Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

elton: :aut

tak nám to bylo jedno kolik bylo lidi,ja platil kapelu,prstýnky, kameramana,Magda šaty a rodiče svatbu . . . ve finále jsme my(Magda a ja) vydělali na svatbě cca 80.000,-Sk :aut

[upravil dne 3/9/14 19:39 od Gabriel 307]

Odesláno

My budeme svoji za cca měsíc 10 let a bylo to moje nejlepší rozhodnutí jaký jsem zatím v životě udělal. Pro mě je svatba ten největší důkaz lásky kterej si můžou lidi dát, takže já svatbu jen schvaluji. Navíc ohledně dětí a třeba při úrazu v nemocnici je dobrý když jste svoji, žít spolu bez svatby osobně odsuzuji.

Odesláno
My budeme svoji za cca měsíc 10 let a bylo to moje nejlepší rozhodnutí jaký jsem zatím v životě udělal. Pro mě je svatba ten největší důkaz lásky kterej si můžou lidi dát, takže já svatbu jen schvaluji. Navíc ohledně dětí a třeba při úrazu v nemocnici je dobrý když jste svoji, žít spolu bez svatby osobně odsuzuji.

Šalda napsal jsi to moc pěkně:potlesk:potlesk

Tak ty dva k tomu musí dospět...

Peto maš pravdu,papír nepotřebuješ=že si bud nejseš jistej,nebo to s drahou nemyslíš vážně:P:P

Odesláno

Jak si to uděláš,tak to budeš mít

Hodně štěstí v novém životě,ve dvou se to lépe táhne

Říká se\"tchýně a uzený,nejlepší studený\"ale já musim říct ze to neni vzdycky Pravda,já jsem s tchýní spokojenej:)

Odesláno

Díky všem :-)

Vím, že je to jen papír, a žít na hromádce je moderní, ale jak říká Šalda je to důkaz lásky...taky to tak beru, hrozně se těším a věřím, že tohle bude moje nejlepší rozhodnutí v životě a navíc (doufám) v nejkrásnější den života.

Guest servisman
Odesláno

Dříve byla jiná doba oproti dnešku, kdy dnes 50% lidí jsou jen na hromádce. Dříve se lidi brali i kvůli dětem ,protože ve škole na to koukali blbě že maminka se jmenuje jinak než tatínek, dnes to je každýmu putna . Ono se pak pěkně vzpomíná když si člověk připomene to 30 výročí svatby.

Odesláno

Naši v neděli oslaví 35 let :) Tatík říkal, že si bude muset vzít na pondělí dovolenou, protože bude muset řádně zapít, že to s maminou vydržel tak dlouho :D Ale taky se těším na svou svatbu (no asi jako každá ženská, která chce být aspoň ten jeden den krásná :D ). A co se týče svatebního dne a večera, jde o to, jaké lidi si pozvete .. Možná je asi vážně lepší \"míň je někdy víc\" .. Radši 20 lidí, ale takových, co vám to budou upřímně a ze srdce přát a ne takových, co se přijdou jen napít a najíst a už vůbec bych si na svatbu nepozvala lidi, kteří by mi do svatby kecali a rozmlouvali mi ji (i když tohle spíš dělají chlapi chlapům :( )

Každopádně gratuluju a přeju, ať je ten Váš den nejkrásnější v životě a ať se Vám za nějaké to desetiletí hezky vzpomíná :papa

Odesláno
80 lidi je u nás taková \"malá svatba\" . . . normálně jsem chodil na svatby kde bylo 100-130 lidi :D njn VÝCHOD JE JINÝ LEVEL :D:D:D:D

Proč východ??

My měli na svatbě cca 100 hostí (děti jsme ve zvadle zakázali) a o koloně 35 aut valící se z Chlumce nad Cidlinou (obřad) do Kostelce nad Mrtvicí (hostina) tehdy dík JirkaPovi informoval i IMPULS.

Bylo to 25.6.2005 a byť naše soužití není zcela bez mráčku, za mně můžu říct, že jsem spokojený

P.S.

Jako mnozí si též myslím, že svatba jaksi k životu lidskému patří - ne vše, co je moderní, je i logické a správné.

[upravil dne 5/9/2014 07:52 od Medvěd]

Odesláno

Na rozdíl od svatby únos nevěsty chápu jako velice trapný rituál, který většinou dokáže svatební veselí zcela spolehlivě zabít. Jsem rád, že se nejen na mé svatbě, ale i na svatbách kde jsem byl hostem, sešla většinou taková skupina svatebčanů, která nevěstu nikam neunášela.

Odesláno

na Schreekově se naopak mně líbilo a záviděl jsem mu to jak sourozenci manželů aktivně řídili chod hostiny resp zábavu na ni , měli připraveno spustu \"her\" . Možná pro někoho trapné , pro někoho zábavné , ale určitě tisíckrát lepší než u stolu na sebe jen čučet. Ikdyž zrovna u našeho stolu bylo i díky Veýskovi a mé ženě o zábavu postaráno a lidé sedící s náma u stolu si jistě dodnes o tom vyprávějí :D:D:D

Odesláno

Taky jsme se s přítelkyní domluvili, že unášečka nebude...osobně to nemám rád...

I když, když se vdávala sestra byl jsem první co organizoval únos :D:D:D a znám svoje kamarády a vím, že toho budou vymýšlet dost, tak si jí budu pro jistotu hlídat...

no a dnes mám poslední svobodnou noc... cca půl roku příprav uteklo jako voda a zítra hlavně vstát pravou nohou...

Odesláno
Gratuluji:papa

Já mám tchýni skvělou. Rozhodně si nemůžu stěžovat.

Takových, co by si i stěžovali, ale jaksi z důvodu zachování pohody rodinného krbu nemůžou taky několik znám :D :D :D

Odesláno

Tak já zatím byl jen na pár svatbách a jen jako host... co se týká únosů nevěsty, tak kamarádovi jí unesly její kámošky a moje ex (ne, nesouvisí to :-D ).. tak jsme hledali a hledali, hospoda na každým rohu... no po třech hodinách jsme našli :-D Víc mě těhdy sralo, že s nevěstou a holkama zmizela i fotovýbava za cca 35000,- Naštěstí jí ex hlídala... no ale taky jí mohla dát na pokoj, že :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...