Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Likvidace mrtvých duší členů klubu aneb mazat či nemazat

Recommended Posts

Odesláno

Me by spis zajimalo, jestli lze zrusit clenstvi v klubu, ale tak aby mi zustala moznost prispivat sem na forum. Peugeota uz nemam a neplyne pro me uz zadna vyhoda z clenstvi, takze abych nezkresloval statistiky tak bych se klidne smazal, ale sem bych mel rad pristup i dal.

Odesláno
Původně zaslal: NiceOne

Me by spis zajimalo, jestli lze zrusit clenstvi v klubu, ale tak aby mi zustala moznost prispivat sem na forum. Peugeota uz nemam a neplyne pro me uz zadna vyhoda z clenstvi, takze abych nezkresloval statistiky tak bych se klidne smazal, ale sem bych mel rad pristup i dal.

aby jsi psal do fora a byl členem nejde,teda aspon o tom nevím
Odesláno
aby jsi psal do fora a byl členem nejde,teda aspon o tom nevím

Zamysli se, než něco napíšeš!

\"10438 témat / 112365 příspěvků / 4214 členů\" - to je z Fora

\"Máme 205 řádných a 2610 registrovaných členů\" - Club

Tak co myslíš, jak to asi je?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

To? věčná otázka. Co dělat se členy, kteří se na našem klubu či foru zaregistrují, jednou sem juknou, zjistí, že je tu nic nezajímá a už nikdy nepřijdou?

Já bych je mazal po 1 roce nečinnosti. Co vy na to? Co na to vedení klubu? Jako to řešit?:myslim

To snad ne.
Odesláno
Původně zaslal: Stefan

To? věčná otázka. Co dělat se členy, kteří se na našem klubu či foru zaregistrují, jednou sem juknou, zjistí, že je tu nic nezajímá a už nikdy nepřijdou?

Já bych je mazal po 1 roce nečinnosti. Co vy na to? Co na to vedení klubu? Jako to řešit?:myslim

To snad ne.
A proč by ne???
Odesláno
Původně zaslal: Stefan

To snad ne.

Je to téma k diskuzi, nikoli ničí rozhodnutí. Ale vzhledem k dřívějším problémům s množstvím dat která už náš současný server občas neunese, se o této možnosti již diskutovalo dříve (nikoli z mé hlavy):papa

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

Každý člen má již teď možnost „zrušit“ svůj účet na Peugeot Clubu.

Záleží jen a jen na něm….

jde spíš oto že někdo se už neobtěžuje smazat se, prostě to tam nechá a nazdar

jinak je to samo dobrá možnost

Odesláno
Původně zaslal: Ondra

ok, zajímavý názory...

já jsem to zatím vymyslel tak, že těm, co se rok nepřihlásili, by přišel mail, že budou vymazáni, pokud si nekliknou na odkaz (a tím si \"prodlouží\" členství). Ale je to docela technicky náročný :(

co vy na to?

Jo, určitě je to dobrej nápad, pak je to opravdu zkreslený, že diskuze ma 3500 členů, když aktivních je tak 1000 a to bůhví jesli. Zkusit to nějakým způsobem udělat, že po roce nečinnosti by se automaticky odeslal nějaký e-mail s upozorněním, na základě kterého, kdyby se dotyčný nepřihlásil během cca 1-2týdnů na diskuzi, nebo club, byl by automaticky vymazán, to si myslim,že je relativně fér a technicky myslim, že to nebude nic náročného.

Každopádně nápad moc dobrej, na většině diskuzí to takhle je. Např. na BX clubu (moje bývalá domovina)to maji, tak, že na stránkách se na jednom dobře viditelném místě objevuje jací členové budou vymazáni - aby to věděli i ostatní členové, ale to si myslim, že je zbytečný, ale taky možnost ...

Odesláno
Původně zaslal: Crack

A to se na to bude od ted rok čekat,jestli se někdo neozve:myslim??nebo to bude od nějakého datumu?

že by třeba od data posledního přihlášení :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ja som sa napriklad registroval tusim v roku 2002 s 309-kou... :)

Potom sa predala, tak uz som sem akosi nechodil... :(:roll:(

Ale som rad, ze ked som sa teraz vratil, lebo som kupil 307, tak sa mozem prihlasit pod svojim starym nickom.. a este som ani password nezabudol :D:D:D :super

Samozrejme.. keby mi predtym prisiel mail, ze si mam predlzit clenstvo tak by som to urcite urobil :super

:papa

Odesláno

souhlasím

• O 5 let později...
Odesláno

Oživím trošku toto vlákno s pred šiestich rokov. Ako to vlastne dopadlo? Vidím napríklad aj tuto vo vlákne, že jeden člen má čierny nick, je teda zrušený? I keď mi nie je známe že by sa také niečo konalo.

Inak ja som tiež za rušenie neaktívnych členov. Napríklad aj mne drží niekto nick marko a naposledy bol prihlásený v roku 2002 alebo 2003 :P

A ako by to potom bolo s ID-ečkami? Zostali by už večne neobsadené?

Odesláno

ten černej nick je prot, že dříve si mohl na forum přispívat bez registrace něco jako na jinejch webech jsou hosti i když ty tady jsou vlastně taky :D

jinak jsi vytáhl opravdu kostlivce ze skříně :D:D:D

Odesláno

No hostia sú tu, ale tý prispievať nemôžu. Viem, že som sa o tejto téme už bavil s niekym (s kým to si nepamätám) z vedenia na niektorom SK zraze, asi tak dva roky dozadu, ale stále to bolo v štádiu riešenia a narazil som na tohto \"kostlivca\" :D, tak by som chcel vedieť ako to pokračuje.

Odesláno

Podle mě se to neřeší, lépe řečeno - nikdo z vedení nemá zájem takovouhle věc řešit. Ale kdyby někdo stál o můj názor, tak jsem taky pro to, aby se černé duše mazaly. Sice se pak už klub nebude moci chlubit tím, že má přes 20000 registrovaných členů, kdxyž se jich z tohoto počtu asi 15000 smaže, ale bude to zase objektivní. Co se týče ID, tak to bych zachoval jako znovu neobsaditelné. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...