Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak porůznu čtu a to i tady na fóru, že stočený auto se dá poznat podle stavu volantu a hlavice řadicí páky. Tak schválně, tipnete si, kolik má najeto auto z kterého jsou přiložené obrázky?

post-28110-0-66588300-1457526637_thumb.j

post-28110-0-10721500-1457526670_thumb.j

post-28110-0-67877300-1457526861_thumb.j

Odesláno (upraveno)

Volant i řadička naprosto irelevantní, záleží to na tom jak se člověku potěj ruce a na pH jeho kůže.

Ale tohle je ošoupaný celkově, má to přes 500 tisíc?

Upraveno uživatelem Stejsn
Odesláno

Když má 607 najeto 400 t., tak volant vypadá jak nový, to mám vyzkoušeno.

Takže na uvedených fotkách nevím, buďto 1,5 mil, anebo naopak málo, např. 150 t.

Bohužel nemám detailní fotku, už je to 6 let.

post-2001-0-81793700-1457529581_thumb.jp

Odesláno

když už tady dávaš hádanky ...nějaký volant nebo fofr klacek máš přehozený během 20 minut .

Nahoď fotky ,jak to vypadá zespod ,zadní náprava ,silenbloky,táhla do dveří z pantů ,výfukový svod hned za motorem...relevantní fotky 

Odesláno

Jo, 2004, těsně před FL, od 2005 už byly nové.

Jinak nebudu vás napínat, auto má najeto poctivých 147tis km, a ten volant zlikvidovali moje ruce po 70tis km.

Jiné fotky auta jak píše myšut sem dávat nebudu, nechtěl jsem posoudit stav auta, ale upozornit na to, že stav volantu ač je dotrhanej fest nic nevypovídá o najetých kilometrech. Snad se mi někdy povede nachvíli odstavit auto, abych ho mohl nechat nově obšít. Zatím jezdím denně, tak na to není čas.

Odesláno

Volant jsem sehnal od volantech.cz, krom toho jsou i jiné firmy. Podařilo se mi domluvit, že mi nejdříve poslali nový a já pak zpět starý, takže mi ho přehodili na počkání, nebyl jsem bez auta.

Odesláno

Jo i to je možnost, ale já chci nechat potahnout ten co mám a dát ho tam zpět. V létě se to snad podaří. O volantechu vím, už jsem s nimi i komunikoval co a jak, jednání perfektní

Odesláno

Jo, 2004, těsně před FL, od 2005 už byly nové.

Jinak nebudu vás napínat, auto má najeto poctivých 147tis km, a ten volant zlikvidovali moje ruce po 70tis km.

To se ti  jak povedlo? Prstýnky, mozoly, ?, nebo volant bez péče? :D

Odesláno

Agresivní ruce, prstýnek mám jen jeden, ale zřejmě ten potah rozšoupu zapřením ruky o volant při větším točení volantem, holt jsem tak zvyklej. Gumák na Astře G jsem vileštil do hladka v těch samejch místech,.

Odesláno

Už jsem se taky setkal s takhle orvaným volantem ve 406, při 180tis km, ověřených. Majitel byl rakouský sedlák, vlevo prstýnek, jinak mozolnaté ruce věčně od hlíny...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...