Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mně přijde že to brzdí úplně stejně, nevšiml jsem si že by brzdy byly ostřejší. Ale jak krásně se otáčí volantem na sněhu, není cejtit vůbec žádnej odpor :)

Tapatalk Vodafone Smart ultra 6

Odesláno

Ještě včera mi to brzdilo více, i z kopce po vyřazení kvaltu, páč jsem zatáhl ručku před týdnem vpravdě v jarním počasí a s autem nejezdil. Za následek to vzalo levý zadní lanovod,který potvora přimrzl. Před hodinou vyřešeno stáním v podzemní garáži, kde to zase rozmrzlo :) Už to brzdí klasicky. Mám rád tyto selfmade opravy :D

Odesláno

Ale jak krásně se otáčí volantem na sněhu, není cejtit vůbec žádnej odpor :)

Tapatalk Vodafone Smart ultra 6

Odpor Ti poskytnou třeba svodidla až otočíš volantem a ono "NIC" :P

Odesláno (upraveno)

Zatím jsem nejel, tudíž nic nepozoroval, ale připisoval bych to lepšímu účinku na chladnějších brzdách (všichni víme, že přehřáté brzy ztrácejí účinek, takže "podchlazení" by mohlo mít částečně opačný efekt). Zažil někdo z vás u nyní "jedovatějších" brzd jejich opětovnou "normálnost" při delší jízdě s častějším brzděním?

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

me to asi brzdi nastejno akorat na zmrzlim a na kosttkach se zataci rychllejc :D a jede to jeste kousek dal nez zastavi :D

odeslaano z Lumie

Odesláno

Tak dneska snesitelně tepleji a brzdy jako normálně, takže skutečně asi mrazem jiná charakteristika kapaliny. Proto klouže to stejně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...