Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mazání nálady administrátorem  

32 hlasů

1. 1. Porušuje nálada . . . . od doby hájení 2015 jako neřád . . . pravidlo č. 6. a 7.

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

No každopádně mi je jasný, že to teď ve "Štábním stanu" hučí, jako v úlu. Tolik témat na probrání těsně před volbami - úplně to vidím :aut

Odesláno (upraveno)

A ja to taky cejtim. 1500,- mesičně to je ti takový hučení ;) ale ani za tuto cenovku bych to nedelal. Hamba by me fackovala ;) Obdivuju nekoho jako je Hurvajz, kdo to tady za tento pakatel dělá a věnuje vám vy bando jedna svůj čas.

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

v ankete neni polozka typu: je mi to uplne sumak, normalni clovek by si to vyridil pres soukrome zpravy.........

Temat na reseni pred volbama je evidentne hodne. Aktivita s moderatory a jejich vymenou mela prijit po volbach......

JO A NEDA MI TO, TAKY JSTE SI VSIMLI, ZE AKTIVITA nekterych clenu stoupa :D, snad aby se zviditelnili pred volbama :D

No nic.... mozna muj pocit....

Odesláno

.....

JO A NEDA MI TO, TAKY JSTE SI VSIMLI, ZE AKTIVITA nekterych clenu stoupa :D, snad aby se zviditelnili pred volbama :D

No nic.... mozna muj pocit....

Ze by sebereflexe?
Odesláno (upraveno)

Ze by sebereflexe?

ja narozdil od tebe ale pro ten klub i neco uz nejakou dobu delam, ackoli nejsem ve vedeni. Jen tady netlacham a nereju jak je vsechno spatne. Zbytek se doctes v kandidatce.

Moje aktivita mi ted spis pred volbama ublizuje, protoze tady reaguju na takovyhle hadani se na piskovisti 6letych deti...................

edit: jo a moje aktivita je v podstate nejakou tu dobu relativne konstantni.......

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

No každopádně mi je jasný, že to teď ve "Štábním stanu" hučí, jako v úlu. Tolik témat na probrání těsně před volbami - úplně to vidím :aut

Aspoň někde hučí. :D

Odesláno

ja bych rekl ze to huci vice lidem.... ale ne tam kde by to spravne hucet melo :D

Odesláno

Promiň Schreeku, ale to mi přijde dost ujeté. Moderátoři rozhodli. A přes to vlak nejede? Jak se má cítit a hlavně chovat člověk, který se jejich rozhodnutím cítí poškozen? To má sklopit uši a táhnout? Kde to jsme? Už mnohokrát jsme tu četl, zvolili jsme si vedení tak je to jeho věc, moderátoři rozhodli tak to platí? Jsme spolek jehož nejvyšším orgánem je valná hromada členů, na to by mělo vedení a ostatní co vykonávají nějakou funkci myslet. Já vím, někdo je člen a někdo není, ale slušnost vůči všem by měla být a tím nemyslím jenom slušnost verbální, ale i logickou.

Ne, nemá sklopit uši ale nemá furt dokola a do nekonečna psát, jak je to tu nespravedlivé :( Je fakt divný, že toto vyvolávájí věčně nespokojený furt stále stejný lidi

Ty samozřejmě jako vždy se přiklopíš na jejich stranu a píšeš cosi o smíru a míru. Fakt bych vás chtěl zažít v nějakým osobním životě. Úplně vidím, jak tě někdo v podnikání vypeče a jak budeš smířlivý a klidný (viz. poznámka od Pe.Tra o negativní recenzi Unicornu) - tomu nevěříš sám přeci

Pořád píšeš o slušnosti dokonce o logické slušnosti... Jen nějak mám pocit, že vedení je tu od toho, aby když si někdo postěžuje, aby mu hned vyhovělo. To samý o modech, ti přeci nic nesmí, protože by to bylo neslušné a někdo by mohl mít bebí... Tohle přeci není slušnost!

Přijde mi to tak jak cigán na sociálce.... Plná huba práv, ale povinnosti nezná nebo NECHCE znát.... Tak jakápak slušnost

Vysledek ankety nevypovídá vubec o ničem. Jen snad o tom že někdy mohou být Modi a Admin prostě sami oproti nazoru většiny.

Koukám dle ohodnocení opět nepochopeno ;) Oni si myslí, že kde hlasuje cca dvacet lidí, že to snad bude směroplatný, Máňa to říkala.... :D

Což je přesně to, co mi vadí. Já (MY !!!) jsme "modi" a chceme to tak a VY sice můžete mít nějakej názor, ale ve finále to stejně bude podle nás.

Podle mně by na ten výsledek ankety měl navazovat další krok, jako je např. zamyšlení, jestli ten výsledek přeci jen něco nesignalizuje

Ale Medvěde, prostě si z toho jen někdo nesedne na zadek. Všimnul jsi si, že je vás cca 5, kteří furt rejí a rejí, jak je vše špatný a jak za vás to bylo lepší? Výsledek ankety? Co to proboha je? Jeden uražená ješitnost a druhej o dost starší nemlich to samý. K tomu jim dvacet lidí přizvukuje, ale to není většina řádných členů.... Ta to buď ignoruje nebo se vám potichu směje pro vaši dětinskost

No jo, když jim nedělame dojnou krávu, nebo nechceme změnit nick, nebo přesuneme vlakno do spravne sekce tak končí s členstvím, jak v mateřské školce :bojim

Tři hřebíčky na hlavičku :D :D :D

Prave proto, ze hrozilo hromadne cuceni na bednu jsem vyklidil pole a z konfliktniho mista zmizel. Udelal jsem si s rodinou svuj program a nelituju - i to je ale pro nektere nepochopitelne a SPATNE. :D :D :D

Ne, je to plně pochopitelné a správné, kdybych se nemusel učit a být na noční v práci, na sraz bych jel a podobně jako ty vyklidil pole, ale abych něčí zálibu schválně shazoval a všude se připomínal, jak mě hokej nebaví a jak já budu mít o moc lepší program? Dyť je to směšný

Odesláno

Punkac: co Ti na to mám říct? Někteří z lidí zde mě už aspoň trochu poznali na srazech a nevím zda mohou říct, že se liším od toho co píšu.

To co nakousl Pe.tr a já mu na to odpověděl? No věř si tomu a nebo nevěř. Ale podnikám 25 let a zatím jsem se svým přístupem v pohodě. Možná dělám něco špatně, ale rozhodně se měnit k vůli Tvému hodnocení nebudu. Pořád budu věřit některým věcem.

Asi jsi to ale nepřečetl pořádně a nebo já to chybně napsal. Nechci to tu znovu rozebírat, ale já vůbec neříkám že není potřeba moderaci, ale to že by se mohla dělat jinak.

Nakonec letošní volby ukážou co chtějí členové za další postup. Zda chtějí pořádek a klid za cenu mříží a ostnatých drátů a omezování pod výhružkou vyloučení a nebo přátelské prostředí, možná se spoustou balastu, který nemusejí číst, ale také bez omezování a umravňování.

Odesláno

Volby ukážou prd, nemá význam se na ně odvolávat. Až bude možnost volit z 15 kandidátů, pak by se ukázalo. Takhle budeme při volbách volit "menší zlo".

Odesláno

Volby ukazou jen to jestli se jeste najde dostatek otrlych jedincu ochotnych se tu dohadovat o kravinach :P  (bez ohledu na to kdo to dohadovani vyvolal a nakolik se mu dalo predejit). Zatim krome jedne vyjimky bylo kandidatu horko tezko tolik aby vubec nejake zdani "volby" bylo... vetsinou se nenaplnil ani tabulkovy stav.

Odesláno

MotoMoto: Nepíši, že jsi prudil a zlý člověk, jen že mám jiný názor než ty povětšinu času... Připadáš mi opravdu jak bylo psáno jinde jako sluníčkový strejda. Já jsem spíše cukr a bič ;)

Odesláno

jo, budem MotoMotovi rikat stlejda Moto :D, to by slo. On je v realu opravdu velky hodny strejda :)

Odesláno (upraveno)

Neboj já občas dokážu vycenit zuby.

A stjejda Moto mi může říkat maximálně Valda.

Punkac: I to někdy může být lepší řešení, ale mezi přáteli mám raději ten cukr. Než bič. Ten si nechávám na ty ostatní.

Pe.tr pro mě má občas zajímavé názvy. Už mě nazval ekologickým aktivistou nebo zeleným mužíkem, teď nevím. :D  Teď zase sluníčkový strejda. Stejně je to ale milé. Děkuji

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odesláno
...

Nakonec letošní volby ukážou co chtějí členové za další postup. Zda chtějí pořádek a klid za cenu mříží a ostnatých drátů a omezování pod výhružkou vyloučení a nebo přátelské prostředí, možná se spoustou balastu, který nemusejí číst, ale také bez omezování a umravňování.

Tak jestli se Ti tohle povede (teda pokud budeš mít tu možnost a budeš zvolenej), tak slibuju, že zase budu řádnej člen

Odesláno

Ale nepovede to jsou jen prazdny kecy .... Mrizi a dratu je tu hodne, to je pravda, vzdyt tady na tom foru aby se clovek bal i jen nadechnout ! :o KOMEDIE FAKT :D

Odesláno

No když myslíš, tak ti to vymlouvat nebudu. Je to tvůj názor. Já budu rád, když to budu moct zkusit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...