FrantaCV Odesláno 10. říjen 2014 Odesláno 10. říjen 2014 Jako Namor74 - taky raději ne. Je to vlastně jako u PC - přetaktovat na vyšší výkon? Někdy se to povede a někdy to prostě procesor "Neustojí" a je problém. Jen u toho PC to pak nestojí tolik. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. říjen 2014 Odesláno 10. říjen 2014 (upraveno) omyl Upraveno 10. říjen 2014 uživatelem ozzy56 Citovat
myšut Odesláno 10. říjen 2014 Odesláno 10. říjen 2014 v čem je pointa čipu na motoru -vrchol síly a momentu kolem 2 tis otáček...... každý 24 let starý,jako 2.0 405 s vychcípanýma 120-150 koňma si s tím vytře koncák.... za ty prachy do čipu si pořiď starýho dvoulitra, ať se vyblbneš..... co je na tom nepochopitelného ,že tam ,kde vrchol síly u nafty končí ,benzín se teprve rozjíždí.... Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 10. říjen 2014 Odesláno 10. říjen 2014 Nalož plne auto benzin a diesel a jed třeba do alp budeš muset točit jak magor abys to vyjel nehorázná spotřeba ,oproti dieslu nebo třeba když tahaš karavan,myslim normalni motory ne žádne super vykone např třeba u 407my 1.8 benzin vs 1.6hdi nafták mu dá naprdel mám vyzkoušeno i proti silnějším motorum jako někteři maji rádi jak točí jak blazni do max otáček mi stačí jak naložime benzinák vs diesel stejné auto ve firmě a vubec to nejede to je pak na ale je to můj názor ty si mysli třeba opak myšuf Citovat
myšut Odesláno 10. říjen 2014 Odesláno 10. říjen 2014 v alpinách mi v těch stoupáních nafta paradoxně vadila ....s benzínem ty kopce vyletíš ,s naftou trávíš odpoledne... jak jde čas ,chci někam jet ,ne trávit mládí s naftou .Naložený auto s jednotkou ,co jede a necítí naložený auto ,je ideál. vlákno je o čipu 1.6 Hdi ....nevidím tady nic o karavanech Citovat
Landys75 Odesláno 10. říjen 2014 Odesláno 10. říjen 2014 tohle jsou zase dohady o ničem, myslím si že rozumně upravený software neni problém v žádnym autě, ale musí to dělat profík co tomu rozumí, ne nějakej garážmistr kterej ECU nalže přes pc bludy a jak benzín tak nafta má něco do sebe a každýmu vyhovuje něco jinýho Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 10. říjen 2014 Odesláno 10. říjen 2014 (upraveno) njn soráč benzin i nafta maji svoje pro a proti-hlavně ve spotřebě,a turbu Jinak asi to nedávej chipovat,i tak to má slušnej vykon a zátah.Uživatel pp205 tady z fora co chipuje mi to taky nedoporučil i straki. Upraveno 10. říjen 2014 uživatelem Lukaydo 407 Citovat
KingSpade Odesláno 10. říjen 2014 Odesláno 10. říjen 2014 taky se přidám na stranu nečipovat...když už chceš výkon tak tu 1.6ku radši prodej a kup si 2.0 nebo 2.2 či 2.7 HDi toje fuk..u spotřeby to nebude tak razantní skok maximálně tak vyšší pojistka. a ke zmínce nafta vs. benzín netřeba se vyjadřovat Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 11. říjen 2014 Odesláno 11. říjen 2014 já jsem pro čipovat protože proto :-) myslím že motor se ničí tím jak se s ním zachází a ne jen proto že je upravená mapa Citovat
John Odesláno 11. říjen 2014 Odesláno 11. říjen 2014 Můj názor je asi jasný , ale osobně konkrétně u 1.6HDi bych byl pro čip max u 206 nebo 307 u těch těžších aut zastávám názor, že tenhle motor je tam fakt pro zlost a vše tam odchází. Ale jinak když mapa je dobře udělaná a člověk není kkt...tak auto vydrží pořád hodně...kdo ví zná... Citovat
Namor74 Odesláno 13. říjen 2014 Odesláno 13. říjen 2014 (upraveno) možná tomu vůbec nerozumím ,ale při počtu aut na planetě (a bude jich asi přibývat) se snad musejí dělat nějaká opatření, která omezí ty miliony tun bordelu v ovzduší, nebo je to jinak? S tímto si dovolím nesouhlasit. Motorových strojů je sice na planetě Zemi zdánlivě dost, ale rozhodně nejsou primárním zdrojem znečištění ovzduší. Pamatujete, jak kolem roku 2010 došlo k erupci islandské sopky Eyjafjallajökull? Sopka byla aktivní nějaký ten týden - v měřítku času zanedbatelné. Přitom stihla vychrlit do ovzduší tolik splodin, co vyprodukovala veškerá technologie spalovacích motorů na Zemi za posledních 80 let. Teď si uvědomte, kolik činných sopek na Zemi je. Pak se můžeme bavit o emisních povolenkách, Euro normách, katalyzátorech, FAPech a podobných záležitostech. A k tomu čipování motoru... To si myslím je zcela irelevantní téma. Pokud mi vozidlo z nějakých důvodů nevyhovuje, ať už kapacitních, výkonových či nákladových, tak je spíše na místě uvažovat o jeho výměně. Vůbec nepřipouštím myšlenku čipování vozu o stáří 10+ let s vylítaných motorem přes 200tkm. Apropos, je tak moc důležité dojet někam o 3 minuty dříve? Nebo jaký to má ve finále smysl? Upraveno 13. říjen 2014 uživatelem Namor74 Citovat
Cyrďák Odesláno 13. říjen 2014 Odesláno 13. říjen 2014 Dám něco do pranice.Měl jsem 10let 2.5tds od počátku chip najeto okolo 150tis Km.Zkušenost je taková motor jen předl ba přímo si lebedil včetně turba,motor najeto 335tis..No a zápor měnil jsem spojku,dvouhmotu ložiska na poloosách a homogenní klouby včetně diferáku..Můj názor je že podvozek a jeho pohyblivé části nejsou na to dimenzovány.Kdo počítá že najede 50tis tak doporučuji chip kdo najede více hrozí problémi. Citovat
Pacho69 Odesláno 13. říjen 2014 Odesláno 13. říjen 2014 Namor: Ale primárním úkolem FAPu je zneškodnit velké množství částic, které jsou pro lidi nebezpečné. Takové, kterým se lidský tělo neumí bránit. Nereguluje žádné CO ani CO2, nic. Jen pevný částice, které dřív byly tak velké, že jsme je dokázali filtrovat při dýchání. Dnes jsou tak malé, že je vdechnem. Lidi dřív taky vylejvali splašky na ulici, když zjistili, že to ničí jejich zdraví, udělali kanalizaci. FAP je to samé. I když spalovací motor není primární znečišťovatel, na rozdíl od komína elektrárny nebo vysoké pece ti denně hulí přímo pod nosem. Citovat
cheero08 Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 CHIPOVAT ? ANO - pokud majitelem vozidla je zodpovedny, znaly, zkuseny ridic, ktery nevyuziva chiptuning na hrnuti asflatu, ale uziva si prijemnou jizdu. Silu, kterou ma navic pouzije pouze treba pri predjizdeni ci jinych situacich. ANO - pokud chip bude proveden odbornikem, ktery mu zaruci spravne prehrani softwaru v jednotce motoru, nepouzije spatny software z internetu ci software stazeny z jinych aut, nabidne mu osobni zalohu softwaru na CD, flash ci e-mailem, doklad se zarukou na software je automaticky ANO - pokud samotny originalni software bude upraven odbornikem, nejlepe s mnohaletymi zkusenostmi a znalostmi v tomto oboru, ktery ma za sebou valcovovou zkusebnu, emisni stanici apod. ANO - pokud auto, ktere ma byt chipovano, na to skutecne ma nejde o stav kilometru ci stari, ale o to, jak je o nej pravidelne starano a jak o nej starano bude i v budoucnu ! ANO - pokud chcete usetrit trochu PHM ANO - pokud softwarova uprava nebude pres hranici 20% zvýšení výkonu ! ... a takto by se dalo pokracovat asi donekonecna NE - pokud to proste nechci tak to nechci a hotovo PS: mam auto z roku 00 nachipovane pres 7 let, software mam od nemecke firmy, nahrani softwaru jsem si delal sam, najeto ma pres 400.000 km a zadny problem nemam, nedelal jsem spojku 10 let, na turbo jsem se ani nepodival, delam pravidelnou poctivou udrzbu pomoci kvalitnich naplni a nahradnich dilu a mam klid, jednoduche Citovat
mariosa Odesláno 15. říjen 2014 Odesláno 15. říjen 2014 cheero08 : presne ma slova Kdo se chova k autu rozumne a pravidelne servisuje, klidne bych chip udelal. Mel jsem ho na 307 1.6HDi 80kw asi 5 let a nemohu jsi vubec stezovat. Ted uz pokukuji ze bych chipnul i mou novou 407sw 2.0HDi 103kw, tam to bude asi znat. Kdo to ma at se pochlubi. Citovat
Cyrďák Odesláno 16. říjen 2014 Odesláno 16. říjen 2014 Motoru to určitě nevadí pokud člověk není dobytek.Bohužel s tím ostatním nesouhlasím logika říká víc Nm spojka jde s dvouhmotou do kopru a chipovat to pro kochání je blbost.Budu li chipovat je logické že budu využívat Nm,hlavně v kopcích či při předjíždění od toho Nm slouží. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 16. říjen 2014 Odesláno 16. říjen 2014 mariosa: Já mám 2.0HDI čipnuto od Strakiho a SPOKOJENOST! Stejně jako vypnutej FAP a EGR. Každej má svůj názor na čipování, a kdo se bojí, nesmí do lesa. Jen tu 1.6 bych asi nechal jak je... Přece jen je to upravená 1.4HDI. Zadalší si myslim že zakladatel vlákna ani nesleduje co si tu píšete Citovat
Cyrďák Odesláno 16. říjen 2014 Odesláno 16. říjen 2014 (upraveno) Mě to nevadí mariosa: Já mám 2.0HDI čipnuto od Strakiho a SPOKOJENOST! Stejně jako vypnutej FAP a EGR. Každej má svůj názor na čipování, a kdo se bojí, nesmí do lesa. Jen tu 1.6 bych asi nechal jak je... Přece jen je to upravená 1.4HDI. Zadalší si myslim že zakladatel vlákna ani nesleduje co si tu píšete Mě to nevadí,více názorů tím lépe. Upraveno 16. říjen 2014 uživatelem Cyrďák Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 16. říjen 2014 Odesláno 16. říjen 2014 Je to třeba překopana 1.4hdi -1.6hdi ale udělana může byt dobře a dost věci tam bude jinych kdo řikal že to nevydrží,máte důkaz nebo zkušenosti nebo to jsou jen bláboly motor taha a jede dobře,spotřeba jen město 5,3l svižnější jizda, dost využivám setrvačnost auta na neutral,je hodně motoru ktere jsou překopane ze slabšího a chip atd neni problém když se dochlazuje motor a umí se starat o pravidelny servis atd. A že třeba odejde turba,vstřiky,setrvak je normalní věc u každeho auta s tou českou kvalitní naftou Je to můj názor, skoro každy tady má 2.0hdi takže si ho každy vychvaluje. Citovat
Pacho69 Odesláno 17. říjen 2014 Odesláno 17. říjen 2014 Motor nemusí být problém, problém může být návaznost - spojka a převodovka. Zvýšený kroutící moment jí prostě nebude svědčit, pokud se s ním nepočítá. Když se podíváš ke konkurenci, tak třeba 1.4TSI se dělá snad v sedmi výkonových variantách. A vůbec není problém kterákoliv z nich načepovat na maximální výkon. Jenže rozdíl mezi výkony je ten, co následuje, spojka a převodovka. takže když 77kW načipuješ na výkon 110kW a tedy krouťák o třetinu vyšší, tak se nemůžeš divit, že spojka a převodovka bude za pár tisíc km na vyhození. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.