Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se musíme my elektromobilisti s Peugeoty Ion omluvit. Nejenže je problém tam díky neexistenci síti rychlonabíječek dojet, ale kolega elektro Milan právě přesedlal na elektrický Nissan Leaf. Iona bude v tu dobu prodávat. Já si ho hodlám ponechat, ale aktuálně rovněž sedlám elektrický Nissan Leaf, jen na delší dobu zapůjčený k testování.

Odesláno

Tak to pro nezájem zrušíme, ne? :myslim A nebo z toho můžeme udělat "komorně-žrací" minisraz :aut Všechno sníst ve 20 lidech bude výzva  :D

Odesláno (upraveno)

Srazovy koordinatore, kde najdu seznam prihlasenych? (zvazuji ucast)

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

Co jsem koukal, tak dneska parkoval služebákem u baráku a to už bylo kolem 7:15. Takže na tom je dobře, když může tak vyspávat :D

Odesláno

:D to je dobrý seznam. Něco mi smrdí vzadu pod stolem, někde za počítačem... ChouLu... to jsi Ty...?  :P  :D  :D

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ja zaplatim a mozna nedorazim. Uvidime. Najde se nejaka dobra duse jedouci pres prahu vo by me nabrala na cernaku nebo v hopo?

Odesláno

No konečně něco blíž, kam bych mohl přijet z Plzně. A kuželky já můžu. Ale pánové, došlo mi to dnes 30.11. 2015 ve 20:35. To je celkem pozdě, to už nedám dohromady. 

Škoda, tak zas příště někdy.

Meply7

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...