Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: trollik

nebo udelat sikovnej zamek do prostoru motoru do rizeni.Zvednes kapotu a zasunes \"šprajc\"do hrebenu rizeni,ale pořadnej.Nejak vymyslet rychle vyndavani.A nez na to dotycnej prijde,co a jak,tak v kombinaci s pagerem!je to ok.No tezko odjede s natocenyma kolama!!!Jo ten Pager jde kombinovat s cidlem naklonu,ktere se ustavi po zaparkovani.Takze pri nakladani odtahovkou,bys to taky vedel. Jen jeden problem.Pri kazdym zaparkovani na ne zrovna bezpecnem miste,bys musel otevrit kapotu.No ale ja kdyz sem ve meste nebo u u HYPERNOVY,tak to radej delam ale zamykam jen razeni zevnitr.A mam relativni klid.

A nebo na parkovišti mít šroub o průměru 10 cm zapuštěnej v betonu na kterej najedeš a auto zevnitř přišroubuješ maticí :D:D ....někde tu koloval obrázek :D

Odesláno

Unikátní snůška hovadin, jen co je pravda :(

Zvláště to \"Volant je zase zvláštní kategorie. Tekutej dusík na fotbalový kolena znáš ? Tak ten se vezme, stříkne na volant nebo na kovovou vzpěru mezi volantem, pedálama nebo ručkou - klep ho kladívkem a kov se rozpadne na kusy. \" bych od pana autora prosil předvést v praxi, ano? Zajedno neznám žádný \"Tekutej dusík na fotbalový kolena\", ale i kdyby se vzal normální technický tekutý dusík z Linde, tak je to pí*ovina non plus ultra! Těmito debilními kydy akorát tak blbnete lidem hlavu. Pokud si to někdo chce vyzkoušet, tak prosím, a? přijde - mohu na tu zkoušku poskytnout jak samotný volant, tak volantový sloupek, tak zámek na pedály. Ale upozorňuju, že když se to schlazení a ráně kladivem nerozpadne na kusy, že s tím dotyčného zkoušeče s chutí vezmu po hlavě, aby se mu v ní rozsvítilo!

Odesláno

jé tady se budou rozdávat rány do hlavy za darmo a bez kola štěstí.to já rád:aut:D

p.s. ty levný páky na volant z plusu a podobně nejsou ale žádnou překážkou. na to sousedovi stačily 2 šroubováky:papa

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Unikátní snůška hovadin, jen co je pravda :(

Zvláště to \"Volant je zase zvláštní kategorie. Tekutej dusík na fotbalový kolena znáš ? Tak ten se vezme, stříkne na volant nebo na kovovou vzpěru mezi volantem, pedálama nebo ručkou - klep ho kladívkem a kov se rozpadne na kusy. \" bych od pana autora prosil předvést v praxi, ano? Zajedno neznám žádný \"Tekutej dusík na fotbalový kolena\", ale i kdyby se vzal normální technický tekutý dusík z Linde, tak je to pí*ovina non plus ultra! Těmito debilními kydy akorát tak blbnete lidem hlavu. Pokud si to někdo chce vyzkoušet, tak prosím, a? přijde - mohu na tu zkoušku poskytnout jak samotný volant, tak volantový sloupek, tak zámek na pedály. Ale upozorňuju, že když se to schlazení a ráně kladivem nerozpadne na kusy, že s tím dotyčného zkoušeče s chutí vezmu po hlavě, aby se mu v ní rozsvítilo!

Klídek člověče, jenom se uklidni a všecko bude dobrý.

Jednoduše existuje \"dostupná látka\", která takto funguje a přirozeně nejen na volant nebo cokoli jiného kovového. Konkrétní nebudu a návody na podobné radůstky (na rozdíl od některých) nedávám. V rodině jsme takto přišli o VW Passat 1 rok starý s Defend-Lockem. Na místě auta ležela masivní rozlomená vzpěra mezi šaltpáku a ručku. Informace je to od PČR. Jestli má někdo zájem o detaily.... Na protesty nereaguju, protože jsem to viděl na vlastní kukadla :roker

Ten přestřiženej volant je informace z médií, takže si to přeložte jak chcete. Mě se to zdá osobně velmi logické.

To Oddie : Chtěl bych tě někdy chlape potkat. Rady místama dobrý, ale ta agresivita no hnus fuj.

Odesláno

Jen tak mimochodem, něco málo k témátku: známému se pokusili před časem ukrást Felicii - tedy nic moc drahé auto. Všiml si toho nějaký soused, co sice nevěděl, čí to auto je, ale nějak se mu nezdálo, že se někdo po půlnoci hrabe pod kapotou, tak zavolal poldíky sídlící za rohem. Ti přilítli za chvilku, takže zloději sice utekli, ale na místě zanechali všechno \"nádobíčko\". V autě už byla vyměněná řídící jednotka... Nicméně v onom \"nádobíčku\" nebyl žádný dusík ani podobné zmiňované kokotiny, ale pořádné páčidlo a aku flexa. Auto mělo páku na volantu (na ozdobu) + zámek pedálů - dodnes mě z toho trochu mrazí, protože flexa dělá neskutečný rámus i ve dne, natož v noci, a oni se jí i na takhle relativně bezcenném autě nebojí použít. Dodnes nevím, jestli si všimli i toho zámku pedálů a šli by i přes něj - každopádně pro tu flexu není problém prakticky nic.

Odesláno

Jinak ještě k tomu dusíku: vzhledem k tomu, že jsem měl tu čest jaksi trochu studovat strojařinu, tak kupodivu i něco málo tuším o chování jednotlivých materiálů. Takže bludy o \"postříkáním dusíkem a klepnutím kladíkem\" si strčte za klobouk - pokud je něco tak křehké, že by se to chovalo takhle, jde to zlomit pákou nebo hydraulickou panenkou.

A pokud jde o nějaká setkání - osobně nejsem ani za mák zvědav na ***, co umí akorát trousit bludy, kopírovat nesmysly, blbnout lidem hlavu a ještě k tomu se někoho povýšeně snažit hodnotit ubohou hláškou \"Rady místama dobrý\".

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Jinak ještě k tomu dusíku: vzhledem k tomu, že jsem měl tu čest jaksi trochu studovat strojařinu, tak kupodivu i něco málo tuším o chování jednotlivých materiálů. Takže bludy o \"postříkáním dusíkem a klepnutím kladíkem\" si strčte za klobouk - pokud je něco tak křehké, že by se to chovalo takhle, jde to zlomit pákou nebo hydraulickou panenkou.

A pokud jde o nějaká setkání - osobně nejsem ani za mák zvědav na ***, co umí akorát trousit bludy, kopírovat nesmysly, blbnout lidem hlavu a ještě k tomu se někoho povýšeně snažit hodnotit ubohou hláškou \"Rady místama dobrý\".

:D Čekal jsem něco v tom duchu.

Je to v každém případě poučení pro příště. Již nebudu psát to co se některým může zdát nepravděpodobné, matoucí a mohlo by to být nad jejich logické chápaní nebo vybočovat z množiny jejich osobních zkušeností. Výběr bude zejména u studovaných strojařů typu Oddie asi velmi obtížný.

Jestli se ti Oddie tato diskuse zdá ještě tématicky relevantní, tak prosím pokračuj, ale osobně doporučuji případnou přetrvávající neshodu v názorech řešit soukromě :myslim

Slunce v duši :papa

Odesláno

musim se ale přiznat že sem taky slyšel o tom spreji.ovšem sem se s tim nikdy nesetkal. takže vycházim ze zdroje JPP (jedna pani povídala). nevim ale jestli to bude ten kterym nám doktoři na zápasech spalujou kolena aby sme si pro příště rozmysleli jestli se necháme zase zranit, a tvrděj nám že to pomáhá. řiká se tomu tušim kelen. a zneci?uje (zmrazuje) to rány aby ste mohli dohrát zápas.ovšem doktoři to vždycky přeženou a dýl léčíte tu popáleninu od mrazu než to zranění samotný:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: kšanda

musim se ale přiznat že sem taky slyšel o tom spreji.ovšem sem se s tim nikdy nesetkal. takže vycházim ze zdroje JPP (jedna pani povídala). nevim ale jestli to bude ten kterym nám doktoři na zápasech spalujou kolena aby sme si pro příště rozmysleli jestli se necháme zase zranit, a tvrděj nám že to pomáhá. řiká se tomu tušim kelen. a zneci?uje (zmrazuje) to rány aby ste mohli dohrát zápas.ovšem doktoři to vždycky přeženou a dýl léčíte tu popáleninu od mrazu než to zranění samotný:D:D:D

Ten spray to asi skutečně nebude :D:D:D. Sorry, že jsem se nevyjádřil jasně. Chlupatý to nazvali jenom \"látkou\". Ale invence je to dobrá :aut

Odesláno

postrikani dusikem a klepnuti funguje krasne na gumove hadice, pak jsou z toho strepy horsi nez sklo :D ne uz tak na zelezo ci ocel, navic kdo by se tahal s hasicakem plnym dusiku, kdyz staci pacidlo a trhnout...

BTW, jen tady hezky rejte do lidi, kteri sem chodi uz par let rozdavat cenne rady, ktere opravdu funguji, a ne jenom \"rozumy\" z JPP, at je to hezky rychle prestane bavit...

Odesláno

To je teda pěkný, vůbec to nezávidím, ale lepší než, aby bylo pryč úplně ;)

Moje auto zatím každý obchází ;) no ono to H po vystřeleném airbagu nedělá asi dobrou vizitku ;)

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

postrikani dusikem a klepnuti funguje krasne na gumove hadice, pak jsou z toho strepy horsi nez sklo :D ne uz tak na zelezo ci ocel, navic kdo by se tahal s hasicakem plnym dusiku, kdyz staci pacidlo a trhnout...

BTW, jen tady hezky rejte do lidi, kteri sem chodi uz par let rozdavat cenne rady, ktere opravdu funguji, a ne jenom \"rozumy\" z JPP, at je to hezky rychle prestane bavit...

Pokud se ti zasloužilí \"cennoradové\" budou chovat slušně tak jistě nebude důvod pro jakékoli invektivy ze strany ostatních členů. Chápu potřebu dozvědět se kvalitní odpověď na svou otázku a cením si členů, kteří vědí o čem mluví a jsou ochotní se o své rozumy podělit, ale osobně o odpověď nestojím za každou cenu. Už vůbec ne pokud takový expert druhým dechem začne urážet nebo nebo jinak ponižovat ostatní :xvul

Odesláno

Myslim si, ze natahovanie sa medzi clenmi a ostre vymeny nazorov v diskusiach nikomu nepomozu a rozhodne to nezvysuje uroven celeho Peugeot clubu :xvul

BTW: Kazdy moze povedat somarinu - ved mozno ma nepresne informacie, tak kvoli tomu ho este netreba ukamenovat :xvul

PEACE :papa

Odesláno
Původně zaslal: ALFWORKS

Myslim si, ze natahovanie sa medzi clenmi a ostre vymeny nazorov v diskusiach nikomu nepomozu a rozhodne to nezvysuje uroven celeho Peugeot clubu :xvul

BTW: Kazdy moze povedat somarinu - ved mozno ma nepresne informacie, tak kvoli tomu ho este netreba ukamenovat :xvul

PEACE :papa

Naprostý souhlas :super

Odesláno

jo je mozny ze Oddie,kterej to uz resi dlouho jen krouti hlavou na nejakejma vyplodama,ale ne vsichni jsou strojari a ne vsichni si dokazou nektere souvislosti prestavit.....Bavili jste se o te latce na kovy,po ktere kov zkrehne.Existuje.A zkrehne kazdej kov.Ale ne ze praskne sam od sebe,ale musi se do nej prastit a ve zkrehlem materialu nastanou takove zmeny,ze sireni trhlin je mnohem snadnejsi a tudiz material v tomto stavu neni vubec kamarad se svymi vlastnimi deformacemi a po mensi rane kladivem se objevi trhlina,kterou je snadne rozsirit a tim uplne trebas rozbit rozpernou tyc na volantu atd.

Odesláno

Ne k hádání, ale k zabezpečení vozidla.

Kolega mi vykládal o vlastním systému imobilizéru, že to kdosi navrhoval, že to udělá. Fungovalo to asi tak. Zloděj příjde do auta, imobilizér bude aktivní, pokud ho nedeaktivuje, tak bez problémů nastartuje, rozjedese, ale pokud systém nebude deaktivován, tak čeká na první sešlápnutí brzdového pedálu (spínač), pak to rozpojí zapalování nebo čerpadlo. Auto zůstane stát v první zatáčce nebo na křižovatce. Nezdálo se mi to jako nápad špatné, samozřejmě se musí skrýt dobře dráty, atd..... Bohužel to neřeší, když někdo přijede s plošinou a odtáhne to, lae toneřeší nic a nepomůže aninestát první nebo poslední v řadě, protože hodně dnešních odtahovek má ramena.

Ještě bych to doplnil, že signalizace nedeaktivovaného vlastního imob. bude signalizována rafičkou palivoměru na nule a svítícím hladovým okem. Jak to už tady někdo psal. Zloděj bude natěšenej, že to nakop a za rohem mu to chcípne a nechá auto na pokoji a půjde si ukrást stejný za roh. Maximálně vám propíchne kola z nasra...... :P

Odesláno

Jo, jistě jde vymyslet a realizovat spoustu vychytávek jak elektronických tak mechanických, ale mějte na paměti že se to může obrátit i proti Vám. Jeden můj známý si nechal odvézt auto do servisu s tím že nejde nastartovat, protože ve svém duševním rozpoložení zapoměl na skrytý vypínač zapalování.

Odesláno
Původně zaslal: lukr

Jo, jistě jde vymyslet a realizovat spoustu vychytávek jak elektronických tak mechanických, ale mějte na paměti že se to může obrátit i proti Vám. Jeden můj známý si nechal odvézt auto do servisu s tím že nejde nastartovat, protože ve svém duševním rozpoložení zapoměl na skrytý vypínač zapalování.

Jo taky jsem byl takovej expert, u starý škodovky jsem měl skrytej vypínač, auto jsem dovezl do servisu a zajel přímo do dílny. A při vystupování jsem prostě tak jsem byl navyklej cvaknul vypínačem, prostě rutina. Odpoledne mi volal mechanik celej spocenej, že auto je opravený,ale že to nemůže nastartovat, že už zkontroloval všechno možný a nic. No hned mi bylo jasný čím to je. No ještě že jsem tam v tu chvíli nebyl osobně asi bych před ním musel rychle utíkat :D

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Původně zaslal: lukr

Jo taky jsem byl takovej expert, u starý škodovky jsem měl skrytej vypínač, auto jsem dovezl do servisu a zajel přímo do dílny. A při vystupování jsem prostě tak jsem byl navyklej cvaknul vypínačem, prostě rutina. Odpoledne mi volal mechanik celej spocenej, že auto je opravený,ale že to nemůže nastartovat, že už zkontroloval všechno možný a nic. No hned mi bylo jasný čím to je. No ještě že jsem tam v tu chvíli nebyl osobně asi bych před ním musel rychle utíkat :D

Jinak tady http://flajzar.cz/indexa.htm je pěknej kšeftík se zabezpečovacíma vychytávkama do auta. Už jsem nakoupil (neřeknu co :D) a spokojenost. A hlavně, má to cenově přístupné :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...