Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.Chtěl bych nějako pořešit stěrače jelikož už moc dobře nedolejhají tím pádem ani nestírají.Dají se někde koupit nová pérka a vyměnit??Někdo už to řešil?? a jak to vyřešil??Díky za nápady.:)

Odesláno (upraveno)

ta pérka jsou poměrně silná (v tahu), taková asi zvlášť nekoupíš, důležité je, aby se ty pohyblivé části ramena lehce pohybovaly--protože se nedá rameno vyklopit kolmo ke sklu, ale jen v omezeném úhlu, rádo to v tom čepu znehybní a pak rameno netlačí dostatečně silně gumku ke sklu, stačí dobře prostříkat Konkorem a hýbat s ramenem, za pět minut kvedlání ramenem se ten bordel kolem čepu vyplaví... ;)

nemá cenu kvůli tomu sundávat rameno z hřídelky--jde to dost špatně i se stahovákem

Upraveno uživatelem ozzy56
Guest servisman
Odesláno

mne stačily jedny sikovky a hned to bylo dole.Stahováček na stěrače jsem si chtěl udělat ale sešlo z toho.garáž nemám kde to skladovat a dílnu neprovozuji.

Odesláno (upraveno)

Ja som si spravil stahovák za 15minut , velka podložka ,vyrezať s karbinu a na dve pásoviny navariť 12ku matku . S klieštamy to neišlo ani za nič ,s týmto to len tak luplo. Treba to dobre premazať a hore dole rozhýbať potom bude prítlak alebo nové.

post-43318-0-02550600-1427211768_thumb.j

Upraveno uživatelem HC MAREK
Odesláno

A právě pro nás co nemáme potřebnou mechanizaci v garáži, tu je Mastercard :D. Mě ten stahovák stál asi 100CZK, zpracování není žádná sláva, ale je funkční.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...