Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A ani nedostaneš... o tvé adrese jsme se už bavili asi 10x... a stále to zůstalo stejné... prostě špatně adresa = není to kam poslat = nic nedostaneš...

Takže to děláš naschvál? Ptal ses na ní po FB ne?Tam jsem ti ji řekl,tak co děláš tady tlaky???Mám ti to zkopírovat???

Odesláno

Adresy se generovali z profilu, pokud ji tam nemáš tvoje chyba. Pokud ji někde někomu napišeš na FCB nemužeš po něm chtít aby ti to dopisoval ručně, nejsi sám. Navíc jsi o tom věděl takže jsi si to mohl doplnit

Odesláno

Adresy se generovali z profilu, pokud ji tam nemáš tvoje chyba. Pokud ji někde někomu napišeš na FCB nemužeš po něm chtít aby ti to dopisoval ručně, nejsi sám. Navíc jsi o tom věděl takže jsi si to mohl doplnit

Jo v pohodě,dík za vysvětlení a upozornění :super

Odesláno

Takže to děláš naschvál? Ptal ses na ní po FB ne?Tam jsem ti ji řekl,tak co děláš tady tlaky???Mám ti to zkopírovat???

Ano, psal jsi mi ji a já ti vysvětloval kdo ji vidí/nevidí... a taky tě požádal aby byla do 5.12. vyplněna... stalo se tak? ne... panebože jste všichni dospělí.. to vás mám vzít za ručičku a dopisovat to všem?... :/ 

Odesláno (upraveno)

Ano, psal jsi mi ji a já ti vysvětloval kdo ji vidí/nevidí... a taky tě požádal aby byla do 5.12. vyplněna... stalo se tak? ne... panebože jste všichni dospělí.. to vás mám vzít za ručičku a dopisovat to všem?... :/ 

Víš co,stejně je to jedno už ne? Zbytečný to řešit. :papa

Upraveno uživatelem 222johny222
Odesláno

Já už tu poštu nějak nechápu, doporučenej dopis z Brna domu mi jde čtyři dny, ale ode mě na Slovensko jde úplně obyčejný dopis jen tři dny  :myslim  Každopádně děkuji za info, jsem rád že to dorazilo až k vám na Slovensko, hezké svátky všem  :papa

Odesláno

Ďakujem za pekny darček  k vianociam, a ja vravim aky je StibTo rychly v sobotu zaplatim členske a v pondelok je obalka v schranke on musi mat velke znamosti v českej pošte :P:D

Odesláno

Já už tu poštu nějak nechápu, doporučenej dopis z Brna domu mi jde čtyři dny, ale ode mě na Slovensko jde úplně obyčejný dopis jen tři dny  :myslim  Každopádně děkuji za info, jsem rád že to dorazilo až k vám na Slovensko, hezké svátky všem  :papa

To neřeš, z Chomutova do Chomutova 4 dny. Sranda je, že odeslaný dopis jde do Prahy na centrálu, tam se rozdělí podle adresy a jde zpátky na regionální centrálu do Ústí n L. a pak na doručovací poštu. Je to ještě trochu složitější - pošťačku mám doma, tak to mám z 1. ruky.

Odesláno

ja už děkoval  tady  od tý doby máme o starost více :( Šimon ho vždy sebou všude tahá a když ho někam založí tak je zaděláno na průs.r a my ho hledáme po celém bytě . . . samosebou když někam jedeme tak ho bere sebou :aut

Odesláno (upraveno)

sestřenka tam měla celé rodné číslo !!!

To má dnes na internetu každá OSVČ :(

Upraveno uživatelem Veverka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...