Namor74 Odesláno 5. leden 2016 Odesláno 5. leden 2016 Dnes ráno odzkoušeno se závěrem: Ruční brzda funguje beze změny a jinou brzdu nepoužívám... Colin McRae byl můj pomalejší brácha... Citovat
c.WO.k Odesláno 5. leden 2016 Odesláno 5. leden 2016 Mně přijde že to brzdí úplně stejně, nevšiml jsem si že by brzdy byly ostřejší. Ale jak krásně se otáčí volantem na sněhu, není cejtit vůbec žádnej odpor Tapatalk Vodafone Smart ultra 6 Citovat
punkac Odesláno 5. leden 2016 Odesláno 5. leden 2016 Ještě včera mi to brzdilo více, i z kopce po vyřazení kvaltu, páč jsem zatáhl ručku před týdnem vpravdě v jarním počasí a s autem nejezdil. Za následek to vzalo levý zadní lanovod,který potvora přimrzl. Před hodinou vyřešeno stáním v podzemní garáži, kde to zase rozmrzlo Už to brzdí klasicky. Mám rád tyto selfmade opravy Citovat
FrantaCV Odesláno 5. leden 2016 Odesláno 5. leden 2016 Ale jak krásně se otáčí volantem na sněhu, není cejtit vůbec žádnej odpor Tapatalk Vodafone Smart ultra 6 Odpor Ti poskytnou třeba svodidla až otočíš volantem a ono "NIC" Citovat
Veverka Odesláno 5. leden 2016 Odesláno 5. leden 2016 (upraveno) Zatím jsem nejel, tudíž nic nepozoroval, ale připisoval bych to lepšímu účinku na chladnějších brzdách (všichni víme, že přehřáté brzy ztrácejí účinek, takže "podchlazení" by mohlo mít částečně opačný efekt). Zažil někdo z vás u nyní "jedovatějších" brzd jejich opětovnou "normálnost" při delší jízdě s častějším brzděním? Upraveno 5. leden 2016 uživatelem Veverka Citovat
Hafity Odesláno 5. leden 2016 Odesláno 5. leden 2016 A brzdil jste někdo s Citroeny GS/CX/BX? Citovat
Hafity Odesláno 5. leden 2016 Odesláno 5. leden 2016 Nejsem si jist, ale mám tucha, že XM už neměl tzv. strojní brzdy.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. leden 2016 Odesláno 5. leden 2016 Cx yes, hydraulik a hlavne rucka na predek Citovat
Medvěd Odesláno 5. leden 2016 Odesláno 5. leden 2016 Ručku na předek měl i Olcit, dokonce se domnívám, že měl kotouče na poloose a ne pod disky kol, jak tomu bývá u aut. Citovat
vendelinek Odesláno 5. leden 2016 Odesláno 5. leden 2016 me to asi brzdi nastejno akorat na zmrzlim a na kosttkach se zataci rychllejc a jede to jeste kousek dal nez zastavi odeslaano z Lumie Citovat
MotoMoto Odesláno 6. leden 2016 Odesláno 6. leden 2016 Tak dneska snesitelně tepleji a brzdy jako normálně, takže skutečně asi mrazem jiná charakteristika kapaliny. Proto klouže to stejně. Citovat
Tony Stark Odesláno 6. leden 2016 Odesláno 6. leden 2016 Kapalinou to nebude, ta má takový teplotní rozsah že tomu bych moc nevěřil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.