Guest minimaxa Odesláno 28. srpen 2015 Odesláno 28. srpen 2015 Koukám, že stará parta bude mít "A"čko, tak by se mohl klidně přijet podívat nějakej nováček. My nekoušeme! Přece nevytáhnem celej sud ve třech Citovat
oddie Odesláno 28. srpen 2015 Odesláno 28. srpen 2015 Já bych vás klidně přijel s dětmi vyžrat, ale tu dobu asi dáme radši moříčko Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. srpen 2015 Odesláno 28. srpen 2015 Koukám, že stará parta bude mít "A"čko, tak by se mohl klidně přijet podívat nějakej nováček. My nekoušeme! Přece nevytáhnem celej sud ve třech no vikend je dlouhej a kdyz bude slunicko tak se soudek odpari skoro sam Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 Stara parta ma holt acko no. Ale co nadelame. Kdyztak se holt sejdeme v mensim poctu. Priste uz to ale Miniku udelame jinak a ne pod forem peu clubu, pak ti kdyztak vse vysvetlim. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 Nic se nedeje, ja mam nyni tolik aktivit spojenych se stavbou, ze to klidne muzeme scratchovat Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 Nechci to odpiskat. Rad uvidim Minika i Toma. Jeste ma prijet kamos s pritelkyni takze nas tam nuzne nebude. A treba se nekdo jeste prida. Akorat je to asi naposled co verejne nabizim party na chalupe na peu clubu. Edit: Miniku jelikoz nepotrebujes novou podlahu tak se nic scratchovat nebude Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Tak co vy bando nezdárná, kdo se k nám jeste prida? Citovat
Husky Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 Ahoj, já bych eventuelně zájem měl, byly by k dispozicici nějaké podrobnosti? Klidně i do PM. Rád bych poznal nové tváře a zvlášt zde z klubu. Citovat
Weri 605 Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 Takže ze soboty na neděli, ale kde..? Sice mám už jiný plány.., ale jestli tohle bude blíž.. A JESTLI MĚ TAM NĚKDO ASPOŇ TROCHU RÁD UVIDÍ.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 tak ja to pisnu sem..... standardne se podava 12 Kumburak, v provedeni 15, 30 nebo 50 litru podle ucastniku...... Pak se u Minika objednava masicko, dle toho, co planujete sezrat. Na pivo se skladame, maso si resi Minimaxa. No a pak vzdy nekdo neco doveze jako chleba, nebo neco slaneho a i k popiti tvrdsiho. To tam tak nejak koluje. Nealko a dalsi dle chuti kazdeho soudruha. K snidani je vetsinou cesnecka nebo nejaka polevka, kafe, caj apod. Spi se na vlastnich dovezenych karimatkach a spacacich . Je tam jeden gauc a jedna skladaci postele a uz bohuzel popraskane matrace, takze usina se dobre ale clovek se probudi spis na tvrdsim. No a najdete nas nedaleko Stare Paky, ktera je u Nove Paky, ktera se nachazi nad Jicinem Citovat
Veverka Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 (upraveno) ... který je kousek od M.Boleslavy, což je hned za Prahou Upraveno 7. září 2015 uživatelem Veverka Citovat
Weri 605 Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 Tak to je blíž než Žamberk, když je to u Prahy.. Prosím tedy jedno rezervé na otočce pro Rakvičku a asi v ní i přespím.. Horší to bude s tím Rumburakem.. Já sem držka rozmazlená na Prazdrojích.., ale jedno malý ochutnám.. Přivezu co řeknete, ať tam není 20 chlebů Mám třeba něco upéct sladkýho..? (Nedělám hnusný suchý bezcukru bábofky!!!) Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 no tak to si myslim, ze po nasem Kumburaku uz ti to europivo chutnat nebude Citovat
Weri 605 Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 (upraveno) To vypadá jako povolení příjezdu Kluci, ale jestli mě zkazíte.. To táta mě dával do kočárku Kozla.., já za to nemůžu.. Upraveno 7. září 2015 uživatelem Weri 605 Citovat
radim.1008 Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 Tak to je blíž než Žamberk, když je to u Prahy.. Jaký Žamberk? V Žamberku máme taky pivovar. Citovat
Weri 605 Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 Žamberk u Vamberk vono břečky sou na každym rohu dneska, ale rohy má jen jedno pivo.. :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.