Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Než UpDate je to spíš něco jako servis Pack. A s návratem je vždy možnost návratu na předchozí. a také je vždy dobré si dělat průběžné zálohy.

Odesláno

Do podrobna jsem to nezkoumal. Já nevím, jakou zkušenost s verzemi Windowsu máte, ale mám zkušenost s W jak v mobilu, tabletu, tak v PC a W10 se při téhle aktualizaci chovaly stejně, jako když přijde aktualizace WP. Prostě "update" na novější verzi OS :myslim Něco jako update z 8.0 na 8.1. U W10 to jinak už nebude :myslim 

Odesláno

Ahoj,prosím kde najít a nastavit u 10 vypnouti metro dlaždic a aby to startovalo rovnou na plochu a byla tam nabídka start,diky

V Startu/nastavení/přizpůsobení/zamykací obrazovka/dole je možnost vypnout obrázek na přihlašovací obrazovce.

Jí mám tedy v novém ntb čisté W10....tak snad upgrade bude stejnej... :myslim

Odesláno

Start do plochy bez přihlášení:

Nastavení/účty/možnosti přihlášení.....úplně nahoře je možnost jak vyžadovat přihlášení.......mám tam zaškrtnuto nikdy.

Odesláno

Ttot vše mi u win10 funguje ale jen při probuzení ze spánku...při otevření víka....mám tak nastaveno.

Pokud wokna startuju nebo restartuju tak startovací obrazovka je tam vždy a zadání hesla taky.....to nejde změnit. Pamatuju si že při nastavování po mě win chtěly heslo nastavit...

Odesláno (upraveno)

Celkem chápu, že to zadávání hesla u "Pecka" doma poněkud otravuje, má to ale i svoje "+". Při přechodu do režimu spánku se prakticky uzamkne a zamezí tak nežádoucímu přístupu z venku. Není to 100%-tní, asi jako všechno. Nicméně náhodné hackery (testovače) to odradí. Celkem dobrá obrana obzvlášť pokud tam máš tzv citlivá data (IEB apod.) 

Upraveno uživatelem FrantaCV

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...