Přejít na obsah

semik11

Uživatel
  • Počet příspěvků

    96
  • Registrace

Vše od uživatele semik11

  1. Zdravim. Potreboval by jsme poradit. Prijel jsme domu z prace a rucicka na teplomeru mne spadla na nulu. Zahibal jsme s kabelazi a najednou budik zacal ukazovat. Daldi den pri teplote ped bodem mruzu(-3) se rucicka malinko zachvela az asi po 15km. A auto skoro netopi. Voda je na risce minimum. Mohl by to byt termostat nebo malo kapoliny a je v okruhu vzduch. Motor 1.4 54Kw 2009.
  2. Po přejetí nehovnosti se mi ozívavá takové klepani od pravého zadního kola na montážní jamě jsemm tam nanašel při zvednuti a výmene pneu jsem take nic nenasel. Najeto mam 80tis km. Tipuji to na tlunič. Je to možné??? V kolika km jste ho uz menily??????
  3. semik11

    Nouzovy rezim motoru

    Tak auto doma v servisu bylo cely tyden. Zakarbonovane ventily, vymena zapalovacich civek, svicek,olej filtr, jeste k tomu odesla baterka prehrani softveru.
  4. semik11

    Nouzovy rezim motoru

    jj Je to 1,6 16v vti 88kw. Jo s diagnostikou se pocita. A stena vyhlihkami jsi mi nepotesil. Doufam ze to tak nebude.
  5. Nazdar lidi. Pri ceste z 500km cesty se mi najednou motor prepnul do nouzoveho rezimu. Stratil vykon a zacal se trast jako kdyby to slo jen na 3 valce a ventilator se tocil jeste dlouho po vypnuti. Obevila se hlaska ENGINE FAULT: REPAIR NEEDED Domu jsem dojel asi 30km. Rano se pouze obevila pouze hlaska. Jinak sel motor normalne. Za chvili se problem opakoval. A pridala se hlaska o nizke hladine oleje a aby jsem ho dolil. Na merce je kousel nad spodni rysku. Do teto chvile jsem nemusel dolivat olej od udrzby do udrzby.(najeto 75tis km). Myslite ze ma mensi mnozstvi oleje souvislost s nouzovym rezimem motoru???
  6. semik11

    Nový klíč s DO

    Jak dlouho trva overeni emalu. Na alli?
  7. semik11

    Nový klíč s DO

    Jak to na alliexpresu funguje? Musi byt nejaka registrace nebo to jde bez.
  8. semik11

    Nový klíč s DO

    Mooooc hezke. Taky by jsem do nej sel. Ale neumim to obednat. Kdyby jste tento klic nekdo kupoval mohli by jste vzit 2 klice? Jeden by jsem si vzal.
  9. semik11

    denni svícení montáž

    jj to vim jen jsem se ptal jestli nekdo nevi jaka je to pojistka a kudy dostanu kablik do pojistkove skrinky od motoru.
  10. Ahoj poradite mií prosim jak na montáž denního svíceni LED OSRAM PX-4. Jde mi o to jestli musim natahnout kablik az do pojistkove skrinky a kam to pripojet nebo se chytnu nekde v prostoru motoru. Tak aby to fungovalo jak ma. Jo malem jsem zapomnel je to na 207 1,4 r.v 2009
  11. Nazdar chlapy dnes mi volal kamarád už přezouval na letní pneu a(nechápu jak) povedlo se mu strhnout zavit na zadní nápravě při utahováni kola. Ptal se mi co s tím, radil jsem mu ať to zkusí protáhnout závitníkem,ale nepomohlo to. Tak se ptám mate vy nějakou radu?
  12. Denni svetla sviti i pri tlumenych svetlech jen je to s mensi intezitou a nahrazuje to obrysove svetla.
  13. diky za rady uz mam rozebrano a je tam baterie 1620
  14. semik11

    servisni ukony pri 60 000km

    Brzdy mam vyresene predni kotouce a desky. tak mne k bezne udrzbe pribydou jeste svicky. a melo by to byt zase ok
  15. semik11

    servisni ukony pri 60 000km

    alespon se nenudis a mas porad co cist.
  16. semik11

    servisni ukony pri 60 000km

    jj uz vim. uz jsem koukal do servisniho planu. Ale presto dekuji.
  17. diky moc uz jsem chytrejsi
  18. semik11

    servisni ukony pri 60 000km

    diky turbo nemam 1,6 16v vti. Predni brzdy delane v 50 tis.km. Jj auto by novota
  19. Nazdal lidi co obnasi servis po najeti 60 000km. A priblizna cena??
  20. Zdravim dnes mi asi odesla baterie v dalkaci na centra. v zime nereaguji a kdyz ji prinesu z bytu(z tepla) tak funguje. Jak se rozebere dalkac? Jaka je tam baterie? Staci vymenit. Nebo se musi neco pak nastavit?
  21. semik11

    Nová 308

    to já jsem se nechal při koupi ukecat aby jsem sel do 17 a hned po prvni sezone jsem zjistil ze jsem udelal chybu. Auto je strašne tvrdé a je cítit každy kamínek. Zimaky mam 15 a kdyz jsem je dojizdel letos v lete nesrovnatelny rozdil. Dnes by jsem do tech 17 nesel nai nahodou
  22. o mlhovkach nevim ale jde nastavit rozsviceni tlumenych svetel pri odemceni auta na dalku kdyz senzor vyhodnoti ze je sero nebo tma. lze nastavit palubakem. Pri chcipnuti motoru a blikniti svtelne houkacky se rozsviti svetla na dobu co je nastavene v palubaku. samozrejme zalezi na vybave. ale pokud mas sportium jako mam ja tak by to tam mnelo byt
  23. semik11

    Spojka 1,6l VTi

    myslím si ze kdyby proklouzla spojka tak by byla asi cítit.
  24. semik11

    jake pneu

    Nevidim duvod proc do nich nejit
  25. Diky vsem za rady ale Dovca se letos opet nekona tatu mi odvezla vcera rychla tak musim zustat doma. Stresne mne to mrzi ale neda se nic delat. Jeste jednou vsem Diky Tak snad ta rok nazdar
×
×
  • Vytvořit...