Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dva měsíce (který se neskutečně vlekly) sem se těšila a už sem zase doma...

Strašně to uteklo..

Bylo to ale suprový.. :) Spousty novejch zážitků a bezvadnejch lidí..

Klobouk dolů před pořadateli - nelehký úkol vyhovět každýmu..

Rozhodně se ničím netrapte, my dvě si to užily komplet..! :)

Miníku a Péťo, sem ráda, že sme se poznali..

Vůbec neplatí, že o nováčky se nikdo nestará a jen seděj a koukaj.., jedině, že by to tak chtěli sami.. :)

Myslím, že pokud nebudem někomu vadit, (za tu vybranou tombolu se fakt omlovám ;D) rády pojedeme na další ročník..

A aby byla nějaká motivace ;)

Přihláška na webu za 1

Komunikace vázla spíš drobet z mojí strany :D kluci byli přesto v pohodě..! :) takže za 1

Označení kempu za 1 - kdybych jela 50km/h, tak to neminu, že jo.. :)

Přihlášení se po příjezdu a osobní uvítání za 1.. Tašek a lístků a obálek a dárků a srandy, valilo se to na mě - nestíhala sem to pobrat :), ale aspoň už si pamatuju svojí sPZku.. :) a kluci už možná vědí co je mrd*ples.. :D

Ubytování, sem si v široký nabídce vybrala sama a nečekala sem žádnej zázrak.. Sem zvyklá na luxus, ale tohle bylo naprosto v pohodě za 1. Čistý, nezničený a bez hmyzu!

Strava - za ty ceny (oběd i večeře 75,- a snídaně 35,-) hodnotím opět za 1, ale klidně bych si i připlatila (oběd 120,-, večeře 99,- a snídaně 55,-) a možná by se odehrál zázrak.. ;) Mrzí mě, že někdo má pocit, že za pětku dostane kýbl masa..

Pití - dávám bez milosti rovnou za 3.. Sponzor je sponzor, ale sem pivař ne břečkař.. ;) Kunrád a Horozec s příchutí maliny mě děsil i ve spánku.. Bolehlav po dvou malejch je fakt neakceptovatelnej.. (a vím o dalších 3 lidech se stejným problémem) 0,5l za dvacku a bolest hlavy za pětset... ;)

čaj ráno a kafe se dalo.., malinovka a džus to zachránili a díky bohu za Bir*la.. :)

Časový harmonogram hodnotím za 1. I když se asi 2x úplně nedodržel, vždycky to bylo férový a v pohodě.. :)

Za program dávám 1* bezchybný!!!

Hry i zábava přímo na místě fakt super..! :)

Výlet - totální nadšení.. opět za 1 Kdyby všichni sborem jeli či nejeli za tím prvním "šikulou", tak by to nebyla taková sranda.. :D, ale aspoň se zjistilo, že nejsme stádo a rebélie má svoje místo všude.. :D

Každej rok organizuju dovolenou s vejletama pro 9 - 13lidí.. Ani jeden z nich absolutně netuší, kolik práce a času mi zabere zjistit kde, co, je, za kolik, kudy, kam a udělat to co nejlevnější..

Kluci dělaj maximum, aby bylo spokojenejch 150 lidí... Vděčnost za to, že sem byla chvíli na druhý straně..! :) Máte s tím spíš víc práce, než zábavy a každej kdo kritizuje, by se měl nejdřív zeptat sám sebe, jestli by to chtěl dělat.. :)

Díky za luxusní víkend a vobjednaný počasí... :*

A tady mám eště několik posledních dotazů:

1. kde a kdy se dá dostat k záznamům foto/video ze srazu

2. co to bylo za autodíl tuším pod číslem 8 a 10.. takový malý s jako kulovým kloubkem - asi většina to nepoznala :)

3. kolik asi tak jel Shrek, když já tam hodila 1?0 a odjížděla hodinu před ním.. ;):D

Odesláno

To malý zelený co blikalo a troubilo, že ho chce předjíždět si byl ty..? ;)

Co tam máš za motor proboha..? Z rakety..? :D

Odesláno

ChouLu tam ma 1,6 s 65kw ale ridic nic nevazi tak to letelo jak divy taky nas predjizdeli :D

Odesláno

A tady mám eště několik posledních dotazů:

1. kde a kdy se dá dostat k záznamům foto/video ze srazu

2. co to bylo za autodíl tuším pod číslem 8 a 10.. takový malý s jako kulovým kloubkem - asi většina to nepoznala :)

3. kolik asi tak jel Shrek, když já tam hodila 1?0 a odjížděla hodinu před ním.. ;):D

Ty díly byly podle mě zdvihátka/vahadla.

Odesláno

ChouLu tam ma 1,6 s 65kw ale ridic nic nevazi tak to letelo jak divy taky nas predjizdeli :D

ty jo a ja si rikal, letim tech 170/180 a nemuzu schreeka dojet, tak si rikam ze ani Choulon neodpada..... tak uz chapu :D. Tak aspon ze vas Tome jsme stihli abych te dovedl na misto :D

Odesláno

No já sem tu svojí rychlost psát nechtěla, ale když sem viděla ve zpětným tu bílou záři se zeleným závojem měla sem tam zrovna 180.. ;)

Almanile dík.. :) kouknu na to.. :)

Odesláno

To jste jeli přes Bavorsko? U nás se tak rychle přeci jet nedá. :aut  :D

Odesláno

To malý zelený co blikalo a troubilo, že ho chce předjíždět si byl ty..? ;)

Co tam máš za motor proboha..? Z rakety..? :D

Proč se všecí tak divíte? vždyť to normálka dvoukilem jede bez problému :D A ááno byl jsem to já :aut:D

No ale vezl jsem tunu eshopu :)

No já sem tu svojí rychlost psát nechtěla, ale když sem viděla ve zpětným tu bílou záři se zeleným závojem měla sem tam zrovna 180.. ;)

Almanile dík.. :) kouknu na to.. :)

Není možné :D

To jste jeli přes Bavorsko? U nás se tak rychle přeci jet nedá. :aut  :D

Tralalalala :aut:D

Odesláno

Nema. Ma ji u sebe Blansko a pak mi napis do sz. Poslu ti instrukce co a jak daL :)

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...