Přejít na obsah

Drtikoll

Uživatel
  • Počet příspěvků

    194
  • Registrace

Vše od uživatele Drtikoll

  1. Drtikoll

    Měrka paliva- Peugeot 307

    A co "zaseknutý" plovák??? V nádrži se pohybuje po takové šroubovici ... Pod zadní sedačkou je víko, lze to zkontrolovat, ale lepší to je při min. stavu paliva!!!
  2. No tvl, já jsem ale oslík!!! Tak číst návod po 16 letech vlastnictví auta mě fakt nenapadlo! A to jsem si myslel,že mě Peugeot nemůže překvapit!!! Hold složité problémy mají jednoduchá řešení!! Díky všem za rady!!!
  3. Dálka už funguje ... Auto nepozná otevření dveří a vypnutí motoru s vytažením klíče ze spínačky. Lampičky jsou celkem 3 - středová + dvě čtecí. Když manuálně zapnu osvětlení a zapnu zapalování, lampiča pohasne. Když svítí a auto zamknu, taky pohasne. Když ale odemknu, nesvítí. Když vyndám klíč ze zapalováni, tak taky nesvítí ... Foto pošlu za chvilku, r.v. 2003 combi
  4. Nic se bohužel neprobralo ... Auto nepozná otevření dveří a vypnutí motoru s vytažením klíče ze spínačky
  5. Ahoj! Taky jsem demontoval stropní světlo. Při troše násilí se to povedlo, ale teď mi nefunguje při otevření a zavření dveří a nejde zamykání/odemykání DO ... Víte, jak na to???
  6. Ahoj, máte někdo k dispozici např. tabulku s převodovými poměry pro jednotlivé rychlosti pro P5008 SUV s motorem 2.0HDi v manuálu i automatu? Díky.
  7. Drtikoll

    páčky peugeot 307

    Ahoj, mě páčky taky opravoval Honza a je to bez problémů. Je to cca 2 roky.
  8. Ahoj klubáci! Chtěl bych se Vás zeptat, dá se deaktivovat automatické "zatažení" elektronické ruční brzdy? Díky
  9. Ahoj klubáci! Chtěl bych se Vás zeptat, dá se deaktivovat automatické "zatažení" elektronické ruční brzdy? Díky
  10. Drtikoll

    Prepazka pro psa

    Tak to by jsi tam tu posuvnou přepážku neukotvil ... Tak přeji hodně štěstí
  11. Drtikoll

    Prepazka pro psa

    Ahoj, tak pokud máš v kufru auta očka, jako mám já, tak ti tam půjde posuvná přepážka. A pokud si budeš chtít udělat výlet a obětuješ třeba flašku Medovýho Jacka Danielse (stačí 0,5l), tak si pro ni můžeš přijed.
  12. Drtikoll

    Prepazka pro psa

    Odpo zajdu do auta vyfotit ti ukotvení přepážky a zkusit najít upevňovací tyče.
  13. Drtikoll

    Prepazka pro psa

    Ahoj, a máš v kufru přípravu na posuvnou přepážku??? Dělalo se to u tzv. "montážních" automobilů, aby se dalo odečíst DPH ...
  14. Drtikoll

    5Voltu

    To sice ano,, ale když jsem to napojil na čtecí lampičku, tak mi nešlo DO - zamykat/odmykat auto
  15. Drtikoll

    5Voltu

    I ve verzích, které nemají osvětlení zrcátek ve slunečních clonách?
  16. Drtikoll

    5Voltu

    Kup si měnič z 12V na 5V. Zapoj ho na napájení zapalovače/zásuvky, kabel protáhni pod volantem a levým sloupkem až do středové stropní konzole, kde umístíš měnič a USB kabel vyvedeš zpět podél zpětného zrcátka ke kameře. Je to naprosto v pohodě, nikde ti nepřekáží kabely a bez problémů. do středové stropní konzole můžeš schovat i GPS modul !!!
  17. Tak pro zájemce jsem pořídil aktuální foto
  18. Ahoj Martys! Také jsem řešil problém s pro mě nedostačující intenzitou couvacího světla. Nejprve jsem šel cestou dvou couvacích světel v origo lampách a za použití silnějších žárovek. I LEDky jsem zkoušel, ale výsledek nevalný. Pak jsem přešel na "rampu" pod zadním nárazníkem, kam jsem instaloval klasické přídavné couvací světlomety. Tato rampa byla doplněna i o dvě mlhovky, protože tu mlhu jsem zrušil, abych místo ní vytvořil couvací světlo i v levé lampě. S účinností rampy úplná spokojenost, vzhledově však nic moc. Tak jsem řešil dál. Nakonec jsem couvací lampy vyměnil za obdelníkové LED lampy a i užší mlhovky. Tím jsem se dostal na poloviční výšku světel. Tuto "přestavbu" mám již několik let, min 2x STK a nikdy nebyl sebemenší problém, ani PČR to neprovokuje. Přikládám foto "starého provedení", pokud bude zájem, pošlu ti (nejdříve zítra) aktuální stav.
  19. Drtikoll

    přeprava jízdních kol

    Díky za odpověď
  20. Ahoj hošové! Měl bych na Vás, co se vozíte v kombajnech otázečku: vejdou se Vám do kufru při složených zadních sedačkách postavit dvě jízdní kola (bez předního kola a sedla)? Díky za odpovědi!
  21. Drtikoll

    Dodělání couvací autokamery

    Ahoj, předpokládám, že kabeláž bude připravena, je to výbava Allure. Myslím to samé, jako ty, ale za zeptání nic nedám. Díky
  22. Ahoj klubáci! Máte někdo zkušenosti s doděláním couvací kamery? Vyhlídnul jsem si jednu 3008, ale ve své výbavě nemá couvací kameru. Jiné 3008 stejně vybavené jí mají ... Myslíte si, že to je jen o kameře, předpřipravené díře, zapojení a nastavení v BSI??? Díky za odpovědi.
  23. Drtikoll

    hmlovky predfacelift verzia

    Ale no tak hošové nikdo z Vás to neviděl a soudíte to. Pety má pravdu, o svítivosti to nic nevypovídá ... Osobně si myslím, že mám opačný problém, že to svítí málo. A pro všechny ostatní - ano, není to homologované, tudíž neschválené. Za tu dobu, kterou to mám, na mě nikdo nikdy neblikal a s PČR taky problém nebyl ... Takže tak. Nikoho k ničemu nenutím, pouze jsem vyjádřil svůj názor k origo zástavbě mlhovky do hlavního světlometu. A pro nevěřící Tomáše alias zastánce oslňování přikládám foto ...
  24. Drtikoll

    hmlovky predfacelift verzia

    Ahoj! Svítí to snad dobře, jen za velmi slunečného počasí, když svítí slunce proti tobě, tak není moc dobře vidět, že svítíš. Ano, je tam ten plechový klobouček, takže nikoho neoslňuju ... Když nepočítám cenu LED žárovek, tak to stálo pouze 40 Kč za rozpínací relé a pár korun za kabel ... Výhoda je v tom, že to můžu kdykoli vymontovat a uvést to tak do původního stavu.
  25. Drtikoll

    hmlovky predfacelift verzia

    Dal jsem tam LED H1 žárovky a propojil s hlavním světlometem přes rozpínací relé za 40 Kč
×
×
  • Vytvořit...