Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

..cituji z Tk..... : nějaký gumy tam máš..........vypadají dobře....

(s údajem v TP teda nesedí ani disk ani pneu ....ale to je problém administrativní , origo rozměr- na tom se nedá jezdit v zimě, potřebuji na zimu prostě širší nižší gumy ,jinak jezdím bokem z každé druhé zatáčky ...je to tak prostě nastavené konstrukčně.)

Odesláno

Jak už jsem někde psal, u mě fotil štítky a VIN v motorovým prostoru, VIN za oknem (měl problém, jelikož tam na to není v tom černým lemu výkroj) a km na přístrojovce. Používal foťák, kterej mu fotky posílal do PC a tam si je hned kontroloval, jestli nejsou mázlý.

Odesláno

Ano z toho mobilu to měl v nějaké aplikaci v PC, ale jestli jsou mázlý kontroloval na mobilu :D

Že by fotil kola jsem si nějak nevšiml, možná když jsem si myl ruce od šmíru, jak jsem sundaval poklice a byl k němu zády

ps: docela se navztekal s focením VIN čísla pod předním sklem, fotil to s bleskem a bylo hovno vidět :D

Odesláno (upraveno)

Gumy se nefotí. 

U nás fotí celé auto automaticky kamery po odpípnutí. Poté technik fotí VIN na káře, pomocný VIN za sklem, výrobní štítek a budíky (stav km). Z fotáku mu to hned letí do PC, kde se to ukládá. Takže to je vcelku rychlé. 

Jenom pozor, aby auto mělo výrobní štítek, protože bez něj je to béčková závada a například u evidenčky je problém, že s béčkem nejde auto přihlásit. 

Upraveno uživatelem MilanF1
Odesláno

Já ho měl za "B", poté to nešlo přihlásit. Mezitím jsme ale štítek objednali nový a na evidenčku vyrazili znovu a pak v pohodě.

Odesláno

A co když auto nemá pomocný štítek za oknem? To může fotku vynechat? :myslim

Mám teda TK až příští rok v březnu, ale věříte, že si teď nedokážu vybavit, kde má 306ka štítek? :D

Odesláno (upraveno)

hliníkové štíky měly pežoti pod kapotou nahoře na před. čele, ale už je nedávaj, asi není hliník :)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Já taky nevím, kde mám štítek, ale asi pod kapotou ... ale není náhodou v kufru? Myslím ten hliníkový. 

A pomocný VIN taky nevím, kde hledat. Radku, opravdu za sklem? 

Odesláno (upraveno)

Na skle, to je ptákovina, co když vyměním sklo? 

Osobně si myslím, že pokud pomocný VIN vůz neměl z výroby, pak se nefotí. Protože není co fotit. :myslim Se kdyžtak mohu zítra zeptat, pokud pojedu na evidečku. 

Upraveno uživatelem MilanF1
Odesláno

Tak to mozna u prvniho modelu ... u nasi 306 tam nic neni. A vim temer na 100% ze celni sklo meneno nebylo.

Odesláno (upraveno)

a kde ten štitek mam ja u mojeho duchodce ? :D me TK čeka v září tak uvidíme co řeknou na 405 z roku 89 bez katu jen s jednim tlumičem :D

jo jeste dodam ze zpřísněním tk dosahnou maximalne vetsiho počtu zadluzenych lidi, pač si budou na novejsi auta brat pujčky... chapu vyhozeni za díru v podlaze, brzdy co nebrzdi atd. ale dohadovat se kvuli stitku s vinem kterej je vyrazenej na kastli je blbost. asi jako to ze mam podvozek nižší o 5mm tak hned sypej vocat ty tuningaři jeden a vrat se s originalem!  tenhle stat jde pekne z kopce. nedavno sem se bavil s jednim polakem co u nas byl s mits. l200 ze co to mame na STK za blbosti, u nich prej jen zkouknou jestli to svítí brzdí, jestli sedí vin v tp a na kastli a jet pryč. ... chtělo by to zase nákou revvoluci jak říká muj šéf .. :D 

Upraveno uživatelem Háček
Odesláno

VIN není na skle, ale když už, na palubce. Tedy pod sklem. Když vyměníte sklo, nic se nestane, když vyměníte palubku, je třeba dát pozor, aby tam byl správný štítek.

405 má hliníkový štítek na chladičové stěně, u pravé špičky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...