Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ani diagnostika ti to 100% nerekne. Kdyz bude vlozka ve Fapu kuprikladu praskla, tak to nepoznas jinak, nez se se ti spini kocovka. Ale na druhou stranu, kdyz mas spinavou koncovku nemusi to byl praskla vlozka fapu.

Pokud auto jinak funguje, asi bych to neresil.

Upraveno uživatelem HonzaC2
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Schreek: Jak píšu, strčej do výfuku inspekční kameru s přisvícením. Nic složitýho.

To je blbost s tou kamerou...výš jak uvnitř vypadá výfuk???  S kamerou se dostane k první přepážce ve výfuku a končí...

Odesláno

Vím, jak vypadá výfuk, a vím, kde je fap (tedy v případě VW DPF), já neříkám, že hledal filtr, jen mi strčil kameru do výfuku, co já vím jaké "indície" sledoval. Nijak to nekomentoval. Obecně ti technici byli nesdílní, jen zaškrtávali kolonky ve formuláři, dopisovali hodnoty a s nikým se nebavili. Pak to dali policajtovi, ten mi poděkoval, omluvil se za zdržení, vrátil papíry a řekl mi, že mám pokračovat.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Jj uz si u me vsichni objednavaj dpf filtry, repasovane ale bohuzel neusetri pac stary dil ktery je vykuchany si od nich neberu takze cena se jim neponizuje. No chteli usetrit no. :)

Odesláno (upraveno)

Na to poklepani stacilo nevymlatit vsechno do cista - mame to zrusene nekolik let a jezdime - straseni ze se to bude rozpadat a ucpavat zadni dil se zatim nenaplnilo.
Tak ze na poklep u naseho nezjisti nic - koncovka je cerna ale to u EURO3 neni zase az tak vzacny problem .....
Joo na STK jedeme v lete tak snad uz i toto bude vyresene - a snad projdeme.

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

Ono to asi nebude s těma emisema zas až tak moc horký, mám zjištěno z dobrých zdrojů že systém na měření emisí už je prolomen (mašina si myslí že je auto napíchnutý ale není)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Na každou zbraň se časem najde obrana.Tzv.česká ulička je proslulá. :D

o tom nepochybuju :super , účelem těch změn na STK ovšem je, že českou uličku už nebude hrát tolik lidí :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dnes dělány emise:Dovolena hodnota kouřivosti 0,51

moje hodnota kouřivosti 2,86

(Mam Filtr vykuchaný)

Nepustili mně.

Můžete mi říct jak legálně procházíte?  :myslim  :myslim

Odesláno

Treba tak, ze zbytek auta je v poradku. Mam nalitano 215k FAP fuc a emise v pohode. Kontrola loni v cervenci a zadna zalozka v papirech ani na pristrojovce.

Odesláno

Taky me prijde ze motor nebude az tak TOP.
Mame i Egr a pred repasi vstriku to bylo kolem 0,51 - 0,99 / kourivost / tak ze pred dvouma roky to tak nejak proslo ale pisu PRED repasi vstriku.

Odesláno

Ale kourivost necelych tri je horsi nez TDI.

Musi ti auto coudit jak prase.

Problem bude hlavne v EK.

Mel jsi malo papiru v popelniku.

Ale pres SZ uz mame snad bezproblemove reseni. :papa

Odesláno

Cca před rokem jsem daval vstřiky na kontrolu,protože jsem kouřil jako prase---černě---

Prý je jen vyčistili,ale vysledek je o 100% lepší.Černě nekouřím,spíš jen jakoby takové zaprášení při noze na zemi,ale to vidím jen když je tma a jede za mnou auto,ktere mi svítí na zadek.Filtr není vybitý cely.Rikal jsem si,aby spaliny sly vybitym prumerem filtru,na prumer te ohebne trubky (dratene)nebo jak to popsat primo dal do vyfuku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...