Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Který PUG/CIT je lepší????

14 hlasů

1. 1. Tak který vůz by jste volili

• PUG 806/CIT Evasion
      4
    • Peugeot Partner/CIT Berlingo
      5
    • Jiné
      5

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,

206 GTI je celkem postačující, ale už mne važně sere jak do práce, s rodinou+vybavení kočárkem a tak skladat do maleho auta, nehlede na to ze GTinechci kurwit zahradnickejma pracema, potřebuju krabici+závěs na vozík. Vozím stromy, nářadí v podobě sekačky, krovináku, kolečka, tráva, borová kůra,trávníkové koberce, opravdu težké pytle se zeminou atd. prostě zahradnický matroš...

Můj výběr, chci PSA, estli to bude PUG nebo CIT je mne jedno..

Pug 806 2,0 HDi/ CIT Evasion 2,0 HDI...... sehnat nějaký kvalitnější kousek.. ale vůbec nemám páru se spolehlivostí a oproti druhemu autu mne přijde prostornější(rozuměj rovná podlaha)

+ nemá to torzní nápravu

+ prostornost s ohledem na rodinu

+ variabilita, možu v tom spát na výletech, aj kolo se tam vleze

+ je i verze CAMPING.. to spaní nahoře mne hrozně bere, hodne vyletim. no

-  Design.. je výstřední, divnej, krabicoidní.. pro někoho fakt mínus, ale mně to nevadí :D

? vůbec si nejsem jistý spolehlivostí, ale kolega instalatér si nestěžuje, naopak to auto v téhle motorizaci chválí.

PUG Partner/CIT Berlingo  2,0 HDi..... líbí se mne, že je to krabice.. oželim i že to nebude MKII pokud to bude fajn...

+ desing... MK I i MK II se mne fakt líbí...

+ je to krabice a ty já rád

+ poloviční dodávka...da se k tomu zevnitř chovat trochu humpolácky

+ taky posuvné dveře

- má to torzní nápravu.. už mne to vážně sere

- přijde mně nižší než 806

Popřípadě pokud najdu něco v LPG, tak klidně LPG.. vůbec se téhle PHM nebráním ... :)

Respektive babo raď.. prostě nevim... potřebuju poradit.. zatím neřeknu k čemu se přiklánim.... v týdnu se půjdu svézt s Evasionem, Partáka znám..

Odesláno

Potřebuji hlavne do práce a na tahání vozíky, výlety až pak :D že je to starý mne nevadí...novýho nic enchci, nemám na to a prostě nechci

Odesláno

Berlingo/Partner těch srovnatelných ročníků je uvnitř výrazně menší - hlavně o řadu kratší. Výška je přibližně stejná, jízdní odpor a tím i spotřeba dost podobná (o něco málo menší, páč je to lehčí, ale ne o moc). Spolehlivost se moc neliší, u 806 je problémovější převodovka a přední ramena, u Berlinga zase ta zadní náprava. 

Odesláno (upraveno)

806 když chceš spát, tak musí sedačky ven. Anebo předem nechat doma.

Záleží, jaké máš finance, C4GP má sklápěcí sedačky do podlahy, což je velmi praktické - nemusíš je vyndavat, skladovat, a když máš někoho naložit na zpáteční cestu, tak je to velmi praktické.

C4GP mívá více opotřebovaný interiér, ale to může být "výhoda", protože koupíš levně. 1,6 HDi s automatem je dobrá volba. Možná, že vnitřní výška je trochu menší - na převoz kol - změř si.

Složení sedaček a jejich narovnání je velmi rychlé a snadné.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

806/Evasion samozrejme. Spolahlivost je velmi relativny pojem. Ja som s mojim nadmieru spokojny nemam s nim vyraznejsie problemy a to dostava poriadne zabrat. Blizim sa k hranici 400tis. Pohodlie a priestor podla mna neprekonatelne ( mam polohovatelne , posuvne sedadla z ulysse s opierkami). Je to velmi variabilne auto. Spanie sa da poriesit sklopenim predneho sedadla dam foto ked najdem.

Odesláno

jj tohle MPV je neprekonatelne, sice zadne extra akce, ale kdyz bylo potreba sedacky obracen, a pohodovej gauc
popripade hold ozelet prostor vyklepat sedadla a  vic jak 2m prostor od sedadel ke kufrovym dverim je dostatecny

jen vyresit ten teplotni komfort (webasto)

a pokud muzu radit co nejvetsi vybavu - kroutit klikama abych si otevrel okynko to uz fakt nee !!

Odesláno

No tak já jsem začínal s Berlingem teď mám 807 . Asi dovedu pochopit proč lovíš v těchto vodách za mě výhoda 806/Evasion oproti Berlingo /Partner šoupačky v základu na obou stranách variabilnější prostor po vykuchání sedaček rovná podlaha a větší plocha. Takže pro tvoje užití výhoda dá se naložit i paleta do auta. Nejsem si jist jak je to s váhou vleku berlingo mělo 1190 Kg ( 2 Hdi) . Berlingo /Partner  budou o kousek kratší takže u sóla snadnější parkování a i s vlekem se bude malinko líp couvat asi bude odolnější interiér než u "osobáku" ale určo je v základu o dost menší kufr. Takže s ohledem na plánované užití 806/Evasion nebo jak psal Lukáš Havlíček Jumpy/ Expert. Ale Berlingo/ Partner nejsou asi nejvhodnější s ohledem na využití i mimo pracovní povinnosti.

Odesláno

Tady si bude asi každej hájit to co má. Když sem nabořil 406 tak sem rychle něco sháněl, a právě se rozhodoval mezi 806 a Partnerem. Nakonec se mě jako první dobrá koupě objevil Partner a tak jsem ho vzal. Kdybych tehdy sehnal dřív 806 tak bych ji taky vzal a byl bych třeba taky tak spokojen jako jsem teď s Partnerem. Kufr mají na objem cca stejnej, já si už zvykl na Partnera a neměnil bych. Je to ideál rodinný auto, a pro mě i jako pracovní.

Odesláno

Mno jako prvotní potřebuju prostě naložit 5+1 řidič a vozík.... a co se týká dílů jako čepy, ramena a tyčky stabiku atd., to je mne fukáč... jde mi spíš o eletricky problemy a tak :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...