krtek 2 Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 ja mam na kolesa toto http://www.euronics.cz/utahovak-razovy-elektricky-dwt-ss09-24-elektricky-dwwss0924/p320503/ ale popravde ked sa mam s tym srat a vlacit to vyberem kluc s kufra a hotovo Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 No tak ja ho mám taky, na povolování je to super, při utahování to jen rukou zašroubuju a pak utahuju normalně klíčem Citovat
krtek 2 Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 jj je to dobre ale myslel som ze trochu mensie to bude ako na fotkee ale je to riadny kanon mozes aj utahovat stylom stlacis a hned pustis zatoci ti celu skrutku ale utiahne slabo zvysok dotocis klucom Citovat
morepower Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 (upraveno) já mám teda taky utahovačku na povolení, ale přiznáme se, že momenťák na dotažení nepoužívám Upraveno 28. říjen 2015 uživatelem morepower Citovat
P607Olda Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 Mám momenťák, je to bezva, je dlouhý a těžký, takže když si ho dám vpravo (dolů), tak nemusím moc tlačit. A na povolování mám prodlužku z vodovodní trubky. A na samotné šroubování se osvědčila "zalamovací" násadka - zalomím a mám velkou sílu, pak hned narovnám a točím jako šroubovákem. Citovat
krtek 2 Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 (upraveno) to mi pripomenulo jak som prezuval v pneuservise a jak nasadzoval koleso mu vravim neutahuj koleso pistolou lebo potom na ceste ked dostanem defekt tak origo klucom problem povolit a on ze to je ok ze to pezot take skrutky s podlozkou navrhol ze je to u nich bezne ze nejde povolit tak chlapec jemne utiahol a so suplika vybral momentak pobavil ma dobre Upraveno 28. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 28. říjen 2015 Autor Odesláno 28. říjen 2015 na šroubování je nejlepší kolovrátek ze sady Gola Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 Tak skladací křížák mam, a teleskop taky kdyby to nešlo povolit. Ono ten origo kliček co je u rezervy je tak na dotažení, povolit se s tím nedá, a pak když zjistite že mate sice klíč od rezervy kterej má 17mm a šrouby 19mm tak jse to v pr.... :D Citovat
krtek 2 Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 (upraveno) jj neda sa povolit s tym origo o tom dvaja kamarati moji by ti povedali jeden 100kg druhy 115kg pozical som im kluc a co som sa otocil uz zacali po nom skakat lebo neslo povolit a jak to dopadlo no ulomili ten orech na nom dementi Upraveno 28. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 28. říjen 2015 Autor Odesláno 28. říjen 2015 první co se dělá,když šroub nejde povolit, je odrazit ho--kulatinu průměr cca 20mm dělky 15 cm do kleští nasadit na hlavu šroubu a pomocník upere velkým kladivem, většinou to jde pak povolit Citovat
Hafity Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 Samo když to nende, tak je každá rada a zkušenost dobrá, ale jak jsem psal výše, od té doby, co používám kombinaci Konkor/momenťák, tak povoluju bez problémů křížem od Heyca.... Citovat
krtek 2 Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 (upraveno) im ziadna rada nepomoze roztahovali 309-ku s octavkou nenasli tazne oko tak to uviazali o priecku nad chladicom sup tam jednicku lano trhlo a facelit odisiel za lanom : skoda ze som pri tom nebol Upraveno 28. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
MilanF1 Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 Šrouby mažu vazelínou, ale jenom v případě, že jsou již suché, takže to je jednou za několik let ... Nemám momenták, utahuji na moment, co mám v ruce a nikdy jsem problém neměl. Kolovrátek jsem naposledy používal, když táta měnil kola na Avii, tam se to nejen povoloval metrovou trubkou, ale tou samou i utahovalo, dokud to "neprdělo". V létě jsem byl na výjezdu, kdy paní měla píchlou pneumatiku (škoda superb), manžel v práci a nebyla schopná si kolo vyměnit sama (byla v pokročilém stádiu těhotenství) a navíc auto zaparkováno těsně u plotu a samozřejmě píchlé pravé kolo. Kolo jsem nejdříve dofoukal 12V kompresorem, poté popojel na vhodné místo a pak zjistil, že ta milá paní by kolo skutečně nevyměnila, jelikož jsem vytáhl origo klíč a musel jsem si na něm zaskákat, aby se šrouby povolily. Aneb at žije rázový utahovák, když se dotahují kola ... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 Dneska dopo bráchovo I Octavia. V létě mu nějaký známý dělal přední tlumiče a čepy no zkrátka co bylo třeba na PN. Včera volal jestli může dopo dojet že by jsme to přezuli. ZN šla úplně v pohodě povolit a přezout .Na PN jsem nejdřív ohnul teleskop a pak roztrhnul půjčenej trhák takže nezbylo než dojet ke známému do pneuservisu jestli by to šlo utrhnout vzduchovou pistolí ani ťuk. Nakonec pomohlo až rána palicí do každého šroubu přes nástavec od zemědělské goly. Mistr gumař říkal že takhle nerve šrouby ani na Tatrách co jezdí v lomu. Ve finále z toho bylo celé dopoledne normálně nám to trvá slabou hodinku a to u toho brácha vyhulí tři cigára. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.