Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Máte někdo v počítači nebo notebooku Win 8.1? Před chvílí na mě vyskočila nabídka přejít na ně z Win 8 a nevím, jestli by to nebyla změna k horšímu. Potřeboval bych postřehy lidí, kteří mají zkušenosti s oběma systémy, ideálně na jednom zařízení ;)

Guest Džůny
Odesláno

Mám, přejít. Když už nic, přidá to zpátky aspoň "Start" tlačítko, i když v trochu jiném smyslu věci.

Odesláno

Jak píše Péťa: Ale počítej s tím, že jsou to stále "OSMYČKY" tedy žádný zázrak asi jako Win Vista. Problémy vyřešily až následně Win 7. Osobně bych počkal až Win 10 - v testovací verzi (Free) jsou k dispozici.

Odesláno

Tou Win 10 se dají "přeinstalovat" starší Win? Jako 7,8,8.1? :myslim

Mám Lumii 800 a včera mi spadl,praskl display a bez displaye nefunguje,tak si chci koupit lumii 535 s Win 8.1 tak proto se ptám na tu Win 10 :myslim  :papa

Odesláno

A ještě jeden dotaz,

lumia 800 je velmi nekomunikativní s ostatními telefony a i s PC a nejdou z ní stáhnout(kopírovat) kontakty,ale slyšel jsem,že to jde převést(stáhnout) na jakýkoli jiný (chytrý) mobil,je to pravda?

To by bylo super,protože mám zálohovaných asi jen 95% kontaktů :bojim  :myslim  :papa

Odesláno

Nechápu ani jednoho z vás, který má něco proti Win8.1. Používám ho s www.classicshell.net a nemám jediný problém. Instaluji je i poměrně hodně konzervativním uživatelům (momentálně desítky instalací) a málokdo si stěžuje (a kdo si stěžuje, tak vždy brzy přestane). Nahrazuji jimi i Win XP na slabých PC (P4, 1GB RAM) a práce s PC se zrychlí.

Odesláno

Naprostý souhlas. W-XP na jednom stroji a 8.1/64 na druhém... Clasicshell pohodově doplnil na co jsem zvyklý. S funkčností není problém. Občas používám dotykový disp. a musím říct, že paráda. Navíc někdy použití zjednodušených app není od věci. Jediná věc, která mě trápí je, že mám několik málo app ještě z dob W-98 a náhrady nejsou a potřebuji je... Tak kdyby snad někdo věděl, co s tím...

Odesláno

Stačit dat obnovit win 8 kdybys nebyl spokojen,soubory a vše zustane.Někdo je spokojen někdo bohužel ne.Mi to dělao problémy na mém  notebook lenovo y580 herní i od rodiču lenovo špatně fungovalo s win 8.1 :nevim 

Odesláno

Aktualizaci na W 8.1 můžeš znovu spustit sám ve Windows Storu kde je v nabídce. Pokud toužíš po tlačítku Start tak nainstalovat nějakou aplikaci, která ho vytvoří (např. zmiňovaný Classic Shell, ten je asi nejlepší...). V práci jsme na ně přešli hned jak byli osmy k dispozici a vše bez problémů, s výše zmiňovanou utilitou na tlačítko Start přestali brblat i největší odpůrci všelijakých změn a pokroku :) Jediný problém jsem zaznamenal pouze s jednou prehistorickou aplikací, to se ale vyřešilo jinak.

Odesláno

Veverko, měl by se nabídnout občas sám, ale jak bylo řečeno je hned na první stránce aplikace Store

Doporučuji určitě, je tam poměrně dost vylepšení.

Odesláno

Speciálně doporučuji pravé tlačítko myši na tlačítku start. Dostupné Ovládací panely a spousty dalších funkcí.

Stejně tak i v dlaždicovém prostředí horní lišta s křížkem pro jednoduché zavření okna.

Lepší nastavování Bluetooth prostředků a mnoho dalších.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...