Vvitty Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 Aby to dite neprohlasili za nezadouciho imigranta Citovat
dusan2 Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 Tak na letošek si je udělej, na hranicích jsou čím dál víc kontroly. Už ich majú hotové. Citovat
Péťa Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 ATC Brodský se mi nelíbí , protože je tam zrovna nějáká akce ten víkend a my raději klid a pohodu Tento víkend tam asi nic není, Vodnické slavnosti jsou na přelomu července a sprna. A pokud jedete s dětma, tak naopak Vodnické slavnosti doporučuji, jsou bezvadné a na 100% bysme se tam potkali Citovat
YoungJoe Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 (upraveno) Na prechode Drietoma -> Starý Hrozenkov (v tomto smere) je pomerne často hliadka colnej správy. Nahliadnu do kufra, občas do priehradky a keď som šiel autom s fóliami na zadných oknách, tak i na zadné sedadlá... Inak rychlovka, žiadne prehnané kontrolovanie. Upraveno 2. červenec 2015 uživatelem YoungJoe Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 Jasně ale uvědomte si, že většina těch prožitých kontrol je z minulé sezony nebo z i třeba z minulých týdnů / měsíců. Ale režim na hraničních přechodech se upravuje každým dnem z důvodu imigrantské vlny. A myslím si že je zbytečné se vystavovat nebezpečí jakéhokoliv střetu s orgány policie kdekoliv i když jak bylo výše napsáno tak to slovensko je jednodušší že se tam dá domluvit. A čím dál častější jsou kontroly různých složek PČR i v rámci vnitrozemí. Včera po šichtě jsem vzal narychlo za indisponovaného kamaráda transfer z letiště. Byly tam tři vozy od jedné společnosti a turisté se vezli na jeden hotel v Praze a na dva do Č.Krumlova tam jel klasický bus a mikrobus. Já řídil mikrobus a cca po hodině cesty nás předjely dvě policejní dodávky a jedno osobní auto dodávky jeli tak jako že rychleji a ten osobák se nám takříkajíc motal před kolama. Po chvilce se za oknem osobáku rozběhnul na takovém tom rolovacím dyspleji text " PČR následujte nás. A rozsvítil majáky. Tak jsem na něj zamrkal dálkovejma a jel jsem za ním. Na prvním možném místě kde se dali bezpečně odstavit ty dvě dodávky a bus s mikrobusem na nás čekali ty dodávky a odstavili nás tam a udělali kontrolu všech v turistů jak jsem se dozvěděl tak to bylo oddělení cizinecké policie. Všechno proběhlo hladce a když jsem se ptal jestli nestačila pasová kontrola na letišti tak mi bylo řečeno že ne protože oni neví jestli je vezeme z letiště nebo odkud a že to že vezeme cizince poznali podle anglicky psaných cedulí za čelníma oknama. Citovat
dusan2 Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 Minuly tyzden ma takto v noci stiahli nemci s evasionom. Vobec ich nezaujimalo ze mam v kufri extremne drahy tovar , pozreli ci neveziem nejakych ludi a za 20 sekund som pokracoval . Citovat
punkac Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 Véno, hladké to asi bylo proto, že turisti vypadali evropsky. Kdybys vezl státní návštěvu z Pobřeží slonoviny, tak by perlustrace byla asi delší, ne? Citovat
venomcz Odesláno 3. červenec 2015 Autor Odesláno 3. červenec 2015 Tak je rozhodnuto , dnes vyrážíme na Pastviny do kempu . Do kterého ? To se rozhodneme až na místě :-) Počasí přeje , hurá k vodě. Citovat
radim.1008 Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 (upraveno) Super volba. Mám to téměř za barákem. Doporučuji Šlechtův palouk, dále Petrův palouk a kemp u Kapličky, ty jsou přímo u vody. Upraveno 3. červenec 2015 uživatelem radim.1008 Citovat
Pacho69 Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 Pastviny jsou dost ledárna i v parném létě Ale zas je tam klídek i v létě Citovat
venomcz Odesláno 3. červenec 2015 Autor Odesláno 3. červenec 2015 Chceme omrknout Šlechtův i Petrův palouk , vypadají dobře :-) Tak zatím je nejteplejší voda tam co jsem se díval . 21°C . Málo-kde je víc .A když už , tak je to daleko , nebo je to profláknuté . Ještě jsme na Pastvinách nebyli , tak se jedem podívat :-) Radime : pokud chceš dovézt valašskou sladkou pizzu ( frgál ) tak dej echo , ve 4 vyjíždíme nejpozději :-) Citovat
radim.1008 Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 Zase taková ledárna to není. Kluci z hor jsou zvyklí. Ne díky, na sladký moc nejsem. Spíš se potom pochlub, jak se vám líbilo. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 Véno, hladké to asi bylo proto, že turisti vypadali evropsky. Kdybys vezl státní návštěvu z Pobřeží slonoviny, tak by perlustrace byla asi delší, ne? No černý nebyli jen asi dva byli trošinku takový přičmoudlí ale těch se drželi nějaký dvě býlí baby jak h.v.o košile. Takže prošli. Kolega je dnes vezl do Prahy a poučen tak po jejich nástupu sundal z okna cedulky a nikdo si ho nevšimnul. Citovat
venomcz Odesláno 7. červenec 2015 Autor Odesláno 7. červenec 2015 Zase taková ledárna to není. Kluci z hor jsou zvyklí. Ne díky, na sladký moc nejsem. Spíš se potom pochlub, jak se vám líbilo. Tak jsme se včera vrátili :-) cesta tam ( 2.5 hodiny ) . Nám fungovala klima dobře , ovšem v druhém autě vypověděla službu , takže v Mohelnici na zastávce si řidič musel převlíkat triko Petruv Palouk jsme si vybrali jako první ovšem nebylo kde složit stany a byl tam hluk tak jsme hned přejeli do Šlechtova Palouku. Bylo 19:00 cca když jsme začali rozkládat stan . Bylo tam hodně lidí ale stále se dalo vybrat místo na stanování . Voda byla parádní. Nesmrděla , bez řas , teplota řekl bych normální . Přítelkyně nemá ráda studené vody, nevleze do nic . A nebyl to pro ní problém si zaplavat. Šok to byl , když jsme byli za celý den nažhavení z toho slunka. Pak přišel večer , vytáhli jsme grill , flašku slivovice z lednice a nějáká piva .. pak přišlo ráno , bolela mě hlava a nevěděl jsem kde to jsem Když to shrnu , parádní prodloužený víkend i na úkor toho , že WC ( mužské ) byly stále plné , špinavé když se uklízely pouze jedenkrát denně a to je na tolik lidí opravdu málo . A bufet. Tam v 11:20 došlo všechno k jídlu a zbyl jen hnusný smažák s hranolkama . Na pivo se čekalo hodinu v pařáku , takže než jste došli na řadu , 3 piva jste vypotili . Ale jinak dobré , za nás Valachy moc pěkná kaluž na koupání Citovat
radim.1008 Odesláno 7. červenec 2015 Odesláno 7. červenec 2015 Pro nás pod horami je to fajnová přehrada. Dobře, že se vám v našem kraji líbilo. Citovat
Pacho69 Odesláno 7. červenec 2015 Odesláno 7. červenec 2015 Jo, čisté to je, ona je to Divoká Orlice, tak cestou nemá kde se moc zdržet. No 21, o by hadi nevydejchali, my měli o víkendu 28. Skoro se mě nechtělo ani vylejzat... Citovat
venomcz Odesláno 7. červenec 2015 Autor Odesláno 7. červenec 2015 tak to je normální teplota jezer a přehrad :-) 21-22 stupňů , klasika tak kde je víc se zpravidla kazí voda . v Srpnu , až bude po svatbě , tak chceme ještě s mladou zajet krom moře na Slovensko k vodě na Hodrušu Hamré . Nejspíš poslední víkend. Kdyby se někdo chtěl přidat , není problém :-) Citovat
vasekwalenta Odesláno 7. červenec 2015 Odesláno 7. červenec 2015 Zdravim chystame se do Beskyd a chcem udelat vylet do polska do aquparku Istebna...deti maji obansky prukaz ale stihl jsem je napsat do sveho pasu...staci mi to nebo musi mit svuj pas???dekuji Citovat
Medvěd Odesláno 7. červenec 2015 Odesláno 7. červenec 2015 Pokud děcka mají SVOU OP, funguje to stejně jako dospělá OP, tedy po celé EU stačí. Citovat
vasekwalenta Odesláno 7. červenec 2015 Odesláno 7. červenec 2015 ok diky a na tebe jeste prima otazka...jsi jak na tebe koukam velky cestovatel...nejaky tip na vylet nebo co nevynechat??tri dny jsme v jesenikach v Karlovicich...a tri dny v Horni Lomne u Frydku...dekuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.