Almanil Odesláno 15. květen 2015 Odesláno 15. květen 2015 Z východu byla cesta celkem v pohodě rozhodně lepší, než na loňský sraz na Sejfy.
Weri 605 Odesláno 19. květen 2015 Odesláno 19. květen 2015 Dva měsíce (který se neskutečně vlekly) sem se těšila a už sem zase doma... Strašně to uteklo.. Bylo to ale suprový.. Spousty novejch zážitků a bezvadnejch lidí.. Klobouk dolů před pořadateli - nelehký úkol vyhovět každýmu.. Rozhodně se ničím netrapte, my dvě si to užily komplet..! Miníku a Péťo, sem ráda, že sme se poznali.. Vůbec neplatí, že o nováčky se nikdo nestará a jen seděj a koukaj.., jedině, že by to tak chtěli sami.. Myslím, že pokud nebudem někomu vadit, (za tu vybranou tombolu se fakt omlovám ;D) rády pojedeme na další ročník.. A aby byla nějaká motivace Přihláška na webu za 1 Komunikace vázla spíš drobet z mojí strany kluci byli přesto v pohodě..! takže za 1 Označení kempu za 1 - kdybych jela 50km/h, tak to neminu, že jo.. Přihlášení se po příjezdu a osobní uvítání za 1.. Tašek a lístků a obálek a dárků a srandy, valilo se to na mě - nestíhala sem to pobrat , ale aspoň už si pamatuju svojí sPZku.. a kluci už možná vědí co je mrd*ples.. Ubytování, sem si v široký nabídce vybrala sama a nečekala sem žádnej zázrak.. Sem zvyklá na luxus, ale tohle bylo naprosto v pohodě za 1. Čistý, nezničený a bez hmyzu! Strava - za ty ceny (oběd i večeře 75,- a snídaně 35,-) hodnotím opět za 1, ale klidně bych si i připlatila (oběd 120,-, večeře 99,- a snídaně 55,-) a možná by se odehrál zázrak.. Mrzí mě, že někdo má pocit, že za pětku dostane kýbl masa.. Pití - dávám bez milosti rovnou za 3.. Sponzor je sponzor, ale sem pivař ne břečkař.. Kunrád a Horozec s příchutí maliny mě děsil i ve spánku.. Bolehlav po dvou malejch je fakt neakceptovatelnej.. (a vím o dalších 3 lidech se stejným problémem) 0,5l za dvacku a bolest hlavy za pětset... čaj ráno a kafe se dalo.., malinovka a džus to zachránili a díky bohu za Bir*la.. Časový harmonogram hodnotím za 1. I když se asi 2x úplně nedodržel, vždycky to bylo férový a v pohodě.. Za program dávám 1* bezchybný!!! Hry i zábava přímo na místě fakt super..! Výlet - totální nadšení.. opět za 1 Kdyby všichni sborem jeli či nejeli za tím prvním "šikulou", tak by to nebyla taková sranda.. , ale aspoň se zjistilo, že nejsme stádo a rebélie má svoje místo všude.. Každej rok organizuju dovolenou s vejletama pro 9 - 13lidí.. Ani jeden z nich absolutně netuší, kolik práce a času mi zabere zjistit kde, co, je, za kolik, kudy, kam a udělat to co nejlevnější.. Kluci dělaj maximum, aby bylo spokojenejch 150 lidí... Vděčnost za to, že sem byla chvíli na druhý straně..! Máte s tím spíš víc práce, než zábavy a každej kdo kritizuje, by se měl nejdřív zeptat sám sebe, jestli by to chtěl dělat.. Díky za luxusní víkend a vobjednaný počasí... :* A tady mám eště několik posledních dotazů: 1. kde a kdy se dá dostat k záznamům foto/video ze srazu 2. co to bylo za autodíl tuším pod číslem 8 a 10.. takový malý s jako kulovým kloubkem - asi většina to nepoznala 3. kolik asi tak jel Shrek, když já tam hodila 1?0 a odjížděla hodinu před ním..
ChouLu Odesláno 19. květen 2015 Odesláno 19. květen 2015 Nevím kolik jel schreek, ale já za ním těch 180-190 měl
Weri 605 Odesláno 19. květen 2015 Odesláno 19. květen 2015 To malý zelený co blikalo a troubilo, že ho chce předjíždět si byl ty..? Co tam máš za motor proboha..? Z rakety..?
Guest StibTo Odesláno 19. květen 2015 Odesláno 19. květen 2015 ChouLu tam ma 1,6 s 65kw ale ridic nic nevazi tak to letelo jak divy taky nas predjizdeli
Almanil Odesláno 19. květen 2015 Odesláno 19. květen 2015 A tady mám eště několik posledních dotazů: 1. kde a kdy se dá dostat k záznamům foto/video ze srazu 2. co to bylo za autodíl tuším pod číslem 8 a 10.. takový malý s jako kulovým kloubkem - asi většina to nepoznala 3. kolik asi tak jel Shrek, když já tam hodila 1?0 a odjížděla hodinu před ním.. Ty díly byly podle mě zdvihátka/vahadla.
Guest Scratch Odesláno 20. květen 2015 Odesláno 20. květen 2015 ChouLu tam ma 1,6 s 65kw ale ridic nic nevazi tak to letelo jak divy taky nas predjizdeli ty jo a ja si rikal, letim tech 170/180 a nemuzu schreeka dojet, tak si rikam ze ani Choulon neodpada..... tak uz chapu . Tak aspon ze vas Tome jsme stihli abych te dovedl na misto
Weri 605 Odesláno 20. květen 2015 Odesláno 20. květen 2015 No já sem tu svojí rychlost psát nechtěla, ale když sem viděla ve zpětným tu bílou záři se zeleným závojem měla sem tam zrovna 180.. Almanile dík.. kouknu na to..
MotoMoto Odesláno 20. květen 2015 Odesláno 20. květen 2015 To jste jeli přes Bavorsko? U nás se tak rychle přeci jet nedá.
ChouLu Odesláno 20. květen 2015 Odesláno 20. květen 2015 To malý zelený co blikalo a troubilo, že ho chce předjíždět si byl ty..? Co tam máš za motor proboha..? Z rakety..? Proč se všecí tak divíte? vždyť to normálka dvoukilem jede bez problému A ááno byl jsem to já ChouLu tam ma 1,6 s 65kw ale ridic nic nevazi tak to letelo jak divy taky nas predjizdeli No ale vezl jsem tunu eshopu No já sem tu svojí rychlost psát nechtěla, ale když sem viděla ve zpětným tu bílou záři se zeleným závojem měla sem tam zrovna 180.. Almanile dík.. kouknu na to.. Není možné To jste jeli přes Bavorsko? U nás se tak rychle přeci jet nedá. Tralalalala
Radek Hurvajz Odesláno 20. květen 2015 Odesláno 20. květen 2015 Se tady vytahujte, přijde si to přečíst nějakej orgán a budete mit po prdelkách
Roman Bazi Odesláno 20. květen 2015 Odesláno 20. květen 2015 Peťo, tak kolikátí? My museli před vyhlášením odjet.
ChouLu Odesláno 20. květen 2015 Odesláno 20. květen 2015 Bazi vyhrál si druhé místo... cenu pro tebe mají Blanečáci
Péťa Odesláno 20. květen 2015 Odesláno 20. květen 2015 A také druhé místo v tahání s Pe.Trem - cenu (http://www.gpshlidac.cz) má u sebe Pe.Tr
Guest Scratch Odesláno 20. květen 2015 Odesláno 20. květen 2015 Nema. Ma ji u sebe Blansko a pak mi napis do sz. Poslu ti instrukce co a jak daL
Recommended Posts