Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když to překóduješ do desítkové soustavy, tak z toho vyleze 85. Takže žádné terno.

Jedině, že by tím chtěl dotyčný, popřípadě dotyčná zdělit o jakou velikost má zájem.

Odesláno (upraveno)

včera v Bolce u Olympie. . . je to název autobazaru(má to na podložce taky) AUTOMEX

post-21598-1456510014,6079_thumb.jpg

odesláno z Note 4 N910C

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno (upraveno)

Nevím no...vyhodit deset klacků abych měl na SPZ samý 0 jako jsem viděl posledně nebo nápis BIO LIŠKA :D mě přijde docela zbytečný osobně bych do toho nešel ani kdyby to bylo zadarmo.

V podstatě se mě to nelíbí přijde mě to spíše jako kýč ani nevím co bych si nechal napsat možná kdyby byl jinej fond nebo celkově jinej vzhled spz možná.. ale tohle mě moc nebere nakonec mám celkem dobrou SPZ i bez toho  :D

Upraveno uživatelem Nick406
Odesláno

že to maj úřady zadarmo (jak jsem četl) se mi nelíbit :bojim , když se to starostovi zamlouvá, tak jen ze svého :myslim

Možná je to důsledek enormního zájmu o RZ na přání... Když to nikdo nechce, dáme to aspoň úřadům grátis.

Guest minimaxa
Odesláno

To samý jsi na jiném autě myslím neviděl, leda že by majitel tohoto BMW auto prodal a své RZ namontoval na nějaké X5.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...