myšut Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 ..cituji z Tk..... : nějaký gumy tam máš..........vypadají dobře.... (s údajem v TP teda nesedí ani disk ani pneu ....ale to je problém administrativní , origo rozměr- na tom se nedá jezdit v zimě, potřebuji na zimu prostě širší nižší gumy ,jinak jezdím bokem z každé druhé zatáčky ...je to tak prostě nastavené konstrukčně.) Citovat
Dave_k Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 Jak už jsem někde psal, u mě fotil štítky a VIN v motorovým prostoru, VIN za oknem (měl problém, jelikož tam na to není v tom černým lemu výkroj) a km na přístrojovce. Používal foťák, kterej mu fotky posílal do PC a tam si je hned kontroloval, jestli nejsou mázlý. Citovat
punkac Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 Ano z toho mobilu to měl v nějaké aplikaci v PC, ale jestli jsou mázlý kontroloval na mobilu Že by fotil kola jsem si nějak nevšiml, možná když jsem si myl ruce od šmíru, jak jsem sundaval poklice a byl k němu zády ps: docela se navztekal s focením VIN čísla pod předním sklem, fotil to s bleskem a bylo hovno vidět Citovat
MilanF1 Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 (upraveno) Gumy se nefotí. U nás fotí celé auto automaticky kamery po odpípnutí. Poté technik fotí VIN na káře, pomocný VIN za sklem, výrobní štítek a budíky (stav km). Z fotáku mu to hned letí do PC, kde se to ukládá. Takže to je vcelku rychlé. Jenom pozor, aby auto mělo výrobní štítek, protože bez něj je to béčková závada a například u evidenčky je problém, že s béčkem nejde auto přihlásit. Upraveno 24. únor 2016 uživatelem MilanF1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 me vyrobni stitek napsal asi do "A" zavadjelikoz mladej blbej technik ho u Saxa hledal v motoru Citovat
MilanF1 Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 Já ho měl za "B", poté to nešlo přihlásit. Mezitím jsme ale štítek objednali nový a na evidenčku vyrazili znovu a pak v pohodě. Citovat
radim.1008 Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 A co když auto nemá pomocný štítek za oknem? To může fotku vynechat? Mám teda TK až příští rok v březnu, ale věříte, že si teď nedokážu vybavit, kde má 306ka štítek? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 co si pamatuju - kamera blejska auto z praveho predniho pohledupak to vyfotil zezaduvyfotil stitek v motoruVIN na blatnikupalubovkuvic sem si nevsimnul bo sem se venoval ty krasny obrazovce na stene a sam sem si ji musel vyfotithttp://havlicek-lukas.rajce.idnes.cz/tajne/#IMG_20160116_092625.jpgkdyz si fotku zvetsite uvidite i fotky ktete jiz poridil Citovat
ozzy56 Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 (upraveno) hliníkové štíky měly pežoti pod kapotou nahoře na před. čele, ale už je nedávaj, asi není hliník Upraveno 24. únor 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 306 má vyraženo vedle pravého blatníku, pak na skle vlevo. Jestli má i hliníkáč to netušim, a nejsem si jistej jestli taky na zadní hraně v kufru Peugeot 306 -pravý nosník nad světlem a nádobkou servořízení Peugeot 306 break - v kufru v levém zadním rohu pod výřezem v tapecu https://www.peugeot-club.com/topic/99359-umisteni-vin/ Citovat
MilanF1 Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 Já taky nevím, kde mám štítek, ale asi pod kapotou ... ale není náhodou v kufru? Myslím ten hliníkový. A pomocný VIN taky nevím, kde hledat. Radku, opravdu za sklem? Citovat
ozzy56 Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 můj bývalý štítek , možná někde ještě jezdí Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 ale už je nedává, asi není hliník ted se dava samolepka ne ?? nejsem si jisty ale C4 rok 2007 to jeste mela mladnsi auto sem zatim nezkoumal Citovat
Guest StibTo Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 306 MKII/III ho ma pokud vim v kufru. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 No mělo by být i na tom skle - http://www.vinnumberlocation.com/peugeot-306.html http://www.vinnumberlocation.com/peugeot-vin-vehicle-identification-number-locations.html Citovat
MilanF1 Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 (upraveno) Na skle, to je ptákovina, co když vyměním sklo? Osobně si myslím, že pokud pomocný VIN vůz neměl z výroby, pak se nefotí. Protože není co fotit. Se kdyžtak mohu zítra zeptat, pokud pojedu na evidečku. Upraveno 24. únor 2016 uživatelem MilanF1 Citovat
Guest StibTo Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 Tak to mozna u prvniho modelu ... u nasi 306 tam nic neni. A vim temer na 100% ze celni sklo meneno nebylo. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 Manual pro nový model na skle taky nic - Citovat
Háček Odesláno 25. únor 2016 Odesláno 25. únor 2016 (upraveno) a kde ten štitek mam ja u mojeho duchodce ? me TK čeka v září tak uvidíme co řeknou na 405 z roku 89 bez katu jen s jednim tlumičem jo jeste dodam ze zpřísněním tk dosahnou maximalne vetsiho počtu zadluzenych lidi, pač si budou na novejsi auta brat pujčky... chapu vyhozeni za díru v podlaze, brzdy co nebrzdi atd. ale dohadovat se kvuli stitku s vinem kterej je vyrazenej na kastli je blbost. asi jako to ze mam podvozek nižší o 5mm tak hned sypej vocat ty tuningaři jeden a vrat se s originalem! tenhle stat jde pekne z kopce. nedavno sem se bavil s jednim polakem co u nas byl s mits. l200 ze co to mame na STK za blbosti, u nich prej jen zkouknou jestli to svítí brzdí, jestli sedí vin v tp a na kastli a jet pryč. ... chtělo by to zase nákou revvoluci jak říká muj šéf .. Upraveno 25. únor 2016 uživatelem Háček Citovat
oddie Odesláno 25. únor 2016 Odesláno 25. únor 2016 VIN není na skle, ale když už, na palubce. Tedy pod sklem. Když vyměníte sklo, nic se nestane, když vyměníte palubku, je třeba dát pozor, aby tam byl správný štítek. 405 má hliníkový štítek na chladičové stěně, u pravé špičky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.