Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jediné scootra nějaký ho staršího,ale značku....

viz. co jsem psal výše, aby byl trochu ve slušnym stavu, to je tak 30 tis a to uz mi ukroji znatelne z rozpoctu na Ducatku :nevim

Odesláno

tak upřímně na 6 tam a 6 zpátky je babeta ok, el.kolo taky

na 30 tam a 30 zpátky je babeta na nic, skutečně bude lepší skůtr, aspoň dváca ať to jede těch 80-90 a máš klid a 30 papíru v hajzlu  :D  :D

Odesláno

ale auto mám, dokonce 2. Prostě se mi jedná o prskoleta. Kolega v práci má kohosi z rodiny, kdo prodává Simsona S51 nebo jak se to jmenuje za 8čku, zítra donese fotku, tak jsem zvedavej :D

Na Simálu jsem začínal v autoškole, joo to byly kdysi časy :D  :D  :D

Odesláno (upraveno)

jako nejradsi bych si z nostalgie koupil fichtla jednadvacitku, to byla moje prvni moto, ale to co se prodava v inzeratech jsou bez TP a uplny sroty, kdyz je peknej a zachovalej, tak je v cene jetyho skutra...  kurna jeden děda o 3 baraky pode mnou ma fichtla dvacitku s revmaplechama a pomalu kazdej den s tim jede kilometr do obchodu, chyta mu na drc a celej v origo stavu. Ten kdyby ho tak chtel prodat :D

Upraveno uživatelem Ducatista
Odesláno

V kelly na klub maxxon 125 za 26000

ja nevim, ja mam z tech cinanu porad strach a neduveru... kdysi jsem mel jednu 50ku, fungl novou, po cca 2-3 mesicich jsem to prodal. Krom toho, ze to bylo totalne zdechly a jelo to s bidou 60, to za deste po 5ti kilometrech prestalo jet. Po odvozu dodavkou jsme na zadnou zavadu neprisli a protoze mezitim uz neprselo a oschlo, zmackl jsem starter a najednou to naskocilo... :roll

kdyz jsem pak mel Aprilii, tak protoze byl velkej boom cinskych skutru, tak je na opravy zacli vozit i do toho servisu kam jsem jezdil. Vim jak ten technik tehdy nadaval... Co mam na tom opravovat, to nejsou opravy, ja resim konstrukcni zavady - mazani je pohaneno snekem v zadnim kole, takze jak zastavi na krizovatce, tak to nemaze, co mam na tom spravovat!!!  :D  :D  :D

Ale jako zase pripoustim, ze cinan se uci velmi velmi rychle a cinsky skutry pred 15 lety a dnes bude asi hodne velkej rozdil.

Odesláno

jako nejradsi bych si z nostalgie koupil fichtla jednadvacitku, to byla moje prvni moto, ale to co se prodava v inzeratech jsou bez TP a uplny sroty, kdyz je peknej a zachovalej, tak je v cene jetyho skutra... kurna jeden děda o 3 baraky pode mnou ma fichtla dvacitku s revmaplechama a pomalu kazdej den s tim jede kilometr do obchodu, chyta mu na drc a celej v origo stavu. Ten kdyby ho tak chtel prodat :D

Něco podobnýho (bez revmaplechů), dlouho neježděný, ale v celku a s papírama mi stojí v garáži u otce (1. majitel). V případě zájmu písni SZ ;):papa

Odesláno

ducatista - simson je dobrej, trochu poruchovej, ale jako na jednu z mála motorek pro něj dělaj zimní gumy :-)

sem ho prodal, protože když jsem s mladou jel do kopce, tak nás předjel cyklista  :D

Guest Scratch
Odesláno

No v tehle vedrech ti moped nepomuze jedes a fouka na tebe horky vzduch, zapotis se na pjedeli a na hlave pod blembakem :)

Ve 240 uz fouka cerstvej vzduch :)

Odesláno (upraveno)

Hm, posledně mě na dálnic předjel takovej kok*t v tričku bez rukávů a v kraťasech. Vzhledem k tomu, že jsem měl na tacháku asi 150, musel jet 170-180. To nepochopím, kde měl mozek, asi v rozkroku, do kterýho ho nejspíš někdo nakopal. Někdy nechápu, čím některý lidi myslí... Helmu měl tedy zavřenou, nicméně to nemění můj názor na použití mozku.

Upraveno uživatelem Pacho69

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...