Přejít na obsah

Darida

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

O uživateli Darida

  • Datum narození 9.8.1965

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 3008
  • Rok výroby
    2010

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Pchery
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Darida's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Darida

    Odstranění fap a legislativa

    Na každou zbraň se časem najde obrana.Tzv.česká ulička je proslulá.
  2. Dobrý den,můžu taky poprosit o identifikaci VIN VF30U9HZH9S230981.Mockrát díky.
  3. Darida

    Odstranění fap a legislativa

    Tak to vypadá,že firmy,které dělali FAP OFF,budou mít ty samé kšefty s FAP ON. .No co se dá dělat.Ale s FAP OFF to jede nádherně.
  4. Darida

    Problém po FAP Off

    Zdravím,určitě se ozvu,ale v práci pracuji "jako ďas".Tenhle weekend jsem pracoval,příští mám volno.Nevím,kterej den přesně pojedu na reklamaci.
  5. Darida

    Problém po FAP Off

    Díky a u Strakiho se nemusíš bát.Já jsem byl s ním domluvenej taky,jenom jsem ňák nevydržel čekat.
  6. Darida

    Problém po FAP Off

    Mé skušenosti s STK a EK jsou takové,že pokud budou existovat peníze,tak se nějaká tá česká ulička vždy najde.A jinak ten FAP se tam vrátit dá kdykoliv.
  7. Darida

    Problém po FAP Off

    Dnes je pátek,tak příští týden mám jet do Prahy řešit reklamaci.Ale musím podotknout,že Straki je borec.Rozumí nejenom autům,ale umí odhadnout i lidi na fóru.Viz některé příspěvky.
  8. Darida

    Problém po FAP Off

    Najeto mám přes 200 tis.km.
  9. Darida

    Problém po FAP Off

    Publikováno Dnes, 12:24:31 zas další "šetřílek" s problémem s nelegální úpravou. Nechápu nikoho, komu to stojí za to. Navíc s relativně novým autem... Relativně nový auto,s hodně najetými km.Neprošel jsem emisemi.Důvod-vadný FAP.Po surfování na fóru,jsem se nechal přesvědčit,k odstranění FAP.
  10. Darida

    Problém po FAP Off

    FAP off mi dělal PROFICHIP PRAHA Horní Počernice.
  11. Dobrý den,pánové! Po odstranění FAPu a zaslepení EGR ventilu + vypnutí v diagnostice nastal menší problém.Mám P-3008,1,6 HDi ,80kW a hned po úpravě se mi objevila hláška : ENGINE FAULTY. REPEAT NEEDED. Motor pracuje jak má do doby,než prudce sešlápnu plynový pedál (asi za půlku).Motor zhasne.Musím zastavit a nastartovat.Děje se to jenom při jízdě.Na neutrálu při nastartovaném motoru jsem dal plyn na podlahu,otáčky vylítly nad 4 tis.a motor nezhasnul.Pokud někdo má s tým skušenost,byl bych rád za každou radu.Díky.Eda.
  12. Darida

    Nikdo s 3008?

    Tak tohle je naše 1,6 HDi,80 kw.Zatím plná spokojenosť.Jenom spotřební materiál.
  13. Darida

    Akumulátor

    No díval jsem se na to video,ale vstávali mi vlasy na hlavě.A to jsem se jenom díval.Pánovi,který to nahrával taky upadla kamera.Asi dostak křeč do ruky :-) . Jednodušší bylo vyměnit těsnění pod hlavou válce na Š-120,než vyndavat aku z dnešních aut.Aspoň vím,že nemám být aktívní,když bude někdo mávat startovacími kabely.Tohle mi stačilo.Můj P.má 4 roky,tak doufám,že aku ještě pár měsíců vydrží.Ale díky za link.
  14. Zdravím,už někdo šikovnej nabíjel,nebo vyndaval akumulátor z 3008 ?Vystrašily mě ty pojistky na plastovým krytu.Sundavají se samostatně,nebo s akumulatorem? Díky za radu.
  15. Darida

    Parkovaci asistent

    Zásuvka je origo francouzká,13 pólová.Dokoupil jsem redukci z 13 na 7 pólů.Doposud jsem ji nesundaval a nebyl problém. Teď, když nastal ten problém,tak jsem ji na radu sundal a problém s parkov. čidly je odstraněn.Děkuji za rady.
×
×
  • Vytvořit...