Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

tak jsem včera u plechovky měnil kola za letní, a tak nějak mi šlo postupně hůř a hůř točit šroubem štorcáku (originálního), a když jsem nasadil poslední letní kolo a začal spouštět, tak to najednou udělalo trrrrrrr! a šroub projel maticí a auto dosedlo na všechny čtyři. takže jsem leknutím vyskočil metr do vejšky a dva metry dozadu.

slyšel jsem o případech kdy hever uhnul (při lomcování autem), viděl jsem hever zabořenej do prahu, ale projetej šroub maticí, to jsem ještě neslyšel ani neviděl....

ale k věci - máte někdo vyzkoušeno který z obyčejných levných "baumaxových" štorcáků se vejde do kapsičky nad motorem (a zároveň uzvedne auto)? páč nebudu platit originální hever a kvůlivá pár stokorunám přece nebudu obrážet vrakoviště.....

Upraveno uživatelem Schreek
Budeme se tu prosím vyjadřovat slušně...
Odesláno

Jestli to chceš opravdu dobře vyřešit tak si na měnění doma kup panenku a když píchneš na cestách tak volej 124.

Odesláno

před dvěma lety jsem málem přišel o ruku,při výměně kola,,ten originál hever se složil jak z papíru,vyhodil jsem ho,a koupil malej kolečkovej hever na 3 t.zdvyhneš celej předek,pak zadek,jsem s nim spokojenej

odesláno z Lumie

Odesláno

"Se stav, mám tu nějaký navíc"

díky! kde? kdy? (asi se dá někde klepnout a najít kontakt, ale já jsem elektricky nepříliš gramotný)

jo, panenka je samozřejmě lepší. ale něco mít s sebou na cestách je šikouné.

Odesláno

Tak taky hodím poznatek., originál hever je tak na výměnu kola při defektu ale ne na měnění každoroční. Prostě s tím asi nepočítají na tak časté použití...a také co je novější je obrané o pevnost materiálu. Já používám pojízdný hever z dřívějšjího Plusu a do dnes funguje...a to zvedám i náš autobus.

Odesláno

"Se stav, mám tu nějaký navíc"

díky! kde? kdy? (asi se dá někde klepnout a najít kontakt, ale já jsem elektricky nepříliš gramotný)

jo, panenka je samozřejmě lepší. ale něco mít s sebou na cestách je šikouné.

http://www.peugeot-club.com/index.php?/user/16-oddie/ > > > vpravo nahoře pod lištou možnost "pošlete mi zprávu"  ;)

Odesláno (upraveno)

Presne toto sa aj mne stalo na 807. Nahodil som posledné koleso, stihol dotiahnuť dva šróby a dŕŕŕb dole. Zdvihák fak iba na výmenu defektu. Tiež som kúpil hydraulický.

Upraveno uživatelem marko306
Odesláno

Ked uz aj matice robia z umelej hmoty, tak sa niet comu cudovat.

Nie su to skrutky zo specialky, co davali na tanky u nas v ZTS - ked sa niekde vyskytol zahrdzaveny, urobil mi zuby do sekaca, kym som ho odtal...

Odesláno

všechno se dnes minimalizuje, zužuje, ztenčuje :D , na druhé straně přece každý musí od pohledu vidět, že se z pohledu fabriky koza nažrala a vlk zůstal celý...

Odesláno (upraveno)

Mne sa stalo niečo podobne ale nie z originálnym zdvihákom ale zo zdvihákom z kelly keď sa zdvihák ohol na tej šrube, keď nezabudnem zajtra odfotim

Upraveno uživatelem Lubo§
Odesláno

odpusťte pane moderátore, ale označit nekvalitní (či možná opotřebovaný) výrobek, jehož selhání mě ohrozilo na životě lidovým germanismem pro samici domestikovaného všežravého sudokopytníka Vám skutečně připadá nepřiměřené a neslušné? chápal bych tuto výtku kdyby tam byl nějaký sexuální podtext, o útoku na náboženskou či politickou orientaci nemluvě, ale ten tam skutečně neshledávám....

Odesláno

odpusťte pane moderátore, ale označit nekvalitní (či možná opotřebovaný) výrobek, jehož selhání mě ohrozilo na životě lidovým germanismem pro samici domestikovaného všežravého sudokopytníka Vám skutečně připadá nepřiměřené a neslušné? chápal bych tuto výtku kdyby tam byl nějaký sexuální podtext, o útoku na náboženskou či politickou orientaci nemluvě, ale ten tam skutečně neshledávám....

:myslim  Čo?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...