Pepito Odesláno 19. srpen 2015 Odesláno 19. srpen 2015 Já byl na akci kde dvě kočky na stánku na tričko nazehlili co si kdo vybral v katalogu. Vypadalo to jak toustovač a i trička dodaly v různých velikostech co měli na tom stánku. Vypátrat je (můžu zavolat organizátorovi tě akce a zeptat se.) a objednat si je na sraz,že by nazehlovaly námi dodanou šablonu. Trička by dodaly a organizátoři by měli o starost min a bylo by to zajímavé spuštění. Mám zjistit víc?? To se mi líbí,hlavně ty kočky Citovat
OK406 Odesláno 19. srpen 2015 Odesláno 19. srpen 2015 Pokud tedy dobře rozumím, tak ChouLu nepožádal o pomoc. A to se jej nikdo neptal, jak to vypadá ohledně 44. srazu P-C a jak se vše vyvíjí? To s nikým nekomunikuje? Jinak 450 hodin, tak to už je docela slušný!!! Nad tím vším se nikdo z vedení nepozastavil? To nikomu z vedení není divné, že by jeden člen dělal vše a nebo, že nechce pomoci? Kdo všechno se vlastně aktivně podílí na 44. srazu P-C, kromě ChouLu? Nechci sem tahat trička, ale domníval jsme se a nejen já, že někoho z organizátorů a nebo z vedení trkne při pohledu na společnou fotografii z 40. srazu P-C, kde je většina členů ve srazových oranžových tričkách (organizoval MilanF1). Trička se osvědčila a byl i zájem, tak proč se znovu neudělali či neobjednali u stejného ,,prodejce"? Věřím, že by ,,prodejce" vyšel P-C s tričkama vstříc. Zde vidím osobně pochybení. Chtělo by to lepší komunikaci ve vedení P-C a méně osobních útoků. Vždyť nám jde o společnou věc a to je nejen sraz P-C, ale o P-C jako celek! Nebo jste se po volbách ještě neseznámili a nevžili? Zde by měl ,,zakročit" předseda, jako Váš nadřízení a za úkolovat. Být ve vedení P-C není jen o tom, mít funkci a moc. punkac ohodnotil 1 Citovat
elton Odesláno 19. srpen 2015 Odesláno 19. srpen 2015 Myslím, že by jste se v tomto vláknu měli bavit, jak se těšíte na sraz, s kým pokecáte a o čem, co provedete a atd. Místo toho se navážet do pořadatele. Je to věc pořadatele, co a jak udělá. Budme rádi, že ještě se najde někdo kdo uspořádá sraz. Citovat
OK406 Odesláno 19. srpen 2015 Odesláno 19. srpen 2015 elton, nikdo se do pořadatelů nenaváží. Jen jsem napsal dotaz a nemohl jsem vědět dopředu, že se z toho ,,vyklube" takový to komunikační problém, který je v novém vedení. I já se na sraz těším, pokud se nestane něco vážného. Citovat
Veverka Odesláno 19. srpen 2015 Odesláno 19. srpen 2015 Jak to problém "ve vedení"? Vedení sraz neorganizuje, vedení je tu od vedení a ke srazovému koordinátorovi tu bylo jasně řečeno dost... Organizace je věcí organizátorů a jejich představ. No tak se holt jeden detail nepovedl, taxe z toho nepoto, ne? Těším se, že se sraz vydaří a zase dobře pokecám s lidma včetně Chouloně. A přivezu si tak trochu jiný auto Citovat
radim.1008 Odesláno 19. srpen 2015 Odesláno 19. srpen 2015 Přesně tak eltone. Já pokecám s tebou. Jinak pro OK406. Sraz pořádá ChouLu s dalšíma dvěma klubáky. Na tento sraz jsem od samotného Lukáše dostal čas se rozkoukat, co jak se dělá, co to vše obnáší atd. Lukášovi spolupořadatelé se na něho asi vyprdli nebo nejsou tak akční, jak by si ChouLu představoval a tak trpí časovým presem. Věřím a dokážu si to představit, že naplánovat a organizovat velký víkendový sraz dá zabrat. A proto, když nastane problém, měl by požádat o pomoc. Pomoc mu byla nabízena. Jak s nabídkou náložil, či náloží, ať už on sám nebo úplně někdo jiný, někdy jindy, je jen jeho věc. Trička byla pěkná, ať už v Kněžnice nebo ve Vlčicích, ale věř mi, že na srazech, kde trička nebyla, to taky žilo a bylo fajn. Je to poučení pro příště, pro příští organizátory srazů. Tímto bych rád celou debatu na téma trička ukončil a pojďme se společně těšit na víkend v Telči. Citovat
MJSytic Odesláno 19. srpen 2015 Odesláno 19. srpen 2015 (upraveno) OK406: Ty se mi snad zdáš Vytvořit problém v komunikaci vedení z nedostupnosti kusu oblečení, to chce už opravdu talent Ber to tak, že si zažil první sraz s tričkem, tak teď tě čeká druhý sraz bez trička. Jen si sebou přibalíš nějaké vlastní a je to. Jen doufám, že až bude nějaký další sraz a nebudeš ho mít takhle za barákem, tak se s tričkem včas připomeneš a přijedeš Upraveno 19. srpen 2015 uživatelem MJSytic Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. srpen 2015 Odesláno 19. srpen 2015 Pokud tedy dobře rozumím, tak ChouLu nepožádal o pomoc. A to se jej nikdo neptal, jak to vypadá ohledně 44. srazu P-C a jak se vše vyvíjí? To s nikým nekomunikuje? Jinak 450 hodin, tak to už je docela slušný!!! Nad tím vším se nikdo z vedení nepozastavil? To nikomu z vedení není divné, že by jeden člen dělal vše a nebo, že nechce pomoci? Kdo všechno se vlastně aktivně podílí na 44. srazu P-C, kromě ChouLu? Nechci sem tahat trička, ale domníval jsme se a nejen já, že někoho z organizátorů a nebo z vedení trkne při pohledu na společnou fotografii z 40. srazu P-C, kde je většina členů ve srazových oranžových tričkách (organizoval MilanF1). Trička se osvědčila a byl i zájem, tak proč se znovu neudělali či neobjednali u stejného ,,prodejce"? Věřím, že by ,,prodejce" vyšel P-C s tričkama vstříc. Zde vidím osobně pochybení. Chtělo by to lepší komunikaci ve vedení P-C a méně osobních útoků. Vždyť nám jde o společnou věc a to je nejen sraz P-C, ale o P-C jako celek! Nebo jste se po volbách ještě neseznámili a nevžili? Zde by měl ,,zakročit" předseda, jako Váš nadřízení a za úkolovat. Být ve vedení P-C není jen o tom, mít funkci a moc. Promin, ale ja nechapu v jakem matrixu ty vlastne zijes. Kluci nademnou ti to snad jiz vysvetlili. Osobne opravdu odmitam to, aby se vedeni, nebo jen koordinator neustale dotazoval organizatoru, zda stihaji a jsou v pohode. Toto je uplne zcestne. Pomoc byla nabidnuta, a je jen na organizatorovi, jak s tou informaci/pomoci nalozi. Zde nebyla vyuzita a proto jsem si povzdechnul, ze kdyby bylo vcas pozadano, mohlo se pro to neco udelat ze strany vedeni. Pozadano nebylo. Tecka, hotovo konec. A k tomu ostatnimu - tebe jsem na sraze videl jen 1x. Osobne jsem byl asi na 15 velkych srazech, a snad na dvou byla tricka, takze to s tim nebude tak horky a osobne bych ani nechtel tricko z kazdyho srazu. To se tam radsi dostavim osobne, a na celej sraz, a odnasim si kupu novych setkani, zazitku, a pokecu se starymi i novymi tvaremi. Tvym stylem trickovani by se z nas za chvili stal Avon pochod . Bez ohledu na to, ze ti sam MilanF1 muze potvrdit, jaky problem navic v organizaci s tema trickama byva..... A poznatek jako organizatora na zaver: kdyz jsem poradal sraz ja, tak jsem vedeni nastinil program, ubytovaci kapacity, ceny, predstavu o programu, cenach, jidle apod...... a nasledne kdyz doslo k nejake dohode/sleve/uprave/doplneni programu/ubrani programu/financim, jsem vzdy vedeni informoval. A nikde nebyl zadny problem. Dokonce me plne podporovali a chteli mi pomoci, kdyz mi bylo nejhur a uvazoval jsem o zruseni Sejfu v lete............ Dle meho by proste melo hlavne zalezet na komunikaci poradatele k vedeni. Jak muze dle tebe vedeni vyresit problem, kdyz se bude kazdy tyden ptat organizatora, zda je vse ok a vse stiha a plni dle predstav, a vzdy dostane vedeni odpoved, ze je vse v nejlepsim poradku? A ono to tak nebude? Tricka nebudou, nestihla se, a tim koncim za sebe debatu k tomuto. Citovat
Schreek Odesláno 20. srpen 2015 Odesláno 20. srpen 2015 Pánové myslím, že už jste si vše krásně vysvětlili. Už se prosím přestaňte do sebe navážet, věřím, že ani OK406 to nemyslel špatně. Vždyť na sraze trička budou! Krásná klubová z eshopu a každý si je tam bude moci koupit, tak z toho prosím nedělejte drama. Budu mnohem radši pokud budete sraz hodnotit až podle Vašich dojmů z něj a ne z předsudků o tom že nebudou slíbená trička. Věřím že pořadatel Vám to vynahradí jinak Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 20. srpen 2015 Odesláno 20. srpen 2015 A jááá už se tě šim V JH Rum z benzínky, nakoupit na burgry a v sobotu nevstanu A díky bohu že trička nebudou... Stejně bych ho hned v pátek pocintal a podobně. Oldo, ty už trička neřeš a raději se registruj na sraz. Stále tam vidím tvou absenci Citovat
KoudaK Odesláno 20. srpen 2015 Odesláno 20. srpen 2015 Nemůžu si pomoct,ale já už se moc těším na hromadu fajn lidi a hlavně tu krásnou lokalitu kde se sraz koná. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. srpen 2015 Odesláno 20. srpen 2015 Měli jsme tam sraz s Multiplama, a je to skutečně krásné místo. Měli jsme zabrané celé nádvoří před zámkem na náměstí, to bylo taky super Citovat
OK406 Odesláno 20. srpen 2015 Odesláno 20. srpen 2015 Nikde nepíši, že se na sraz P-C netěším. Pouze jsem dal dotaz a z něho se ,,vyklubalo" a rozvinulo toto téma. A to, že jsem zvyklí (pracovně) řešit věci - problémy, tak to se některým nelíbí. A pokud nejsou argumenty, tak ,,napadat" ať přímo, nebo náznakově, což není nikdy správné řešení a ani se tím nic nevyřeší. S tím se v životě setkávám často. To mi věř te. A jak se říká, chyb by měl člověk poučit. Jak jsme psal, pokud se nestane nic zvláštního, tak i já se těším na sraz , necháme trička tričkama a ať vyjde pěkné slunečné počasí. Citovat
ChouLu Odesláno 21. srpen 2015 Autor Odesláno 21. srpen 2015 Ačkoliv trička nebudou, můžete se těšit na krásnou samolepku ze srazu, kterou dostanete zdarma a vypadá velice hezky Citovat
Veverka Odesláno 22. srpen 2015 Odesláno 22. srpen 2015 (upraveno) No když jsou krásná, tak určitě musí vypadat hezky Už se moc těším! Upraveno 22. srpen 2015 uživatelem Veverka Citovat
ChouLu Odesláno 22. srpen 2015 Autor Odesláno 22. srpen 2015 Ty veverko... co vyplnit jídla, když se tak moooc těšíš? Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 22. srpen 2015 Odesláno 22. srpen 2015 Veverka obecná Potrava[editovat | editovat zdroj] Veverka pojídající ořech 60 až 80 % dne tráví hledáním potravy,[4] kterou tvoří především semena šišek, houby, které si suší ve svých hnízdech, ptačí vejce, různé plody, např. oříšky, ale občas si pochutná i na čerstvé míze. Část nalezené potravy si uschovává do svých „spižíren“ v dutinách stromů, které ji poskytují výbornou zásobárnu potravy v nejtěžších obdobích. Při konzumaci potravy přitom sedí jako většina veverkovců „na bobku“, přičemž si potravu drží v předních končetinách. Tuším, že zatím asi nenašel v jídelníčku to pravé ořechové Citovat
Medvěd Odesláno 22. srpen 2015 Odesláno 22. srpen 2015 Ty veverko... co vyplnit jídla, když se tak moooc těšíš? Sice nejsem Veverka, ale taky se přiznávám k nevyplnění jídel, což bylo zapříčiněno naší dovolenou. Předpokládám, že Ti je pošlu dnes nebo zítra Citovat
ChouLu Odesláno 22. srpen 2015 Autor Odesláno 22. srpen 2015 Sice nejsem Veverka, ale taky se přiznávám k nevyplnění jídel, což bylo zapříčiněno naší dovolenou. Předpokládám, že Ti je pošlu dnes nebo zítra OK Děkuji za informaci Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 22. srpen 2015 Odesláno 22. srpen 2015 Chci se zeptat. Je v kempu dostatečně velké venkovní posezení? A jaké že pivo bude proudit??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.