Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.

Dnes mě volalo číslo +420 974 366 928.Na netu jsem zjistil,že předvolba 974 patří policii ČR a číslo 366 Krlovarskému kraji.Poslední trojčíslí 928 tam,ale nikde nemají.V Karlovarském kraji jsem v životě nebyl,tak netuším co by mohly chtít a jestli to není opět nějaké šméčko,jak je v ČR "dobrým" zvykem,protože podle info z netu se čísla s předvolbou 974 zobrazují u volaného jako neznámé,případně skryté číslo a to prý vždy i když bych měl třeba toto číslo uloženo v mobilu.Není tady někdo znalý věci,aby napsal jak to vlastně je?

Odesláno

To je opravdu číslo Policie ČR, Karlovarský kraj ale jak píšeš, volání od nich je se skrytým číslem. Nicméně to číslo když vytočím, tak vyzvání = existuje.

Odesláno (upraveno)

Jo do googlu jsem to zkoušel hned,jako vždy u čísel která neznám,ale účtu na google+ jsem si tam žádného nevšiml abych pravdu řekl.

Upraveno uživatelem lape
Odesláno

na tohle mam aplikaci Muzu to zvednout? Dobra vec hlavne proti dealerum a financnim sluzbam

Odesláno

Ta aplikace má svoji databázi, do které může uživatel přispět a podle toho se ta čísla filtrují. Také ji mám v tlf.

Odesláno

Osobne si TAJNYMI cisly vrasky nedelam. Pokud muzu a mam naladu, tak zvednu - jinak nezvedam a neresim. Vola-li nejaky prudic\nabizec, umim pomerne rychle zavesit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...