Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Demontáž nádržky ostřikovačů

Recommended Posts

Posted (edited)

Ahoj,

už z Vás někdo demontoval nádržku ostřikovačů na starém modelu? Vím, že musím přes levé přední kolo a podběh. Je nutné sundávat ještě něco?

Díky za Vaše postřehy.

Edited by Drtikoll
Posted

Ahoj, dělal jsem to asi před rokem a myslím že nic dalšího. Sundáš kolo, odcvakáš nějaké ty  plastové úchytky podběhu, a dostaneš se na nádobku. Celkem nic složitého. Měl jsem pokažený motorek ostřikovačů.

Posted (edited)

Ahoj,

tak nádržku na ostřikovače se mi vyndat nepovedlo. Jak jsem zjistil, je prasklá a zrovna v dost blbém místě. Je to v tom ohybu, co je vybrání pro motůrek ostřikovače.Takže lepeno na autě. Snad se to povede ...

post-3782-0-37654400-1422709397_thumb.jp

Edited by Drtikoll
  • 8 months later...
Posted (edited)

Takže Leve kolo a podbeh stacilo? Mam asi podobny problem - naliju kapalinu a pod autem je kaluz a kapalina za den nikde :)

Edited by JohnyJack
Posted

no ono je to vlastne pravá strana, nie ľavá, cez podbeh sa k nej dostaneš, už som to mal takto dole keď som menil čerpadlo posiľovača ale z predu po demontáži nárazníka je k tomu oveľa lepší prístup...

Posted

Asi je vždy třeba zmínit, z jakého pohledu to člověk vidí. ;)

Taky mám na 307 SW hdi 66 kW nádrž ostřikovačů z pohledu řidiče vpravo.

Posted

Řekni to někomu, kdo stojí před otevřenou kapotou :D

kdysi na pracovišti P1, kde se jen zjišťovaly závady na podvozku, jsme měli blba, který nebyl schopen do zakázky napsat správnou stranu--když napsal volný levý kulový čep, bylo nabeton, že je to pravý... :D a to měl průmyslovku... :) 

• 5 years later...
Posted

Už jste se někdo setkal s tím, že by voda tekla skrz těsnění kolem motorku? Nádržka tentokráte prasklá není, ale teče to mezi motorkem a nádobkou nebo motorkem. Uplně to nejde poznat.... Myslel jsem, že budu žít bez ostřiků, ale asi jsem byl přehnaně optimistický..

Posted

O krúžok alebo prasknuté čerpadlo (prvé mrazy by tomu nasvedčovali), vybrať čerpadlo a malo by byť všetko jasné potom. Hadičky aj čerpadlo je iba nasunuté, otázka jednej minúty potom čo k nemu mám prístup. Bez poriadnej obhliadky sa nedá vylúčiť ani poškodená nádržka, ale snáď to bude tým tesnením. Sú veci, ktoré pri PC nezistíš, iba na aute.

Posted

Nemyslím si, že je to nádržka, protože to teče v tom spoji. Co jsem četl tady na fóru, tak u 307 hodně praskaj motorky. Kámoš zase měl ten O-kroužek. Už to tak je delší dobu, ale přes léto jsem to neřešil. Ten O kroužek je něco spešl? Asi půjde narhadit čímkoli podobným ne?... Díky