Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 (upraveno) na Strakonice nemám recenze ,Příbram mám za sebou a to dost lupalo , přesně 5 let vydržela a konec .AutoDomin jen chvála,precizní,komaxit ,tichá ,krásně pružila,a to byla na kombíku...než jsem ji dal do garáže,posílaj PPlkou... Sm kraj jedním slovem drahota..... kdybych to ještě používal ,tak ty zadní silenbloky bych dal ze šáde za 150 kus ať to nezatáčí a je to statický ,zase gumový dorazy z fobie kombi ,ať to nesedne příliš a šetří to ramena a seriové gumy,ať to netrpí.Dávat tam přídavný zátěžový pružiny je extra luxus...i to lze,ale dorazy za 100 kus to zvládnou tady to samé.Mám s tím nalítané přes 150 tis km s tou nápravou,takže obrázek mám.. Osobně bych v místě bydliště nechodil a řešil to po domluvě PPL na místo opravy ,kde to mají zavedené, jde to i za 4.5 tis bez papíru . Samozřejmě že s autem to bude hned : dáme nový brzdy ,todle tamto ,je z toho s prací 12 tis....přitom na to stačí 3 hevery a drží to 6 šroubů a 2 holendry,,,, Upraveno 10. duben 2016 uživatelem myšut Citovat
ozzy56 Odesláno 11. duben 2016 Odesláno 11. duben 2016 to určitě--byl by zázrak, aby se nenašlo ještě něco... Citovat
myšut Odesláno 11. duben 2016 Odesláno 11. duben 2016 (upraveno) už jsem se setkal s tím ,že výlupek na repasu( město 6O km od Prahy směr jih) nabízel hlavní držák nápravy - tu buchtu pod sedačkou za 1500 ( potřebuje 2) a stojí 3 stovky v reálu a dokud vyloženě nebouchají ,není třeba je měnit , zátěžák na brzdy za 3ku ,uni se dá sehnat od 250 kč bez dph ..... proto ta náprava(70 kg) je polovina ceny auta .... Poláci to maj dost promakané -galerie nemá chybu ,doporučuju shlédnout , lidi jsou strašní oumáci.. autodomin to usazuje na desetiny mm a tohle je k tomu prostě to nejvíc....COčko, guma,bodování,šroubování.... http://www.peugeot-citroen.com/pl/regeneracja-tylnej-belki/62/foto-przestroga Upraveno 11. duben 2016 uživatelem myšut Citovat
dzavel Odesláno 11. duben 2016 Odesláno 11. duben 2016 Chodura je na nápravu ok. V své době mi pujčili auto po dobu opravy, cenu zavolali až ji věděli přesně ... v tomhle jsou na 1* . Citovat
rapidsport Odesláno 11. duben 2016 Autor Odesláno 11. duben 2016 Diky chlapi za pomoc. Uvidim jeste jak se rozhodnu. Taky je mi lito do toho auta cpat 7k, ale neni to obyc 306 ale Gti-6, mam po vymene prednich tlumicu a pruzin (kvuli stk..:/) a auto je jak motorovy clun. Zadni naprava je uplne hryzla a tvrda, neda se s tim bezpecne jezdit a je to i neprodejne, musim to nechat udelat. Citovat
F.I.K Odesláno 11. duben 2016 Odesláno 11. duben 2016 A kolik za auto chceš v tomhle stavu? Ze zvedavosti... :-) klidně SZ. Citovat
martincihak Odesláno 11. duben 2016 Odesláno 11. duben 2016 hele, mám ještě jednoho kombíka 306. Když seženu výkresy, umím nechat vyrobit ty čepy. Nebo sehnat nové a já si je odměřím, jsem konstruktér, ale bohužel. bez rozborky se to nedá ;( Citovat
rapidsport Odesláno 12. duben 2016 Autor Odesláno 12. duben 2016 Jedu zitra do Havirova, Autocentrum chodura. Ma to byt dopoledne hotove. Napisu pak sem nejake postrehy, ktere by se mohly nekomu pak hodit. Citovat
rapidsport Odesláno 13. duben 2016 Autor Odesláno 13. duben 2016 Tak jsem se v 5 odpo vratil Auto hotovo behem dne. Poznatky: - hodne pratelsky a lidsky pristup, velke plus - zapujceni nahradniho vozidla zdarma (sice stara astra ale lepsi nez nic) K autu: - stav me napravy byl tak spatny, ze se to neobeslo bez vymeny te roury, silentbloku plus dalsich nutnych veci. - cili se mi ta oprava pekne prodrazila, ale zase by byla blbost nechat udelat jen "neco" takze...mam vice mene komplet fungl zadni napravu. - Cena 10 200kč, bohuzel Dojmy: - auto se chova uplne jinak. - naprava pred tim byla uplne tuha, nehybna, cili to skakalo jak na koze - nyni paradni komfort a jizdni vlastnosti uplne nekde jinde. Vse funguje krasne jak ma. Jsem happy i kdyz cena zaboli. Nyni vymenen komplet zadek, predni tlumice, pruziny, ramena. ..amen :-) Choduru doporucuju. Zakladni cena repasa je 5500 s tim, ze jestli uz tam mate Acka a nebo je to tak pridrene jak jsem to mel ja, adios...bohuzel je to treba vymenit cele. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. duben 2016 Odesláno 13. duben 2016 ber to tak, že repas nápravy už dělat znovu nebudeš, jinak peníze budou, ale my tu nebudeme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.