Dundee Odesláno 22. únor 2015 Odesláno 22. únor 2015 Máte někdo v počítači nebo notebooku Win 8.1? Před chvílí na mě vyskočila nabídka přejít na ně z Win 8 a nevím, jestli by to nebyla změna k horšímu. Potřeboval bych postřehy lidí, kteří mají zkušenosti s oběma systémy, ideálně na jednom zařízení Citovat
Péťa Odesláno 22. únor 2015 Odesláno 22. únor 2015 Mám obojí Pochopitelně přejdi, aktualizace Windows mají svůj význam Citovat
Guest Džůny Odesláno 22. únor 2015 Odesláno 22. únor 2015 Mám, přejít. Když už nic, přidá to zpátky aspoň "Start" tlačítko, i když v trochu jiném smyslu věci. Citovat
FrantaCV Odesláno 22. únor 2015 Odesláno 22. únor 2015 Jak píše Péťa: Ale počítej s tím, že jsou to stále "OSMYČKY" tedy žádný zázrak asi jako Win Vista. Problémy vyřešily až následně Win 7. Osobně bych počkal až Win 10 - v testovací verzi (Free) jsou k dispozici. Citovat
Pepito Odesláno 22. únor 2015 Odesláno 22. únor 2015 Tou Win 10 se dají "přeinstalovat" starší Win? Jako 7,8,8.1? Mám Lumii 800 a včera mi spadl,praskl display a bez displaye nefunguje,tak si chci koupit lumii 535 s Win 8.1 tak proto se ptám na tu Win 10 Citovat
Pepito Odesláno 22. únor 2015 Odesláno 22. únor 2015 A ještě jeden dotaz, lumia 800 je velmi nekomunikativní s ostatními telefony a i s PC a nejdou z ní stáhnout(kopírovat) kontakty,ale slyšel jsem,že to jde převést(stáhnout) na jakýkoli jiný (chytrý) mobil,je to pravda? To by bylo super,protože mám zálohovaných asi jen 95% kontaktů Citovat
Driver Odesláno 22. únor 2015 Odesláno 22. únor 2015 Neboj se aktualizovat. Jsou tam nějaké drobné změny, ale nic zásadního. Klasický start tlačítko to nepřidá, na to si počkej na W10 Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 22. únor 2015 Odesláno 22. únor 2015 já měl problemy s win 8.1 64bit některé funkce nereagovali nebo zamrzali lepší nechat win 8 a počkat na win 10 aktualizaci Citovat
Péťa Odesláno 22. únor 2015 Odesláno 22. únor 2015 Nechápu ani jednoho z vás, který má něco proti Win8.1. Používám ho s www.classicshell.net a nemám jediný problém. Instaluji je i poměrně hodně konzervativním uživatelům (momentálně desítky instalací) a málokdo si stěžuje (a kdo si stěžuje, tak vždy brzy přestane). Nahrazuji jimi i Win XP na slabých PC (P4, 1GB RAM) a práce s PC se zrychlí. Citovat
Edison Odesláno 22. únor 2015 Odesláno 22. únor 2015 Naprostý souhlas. W-XP na jednom stroji a 8.1/64 na druhém... Clasicshell pohodově doplnil na co jsem zvyklý. S funkčností není problém. Občas používám dotykový disp. a musím říct, že paráda. Navíc někdy použití zjednodušených app není od věci. Jediná věc, která mě trápí je, že mám několik málo app ještě z dob W-98 a náhrady nejsou a potřebuji je... Tak kdyby snad někdo věděl, co s tím... Citovat
Dundee Odesláno 22. únor 2015 Autor Odesláno 22. únor 2015 Tak to asi zkusím, až mi to znovu aktualizaci nabídne Ke klasickým W8 se můžu vrátit kdykoliv (format c: ) Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 22. únor 2015 Odesláno 22. únor 2015 Stačit dat obnovit win 8 kdybys nebyl spokojen,soubory a vše zustane.Někdo je spokojen někdo bohužel ne.Mi to dělao problémy na mém notebook lenovo y580 herní i od rodiču lenovo špatně fungovalo s win 8.1 Citovat
Driver Odesláno 22. únor 2015 Odesláno 22. únor 2015 Aktualizaci na W 8.1 můžeš znovu spustit sám ve Windows Storu kde je v nabídce. Pokud toužíš po tlačítku Start tak nainstalovat nějakou aplikaci, která ho vytvoří (např. zmiňovaný Classic Shell, ten je asi nejlepší...). V práci jsme na ně přešli hned jak byli osmy k dispozici a vše bez problémů, s výše zmiňovanou utilitou na tlačítko Start přestali brblat i největší odpůrci všelijakých změn a pokroku Jediný problém jsem zaznamenal pouze s jednou prehistorickou aplikací, to se ale vyřešilo jinak. Citovat
AnotherOne Odesláno 23. únor 2015 Odesláno 23. únor 2015 Prechod na 8.1 určite odporúčam. 8 je sama o sebe lepšia ako 7 čo sa výkonu týka až na to ovládanie... Citovat
Veverka Odesláno 23. únor 2015 Odesláno 23. únor 2015 Ten upgrade z 8 na 8.1 se tam natlačí sám nebo se o to musím osobně nějak aktivně zasadit? Citovat
AnotherOne Odesláno 23. únor 2015 Odesláno 23. únor 2015 http://windows.microsoft.com/sk-sk/windows-8/update-from-windows-8-tutorial Citovat
MotoMoto Odesláno 23. únor 2015 Odesláno 23. únor 2015 Veverko, měl by se nabídnout občas sám, ale jak bylo řečeno je hned na první stránce aplikace Store Doporučuji určitě, je tam poměrně dost vylepšení. Citovat
MotoMoto Odesláno 23. únor 2015 Odesláno 23. únor 2015 Speciálně doporučuji pravé tlačítko myši na tlačítku start. Dostupné Ovládací panely a spousty dalších funkcí. Stejně tak i v dlaždicovém prostředí horní lišta s křížkem pro jednoduché zavření okna. Lepší nastavování Bluetooth prostředků a mnoho dalších. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.