Milan+ Odesláno 11. únor 2015 Sdílet Odesláno 11. únor 2015 Tak se od vánoc pohupovala ve sklepě a asi na ní už o víkendu dojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hurvajz Odesláno 11. únor 2015 Sdílet Odesláno 11. únor 2015 To zčernalý bude plný botulotoxinu, nechceš se napřed rozloučit než se do ní pustíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan+ Odesláno 11. únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 11. únor 2015 To dělá jen fotka,jináč je k nakousnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haryk Odesláno 11. únor 2015 Sdílet Odesláno 11. únor 2015 hele Radak ji CHCE bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Bazi Odesláno 12. únor 2015 Sdílet Odesláno 12. únor 2015 Milane, mohu poprosit o postup, jak na takovou sušenou kýtu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan+ Odesláno 12. únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 12. únor 2015 Já ji dostal na vánoce,bylo ještě doporučeno ji zavěsit a dál nechat sušit,je fakt,že za ten měsíc znatelně ztuhla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scratch Odesláno 12. únor 2015 Sdílet Odesláno 12. únor 2015 musim uznat ze lovecak co mam na chodbe ke sklepu uz pul roku taky znatelne ztuhnul. Tim jsi mi to pripomnel, a jdu ho zitra vyndat na svetlo bozi dobrou chut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havlicek.Lukas Odesláno 12. únor 2015 Sdílet Odesláno 12. únor 2015 taky si rikam co by tomu mohlo bejt kdyz to tak delali uz davnonavic taky my vysel salamek ve spajzu - bohuzel nevydrzel dost dlouho - te vune neslo odolatale predpokladam ze ta kejta bylo dobre naloznea v soli a to je prirodni konzervant EDIT: http://jamon.cz/jamon/101-proces-vyroby-sunky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan+ Odesláno 12. únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 12. únor 2015 Tak tahle už když jsem ji dostal tak 15 měsíců zrála Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venomcz Odesláno 13. únor 2015 Sdílet Odesláno 13. únor 2015 moc pěkná . Vůbec bych se toho nebál , pokud se na ní nedostala vlhkost nebo něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan+ Odesláno 13. únor 2015 Autor Sdílet Odesláno 13. únor 2015 Však ja se ji také nebojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venomcz Odesláno 20. únor 2015 Sdílet Odesláno 20. únor 2015 Doufám že pak přidáš fotky nakrájených tenkých plátků , ať můžeme slintat znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan+ Odesláno 5. duben 2015 Autor Sdílet Odesláno 5. duben 2015 Stále se suší,ještě ji měsíc dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan+ Odesláno 11. květen 2015 Autor Sdílet Odesláno 11. květen 2015 Stále sušíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oddie Odesláno 11. květen 2015 Sdílet Odesláno 11. květen 2015 NA tohle nemám prostory a morál, tak holt občas musím koupit už hotovou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venomcz Odesláno 13. květen 2015 Sdílet Odesláno 13. květen 2015 Nechápu že jste jí ještě nesežrali u nás by fakt dlouho nevydržela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weri 605 Odesláno 4. prosinec 2021 Sdílet Odesláno 4. prosinec 2021 Krásný den všem... nakládá prosím někdo hovězí na sušení..? Vcelku... třeba roštěnku atp.... ? Je tam stejnej poměr soli jako u vepře a nebo jiný...? Na kilo krkovice mám 20g pragandy, 5g normální a lžičku cukru + případně koření Ale hovězí maso je jiný, tak jestli stejně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan+ Odesláno 4. prosinec 2021 Autor Sdílet Odesláno 4. prosinec 2021 Koukni na trubku,možná jsem sem dával i odkaz ,tek mistr tam dělá i hovězí. A nebo @Husky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weri 605 Odesláno 8. prosinec 2021 Sdílet Odesláno 8. prosinec 2021 Zatím na to nespěchám.., počkám jestli Husky bude mít nějaký tip... ale lidí je tu a nikdo nesuší...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hafity Odesláno 8. prosinec 2021 Sdílet Odesláno 8. prosinec 2021 Ale suší, co by nesušil.... Například já suším hubu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.