Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Není. Tak jako kdysi, když se natáčel v Bohnicích "Crosing lines". Prostě jsem reagoval na inzerát na našem fóru :)
Akorát, že tentokrát to bylo v inzerci a ne v pokecu, tak jsem si toho evidentně všimnul jen já  :myslim 
http://www.peugeot-club.com/index.php?/classifieds/item/1111-nat%C3%A1%C4%8Den%C3%AD-p-406/ 

To bude asi to Moderátorský "voko" :aut:D

Upraveno uživatelem MJSytic
Odesláno (upraveno)

morepower: Skoro. Jasná odpověď od tebe nezazněla :aut:D

Odesláno (upraveno)

Radime, nech si to do štábáku :D 

Radim je evidentně mimo vlákno :aut On se rozkouká :D

Odesláno (upraveno)

Evidentně jsem spíš mimo mísu. :D Ne fakt, normálně v pokecu kliknu na mobilu na tvoje vlákno, na odkaz a jsem v roce 2002 o Telči. :D

Edit: na druhé straně ze čtyř. :D

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Není. Tak jako kdysi, když se natáčel v Bohnicích "Crosing lines". Prostě jsem reagoval na inzerát na našem fóru :)

Akorát, že tentokrát to bylo v inzerci a ne v pokecu, tak jsem si toho evidentně všimnul jen já  :myslim 

http://www.peugeot-club.com/index.php?/classifieds/item/1111-nat%C3%A1%C4%8Den%C3%AD-p-406/ 

To bude asi to Moderátorský "voko" :aut:D

Jelikož se nová inzerce nemusí moderovat, jde trochu mimo mě. :cool:  Ještě že se nám brzy vrátí ta stará.  :super

Odesláno (upraveno)

Radim: Tak tam bude asi těch známých tváří opravdu málo - 13let je dlouhá doba ;):D
Béďa: Já měl asi kliku, že jsem si to přečetl chvilku po zadání - bylo to vpravo v náhledu :aut

Odesláno

Já jsem si toho inzerátu všiml až dneska večer, když jsem si do inzerce vkládal svůj inzerát. Hele a jak se ten trhák bude jmenovat? A přečetl jsi si pořádně smlouvu? Aby tam dole malým písmem nebylo napsáno, že svým podpisem souhlasíš s tím, že auto v závěrečné scéně exploduje  :D

Odesláno

Driver: Jmenuje se to Legends viz http://www.peugeot-club.com/topic/100907-kdopak-je-to-za-volantem-moji-406/page-2#entry1680767 
Hele co se smlouvy týká, tak je výhodná. V případě sešrotování dostanu víc, než kdybych to chtěl regulérně prodat :D Akorát 4očko musí bezpodmínečně zachránit :aut 
Jinak na explodování tam mají 306 HB. S tou se bude závodit a nakonec jí sešrotujou čelním nárazem (údajně). Tak se necháme překvapit. 

Odesláno

No jednou jsem se nachomýtnul k natáčení nějaké detektivky tuším že to byla holandská produkce pro AXN nebo pro koho. Natáčeli to v Letňanech na terminálu. Jakási honička na parkovišti. A hlavní hrdina sedí v autě rozhlíží se odkud dostane ránu a z boku mu ji nakouří fordem a posune ho o tři stání jinam. Všechno nazkoušely a když to jeli na ostro tak ta kaskadérka místo aby auto hlavního hrdniny vzala čumákem na bok tak ho vzala čumákem na zadní roh otočila ho o 90°narazila na obrubník a vyvrátila nu zadní pravý kolo a tím bourajícím fordem rozbila ještě golfa který tam stál jako křoví.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...