Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdarec klubáci, uz asi tyden citim v leve ruce kdyz ji natahnu pnuti , na vnitrni strane. Kdyz si pomackam zily od lokte zhruba do pulky predlokti tak citim mirnou bolest. Pokud ruku porovnam s pravou tak na te leve je vice videt jedna žíla. nevite co by to mohlo byt? nemam moc cas litat po doktorech

Odesláno

Přeleženina, trombóza... Buď a) půjdeš k doktorovi nebo b) si budeš hrát na hrdinu a doufat, že to přejde, nebo c) uříznout v lokti dřív, než s tím předloktím budeš mít opravdu problém.

Guest Scratch
Odesláno

tromboza urcite ne, ta k tomu jeste otece a bylo by to do cervena..... krtek muze vypravet.

co to levou rukou delas? Nemuze to byt proste zanet zil, ktery vznika i treba pretizenim? Hodne lidi to ma treba z mysi, nebo klavesnice.......

PS: puvodne jsem cetl pnuti v predkoli :D

Odesláno

jen jsem to tu orientacne nahodil :-D sem rad ze se bavite , a penisovej loket by to ani nemoh bejt :-D preferuju totiz pravacku :-D tak diky za nazory. jinak s dia u nas nikdo neni jedine autorizak :-D

Odesláno (upraveno)

Tak a ted kdyz uz vim kterou rukou si Hacek lesti vokurku me tu uz NIC nemuze prekvapit ... :)

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

Když si to děláš pravou, a bolí Tě levá , tak mě napadá jen jedna věc, a to že máš asi moc těžký kule , a jak si je při "tom" podpíráš levou tak Tě bolí. Doporučuji pravidelněji upustit přetlak :-D

Odesláno

tak sranda musí bejt :D ted mi řekněte jak je to dlouho co jste se takhle zasmáli ? :D šaldo tohle už rozebírat nebudu to už je moc detailů už takhle toho o mě víte moc :D 

Stibto: neboj se ono se mi zase něco bleskne hlavou co bych tu mohl napsat :D 

Odesláno

jojo už jsem oznámil v práci že v nejbližší době potřebuju aspon dopoledne volno, sice se trochu cukali když sem ted byl 14 dní v pr*eli ale nakonec prej jo když mam něco s rukou 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...