Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

Koukám, že stará parta bude mít "A"čko, tak by se mohl klidně přijet podívat nějakej nováček. My nekoušeme!  :papa

Přece nevytáhnem celej sud ve třech  :D

Odesláno

Koukám, že stará parta bude mít "A"čko, tak by se mohl klidně přijet podívat nějakej nováček. My nekoušeme!  :papa

Přece nevytáhnem celej sud ve třech  :D

no vikend je dlouhej a kdyz bude slunicko tak se soudek odpari skoro sam

Odesláno

Stara parta ma holt acko no. Ale co nadelame. Kdyztak se holt sejdeme v mensim poctu. Priste uz to ale Miniku udelame jinak a ne pod forem peu clubu, pak ti kdyztak vse vysvetlim.

Guest minimaxa
Odesláno

Nic se nedeje, ja mam nyni tolik aktivit spojenych se stavbou, ze to klidne muzeme scratchovat ;)

Odesláno

Nechci to odpiskat. Rad uvidim Minika i Toma. Jeste ma prijet kamos s pritelkyni takze nas tam nuzne nebude. A treba se nekdo jeste prida. Akorat je to asi naposled co verejne nabizim party na chalupe na peu clubu.

Edit: Miniku jelikoz nepotrebujes novou podlahu tak se nic scratchovat nebude :D

Odesláno

Ahoj, 

já bych eventuelně zájem měl, byly by k dispozicici nějaké podrobnosti? Klidně i do PM. 

Rád bych poznal nové tváře a zvlášt zde z klubu.

Odesláno

Takže ze soboty na neděli, ale kde..?

Sice mám už jiný plány.., ale jestli tohle bude blíž.. A JESTLI MĚ TAM NĚKDO ASPOŇ TROCHU RÁD UVIDÍ.... ;):D

Odesláno

tak ja to pisnu sem..... standardne se podava 12 Kumburak, v provedeni 15, 30 nebo 50 litru podle ucastniku...... Pak se u Minika objednava masicko, dle toho, co planujete sezrat. Na pivo se skladame, maso si resi Minimaxa. No a pak vzdy nekdo neco doveze jako chleba, nebo neco slaneho a i k popiti tvrdsiho. To tam tak nejak koluje. Nealko a dalsi dle chuti kazdeho soudruha. K snidani je vetsinou cesnecka nebo nejaka polevka, kafe, caj apod. Spi se na vlastnich dovezenych karimatkach a spacacich :D. Je tam jeden gauc a jedna skladaci postele a uz bohuzel popraskane matrace, takze usina se dobre ale clovek se probudi spis na tvrdsim. No a najdete nas nedaleko Stare Paky, ktera je u Nove Paky, ktera se nachazi nad Jicinem :D

Odesláno

Tak to je blíž než Žamberk, když je to u Prahy.. :D

Prosím tedy jedno rezervé na otočce pro Rakvičku a asi v ní i přespím..

Horší to bude s tím Rumburakem.. Já sem držka rozmazlená na Prazdrojích.., ale jedno malý ochutnám.. ;)

Přivezu co řeknete, ať tam není 20 chlebů :)

Mám třeba něco upéct sladkýho..? (Nedělám hnusný suchý bezcukru bábofky!!!)

Odesláno

no tak to si myslim, ze po nasem Kumburaku uz ti to europivo chutnat nebude :D

Odesláno (upraveno)

To vypadá jako povolení příjezdu :)

Kluci, ale jestli mě zkazíte.. ;):D

To táta mě dával do kočárku Kozla.., já za to nemůžu.. ;)

Upraveno uživatelem Weri 605

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...