Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 18. 6. 2021 at 18:55, MJSytic napsal:

Silentbloky/tyčky made in EU, Spain, Turkey a China. A tlumiče made in Tunisisa :aut

Pátral jsem po výrobci a je to SIAAM. Tak uvidíme, jak se s tím kluci opálení poprali :D

To jsi mohl rovnou nakoupit na Aliexpresu za polovic :D

Odesláno

Co na to napsat. Klika, že ho máme :) Ferry alespoň maká sám. Já jsem, jak jednorukej slepec. Takže spíš, přines - podrž - nepřekážej :aut

Odesláno
před 1 hodinou, radim.1008 napsal:

To bude zase poježděníčko. :mrk

No doufám :roll Jako zatím dle předpokladu nebylo nic vyloženě utržený. Silentbloky jen trochu vymačkaný k jedné straně apod. Tyčky stabiku teda oboje jak žvýkačka, takže ty určitě vyměnit potřebovaly (přední a zadní jsou TRW - dám Lemforder ). Tlumiče orezlý, ale suchý. Jen teda oproti novým tak čtvrtinová rychlost vysouvání :myslim Koukal jsem, jestli najdu výrobce a je na nich vyraženo Peugeot. Tyčky geo jsme přelisovali a kompletně je rozhýbali, aby šla geo správně nastavit. Prostě piplačka, ale když už se to dělá, tak ať to má nějaký efekt. Když to bude zase pohodlný a přestanou se sjíždět vnitřky pneu, bude to ten nej výsledek ;) 

Odesláno

Hotovo, zadní náprava je zase komplet (foto před dotažením, takže bez krytů tlumičů). Jel jsem jen pár km domů, ale teda změna neskutečná. Jen se to zhoupne, zaduní pneu a jinak nic. Už se těším, až bude hotový i předek a hurá na GEO :cool:  Jinak šroub výfuku už je na svém místě ;) 

WP_20210706_13_02_35_Pro (2).jpg

IMG_20210706_183449.jpg

WP_20210706_09_46_55_Pro.jpg

Odesláno

Tak zatím si to spíš nesedlo zpět. Zvednout by se to nemělo. Pružiny jsou původní :myslim Ale uvidíme. Je fakt, že ty Eurorepar tlumiče nám přišly o fous delší, tak jestli to bude mít vliv, nevím. Pokud jo, tím líp :) 

Odesláno

Takže dnes dokončený předek. Ten sice nevykazoval problém, ale vzhledem k nájezdu jsem to vzal, jako prevenci. Čepy byly SKF, nevím jestli ještě původní, ale bez problémů, jen koroze na povrchu. Spodní silentbloky vymačkaný k jedné straně, ale bez vůle. Tyčky stabiku byly taky bez vůlí, ale ty jsem tam dával hned po koupi, takže měly něco přes 50tis :myslim Vše jsem dával nové Lemforder. No a co se tlumičů týká, tak zase jen povrchová koroze, jinak OK. Dokonce i rychlost vysouvání skoro stejná, jako u nových. Každopádně je to hotové a hurá na geometrii. A potom o tom min 10let a 100tis nechci slyšet :aut 

WP_20210711_11_51_56_Pro.jpg

WP_20210711_11_52_20_Pro.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Vzducháč a kabináč nebyly minule měněný, takže mají cca 15tis :myslim Ale je fakt, že mě taky překvapilo, jak jsou uzený :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...