Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se jen podělit o zkušenost. K mojí 308 jsem dostal 2 klíče. Jeden klasika a druhý s DO. Bohužel ten s DO měl od nehtů zničená tlačítka. Kupoval jsem konkrétně toto: https://www.aliexpress.com/item/Leekey-2-Buttons-Modified....................    Je to jen pouzdro bez elektroniky.

Kvalita zpracování a vzhled mi připadá lepší než originál, cena cca 200,- . Více viz foto. Vnitřek jsem přehodil bez problému. Ještě musím nechat u zámečníka ten klíč vybrousit, planžeta sice vyndat jde, ale nejde zaměnit Dám vědět jak to dopadlo. 

klic2.jpg

klice1.jpg

Odesláno

Len aby ti ho zámočník vybrúsil. Mňa s tým poslal do pr..le, pretože tento čínsky kľúč je zo železa a nechcel si dolámať frézu. Ale vybrúsili mi to v Tescu. No tiež naprd. Kľúč som síce zasunul ale neotočil. Tak som prehodil origo planžetu do nového čínskeho púzdra a bolo vybavené :-)

Odesláno

Tak klíč je plně funkční. Vybroušení stálo cca 180,-. Bez problému s ním jde otočit jak v zámku dveří tak i v zapalování. Nechal jsem to dělat v zámečnictví v Korunní 28, Praha. 

post-53756-0-61578500-1456926226_thumb.j

Odesláno

Perfektné... Aj ja som mal obavy kto to vyfrézuje. Hold,šikovné ruky.

Odesláno

Pěkné, asi do něj půjdu taky. Originál mám už asi po třetí v jiném pouzdře a vždy po cca 9-ti měsících používání se začne otvírat, přeskakovat pružina a každou chvilku musím rozebírat a znova natahovat pružinu (když přeskočí, tak se místo otvírání zavírá).

Pavel

Odesláno

Já to zkusil přes ten alliexpres, objednal, zaplatil přes web (cca 180 Kč sem risknul) a už mi napsali, že je poslán. Zvolil sem dopravu zdarma, takže to může trvat dýl. Uvidim, kdy dorazí.

Odesláno (upraveno)

Registrace, ale jednoduchá. Neměl jsem s tim problém. Objednal sem ten klíček viz odkaz od popesta. A zaplatil online MasterCard, ale jde i VISA. Vše provází a působí důvěryhodně.

Upraveno uživatelem Davis
Odesláno

Ke mě šel klíč ani ne 14 dní. Výhoda Ali od třeba ebay je v tom, že prodejce dostane zaplaceno až když Vy potvrdíte, že zboží dorazilo a že je to přesně to, co jste očekávali. Pokud ne, je tam kouzelné tlačítko Spor :-). Akorát pozor, máte na to 60 dnů od objednávky. Pokud do 60 dnů nevyvoláte spor, objednávka je automaticky uzavřena a vy už nemáte na nic nárok.

• O 2 týdny později...
Odesláno

K tomu dodávám, že planžeta vybroušena také bez problémů a funguje v zámcích bez potíží. Není pravda, že vás s tím pošlou do PR...

. Pokud ano, nemaj kvalitní systém a vyhněte se jim obloukem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...