Přejít na obsah

fopikk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    194
  • Registrace

Vše od uživatele fopikk

  1. Zdravím, přestalo mi svítit potkávací světlo. Dneska jsem to proměřoval tak v konektoru co jde do světla je na pinu pro potkávací 10,6V ale když konektor zapojím do světla a změřim napětí na konektoru který se připojuje přímo na žárovku tak už tam je jen 2,5V. Neví někdo čím by to mohlo být? Děkuji za odpovědi.
  2. Nn. Je to stříbrná. Nevíš kde bych se o tom dočetl víc? Díky.
  3. Zdravím,našel jsem na netu video kde stahují střechu klíček kombinací zamykacího a odemykacího tlačítka.Zkoušel jsem to a nefunguje mi to.Může to být tím že mám výbavu kde se automaticky při zamknutí sklopí zrcátka?Díky za odpovědi. omlouvám se jestli už se to tady řešilo alenic jsem nenašel.
  4. fopikk

    Výměna per ve stěračích

    jj..ja reagoval na Péťu..
  5. fopikk

    Výměna per ve stěračích

    jo to je stahovak..ten si svarim..myslel jsem ze nemuzu najit novy ramena steracu..mozna jsem to spatne napsal..sorry.. jinak diky..
  6. fopikk

    Výměna per ve stěračích

    diky..mrknu..
  7. fopikk

    Výměna per ve stěračích

    nový jsem hledal ale nenašel..
  8. Ahoj.Chtěl bych nějako pořešit stěrače jelikož už moc dobře nedolejhají tím pádem ani nestírají.Dají se někde koupit nová pérka a vyměnit??Někdo už to řešil?? a jak to vyřešil??Díky za nápady.
  9. fopikk

    407 SW HDI jaký motor??

    bazar..trotina auto..diky za nazory..projedu dalsi 1.6..diky..
  10. fopikk

    407 SW HDI jaký motor??

    jj..407 se mi libi uz od doby kdy ji zacli vyrabet tak nepredpokladam ze by se mi libit prestala.508 se mi taky libi ale 407 vic..prave ze se jel v 1.6 na trotine a abych pravdu rekl tak takovy nemastny neslany..ale nepotrebujem nejakej zavodak.jen rodinny auto.spis bych sel do ty 1.6 ale chtel bych znat nazory majitelu..ted mam 406 2.1td..takze to bude urcite velkej skok..
  11. Ahoj kluci.Planujeme kupovat až postavíme barák(cca za 2 roky) 407 sw hdi.Jaký je podle Vás lepší??1,6 nebo 2,0hdi??Díky za názory.Budem vybírat 2008 a novější.Díky.
  12. fopikk

    teplotní čidlo,venkovní

    tak teploměr už funguje,čidlo bylo dobrý,ale byli někde v kabině přerušeny drátky,tak jsem natáhl nový a šlape to.díky všem.a ta tabulka zhruba odpovídá.
  13. fopikk

    Druhy Alternator v kelu

    mě taky zhasne kontrolka dobíjení až přidám plyn.tak by mě taky zajímalo kde je problém.?díky.
  14. někde vedle nohou spolujezdce ve uprostřed by měli být..
  15. asi ozubeny kolečka jsou v háji..vsechno vypni a bud potichu a poslouchej jestli při přepínání něco za palubkou cvaká..
  16. fopikk

    teplotní čidlo,venkovní

    a kdyby bylo špatný to čidlo tak na něm naměřím nějaký odpor??
  17. fopikk

    teplotní čidlo,venkovní

    už to chápu..(displej) znamená že to bude v konektoru u displeje..byl jsem trochu zmaten..dík..
  18. fopikk

    teplotní čidlo,venkovní

    diky.. ale tomu obrazku moc nerozumim..natahnu 2 kabely z konektoru u displeje z pozice 6 a 7 a natahnu je do konektoru u zrcatka a ty dam do toho konektoru na pozici 7á a 7b jo??
  19. fopikk

    teplotní čidlo,venkovní

    a jakou barvu maj kabliky v zrcatku k tomu cidlu??jde mi o to na jaky piny ty dratky pridelat..ztcatko se mi nepodarilo rozebrat abych se podival..
  20. fopikk

    teplotní čidlo,venkovní

    blikaj tři čárky..ale ty tam blikaly i bez čidla..takže žádná změna..PP jsem si dodělával ručně a místo displeje byl kastlik tak nevim jestli tam sou dotažený kabely,jestli je to univerzal zapojení nebo s tim že sem neměl ani PP tak nemam ani zapojený teploměr??
  21. Hurvajz:Nevíš kde rozlešťujou tady v okolí??dík
×
×
  • Vytvořit...