Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám blbej dotaz , vozím plovouci podlahy po cele republice dodávkou a ted je víc práce a tak jsem nucen vyrazit svou 807. Mám toho 600 kg. myslíte že to bude v pohodě , nebo už budu dřít o podběhy?

Odesláno (upraveno)

v létě jsem měl v autě čtyři lidi, osm lodí a spoustu dalšího bordelu, celkem tak třičtvrtě tuny, a skoro bych to ani nepoznal (ani při popojíždění v cíli mimo silnici) ... co se týče poznámky o našich silnicích, no, po těch je problém jezdit i s prázdným :-(

p.s. a co teprv když nastoupí tchýně ... :-)

Upraveno uživatelem kavol
Odesláno

mam nalozeno , je toho asi 600kg a nikde nic nedre jen to lehce sedi  ale nic hrozneho. urcite by to jeste sneslo . Zítra smer znojmo a HavlBrod a zpet do Havirova uz po prazdnu. Aspon si udelam vejlet . Uz se tesím

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj. Nemáte někdo osobní zkušenost jestli se do 807 vejde stará Jawa 350 (když bych vyházel zadní sedačky)? Nepřevážel jste někdo?

Potřtebuju jí dostat domů a kdyby se vešla tak nemusim schánět někoho s koulí a vozejkem.

Odesláno

Sawoy:

Jo, rozměry jsou hezký ale kritickej bude okamžik v místě vlezu do kufru. Tam to je dle rozměrů na hranici.

Spíš mi jde o to jestli někdo toto už nepřepravoval. Je to neobvyklý ale proč se nezeptat.

Odesláno

Čeeče, to tam nedáš... Zadní vlez je cca výška 100cm, šířka 120cm, úhlopříčka 140cm.

Já potřeboval kámošce převézt skútr travis a vzdal jsem to. Možná bych to tam nakonec nějak dostal, ale zničil bych asi půl auta..

trevis125-fl.jpg

Odesláno

No vyzkouseny to nemam, ale na delku vpohode, akorat se asi lehce zaklesne mezi predni sedadla. Takze omezeni je jen vyska zvetla. To chce zmerit vysku diry do kufru, a pokud t onepujde, sundat predni kolo z motorky a IMHO se dovnitr vleze. 

Odesláno

Řídítka nebo přední kolo, to je ten zásadní problém, vcelku to tam neprojde. I s mým jízdním kolem na mojí postavu je problém to tam prostrčit, natož s motorkou. I když dovnitř by se to jinak v pohodě vešlo.

Odesláno

S dýlkou problém určitě nebude, toho se nebojim. Ten vlez do kufru je kritickej.

Asi zkusim sehnat někoho z okolí kdo má podobnou mašinu a nanečisto to vyzkoušet abych nejel přes sto km zbytečně. Pokud by se to jakkoliv vešlo v celku tak by to bylo jasně nejlepší. Manipulace se sundaným kolem bude určitě naprd. No dám vědět :-)

Zatim dík.

Odesláno

No určitě by to chtělo nakládat to aspoň ve dvou nebo třech lidech. A když budete ve třech tak to v pohodě nacpete i bez předního kola. Chce to jen vymyslet nějaký falešný kolo aby to na něčem stálo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...