Gabriel 307 Odesláno 3. září 2014 Odesláno 3. září 2014 elton: tak nám to bylo jedno kolik bylo lidi,ja platil kapelu,prstýnky, kameramana,Magda šaty a rodiče svatbu . . . ve finále jsme my(Magda a ja) vydělali na svatbě cca 80.000,-Sk [upravil dne 3/9/14 19:39 od Gabriel 307] Citovat
Šalda Odesláno 3. září 2014 Odesláno 3. září 2014 My budeme svoji za cca měsíc 10 let a bylo to moje nejlepší rozhodnutí jaký jsem zatím v životě udělal. Pro mě je svatba ten největší důkaz lásky kterej si můžou lidi dát, takže já svatbu jen schvaluji. Navíc ohledně dětí a třeba při úrazu v nemocnici je dobrý když jste svoji, žít spolu bez svatby osobně odsuzuji. Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. září 2014 Odesláno 3. září 2014 My budeme svoji za cca měsíc 10 let a bylo to moje nejlepší rozhodnutí jaký jsem zatím v životě udělal. Pro mě je svatba ten největší důkaz lásky kterej si můžou lidi dát, takže já svatbu jen schvaluji. Navíc ohledně dětí a třeba při úrazu v nemocnici je dobrý když jste svoji, žít spolu bez svatby osobně odsuzuji. Šalda napsal jsi to moc pěkně:potlesk Tak ty dva k tomu musí dospět... Peto maš pravdu,papír nepotřebuješ=že si bud nejseš jistej,nebo to s drahou nemyslíš vážně:P Citovat
radim.1008 Odesláno 3. září 2014 Odesláno 3. září 2014 Tak to gratuluji. Já se ještě neženil, takže nevím :-D Ale na pár svatbách jsem byl a vždy bez nějakého většího incidentu. Citovat
vendelinek Odesláno 3. září 2014 Odesláno 3. září 2014 Jak si to uděláš,tak to budeš mít Hodně štěstí v novém životě,ve dvou se to lépe táhne Říká se\"tchýně a uzený,nejlepší studený\"ale já musim říct ze to neni vzdycky Pravda,já jsem s tchýní spokojenej:) Citovat
davidekcz Odesláno 4. září 2014 Autor Odesláno 4. září 2014 Díky všem :-) Vím, že je to jen papír, a žít na hromádce je moderní, ale jak říká Šalda je to důkaz lásky...taky to tak beru, hrozně se těším a věřím, že tohle bude moje nejlepší rozhodnutí v životě a navíc (doufám) v nejkrásnější den života. Citovat
Guest servisman Odesláno 4. září 2014 Odesláno 4. září 2014 Dříve byla jiná doba oproti dnešku, kdy dnes 50% lidí jsou jen na hromádce. Dříve se lidi brali i kvůli dětem ,protože ve škole na to koukali blbě že maminka se jmenuje jinak než tatínek, dnes to je každýmu putna . Ono se pak pěkně vzpomíná když si člověk připomene to 30 výročí svatby. Citovat
Péťa Odesláno 4. září 2014 Odesláno 4. září 2014 Papír nedokáže vůbec nic, určitě ne lásku. Ale líbí se mi argument servismana, výročí svatby je ve starším věku dobrá vzpomínka. Citovat
Zůza Odesláno 5. září 2014 Odesláno 5. září 2014 Naši v neděli oslaví 35 let Tatík říkal, že si bude muset vzít na pondělí dovolenou, protože bude muset řádně zapít, že to s maminou vydržel tak dlouho Ale taky se těším na svou svatbu (no asi jako každá ženská, která chce být aspoň ten jeden den krásná ). A co se týče svatebního dne a večera, jde o to, jaké lidi si pozvete .. Možná je asi vážně lepší \"míň je někdy víc\" .. Radši 20 lidí, ale takových, co vám to budou upřímně a ze srdce přát a ne takových, co se přijdou jen napít a najíst a už vůbec bych si na svatbu nepozvala lidi, kteří by mi do svatby kecali a rozmlouvali mi ji (i když tohle spíš dělají chlapi chlapům ) Každopádně gratuluju a přeju, ať je ten Váš den nejkrásnější v životě a ať se Vám za nějaké to desetiletí hezky vzpomíná Citovat
Medvěd Odesláno 5. září 2014 Odesláno 5. září 2014 80 lidi je u nás taková \"malá svatba\" . . . normálně jsem chodil na svatby kde bylo 100-130 lidi njn VÝCHOD JE JINÝ LEVEL :D:D:D Proč východ?? My měli na svatbě cca 100 hostí (děti jsme ve zvadle zakázali) a o koloně 35 aut valící se z Chlumce nad Cidlinou (obřad) do Kostelce nad Mrtvicí (hostina) tehdy dík JirkaPovi informoval i IMPULS. Bylo to 25.6.2005 a byť naše soužití není zcela bez mráčku, za mně můžu říct, že jsem spokojený P.S. Jako mnozí si též myslím, že svatba jaksi k životu lidskému patří - ne vše, co je moderní, je i logické a správné. [upravil dne 5/9/2014 07:52 od Medvěd] Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. září 2014 Odesláno 5. září 2014 kamarádi na hostině jsou většinou kujvy Schreek by mohl vyprávět jak jsme mu ztratili nevěstu.... P.S. já mám tchýně dvě.... Citovat
Medvěd Odesláno 5. září 2014 Odesláno 5. září 2014 Na rozdíl od svatby únos nevěsty chápu jako velice trapný rituál, který většinou dokáže svatební veselí zcela spolehlivě zabít. Jsem rád, že se nejen na mé svatbě, ale i na svatbách kde jsem byl hostem, sešla většinou taková skupina svatebčanů, která nevěstu nikam neunášela. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. září 2014 Odesláno 5. září 2014 na Schreekově se naopak mně líbilo a záviděl jsem mu to jak sourozenci manželů aktivně řídili chod hostiny resp zábavu na ni , měli připraveno spustu \"her\" . Možná pro někoho trapné , pro někoho zábavné , ale určitě tisíckrát lepší než u stolu na sebe jen čučet. Ikdyž zrovna u našeho stolu bylo i díky Veýskovi a mé ženě o zábavu postaráno a lidé sedící s náma u stolu si jistě dodnes o tom vyprávějí :D:D Citovat
davidekcz Odesláno 5. září 2014 Autor Odesláno 5. září 2014 Taky jsme se s přítelkyní domluvili, že unášečka nebude...osobně to nemám rád... I když, když se vdávala sestra byl jsem první co organizoval únos :D:D a znám svoje kamarády a vím, že toho budou vymýšlet dost, tak si jí budu pro jistotu hlídat... no a dnes mám poslední svobodnou noc... cca půl roku příprav uteklo jako voda a zítra hlavně vstát pravou nohou... Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. září 2014 Odesláno 6. září 2014 Gratuluji:papa Já mám tchýni skvělou. Rozhodně si nemůžu stěžovat. Citovat
Medvěd Odesláno 6. září 2014 Odesláno 6. září 2014 Gratuluji:papa Já mám tchýni skvělou. Rozhodně si nemůžu stěžovat. Takových, co by si i stěžovali, ale jaksi z důvodu zachování pohody rodinného krbu nemůžou taky několik znám :D Citovat
Krt€K Odesláno 7. září 2014 Odesláno 7. září 2014 Tak já zatím byl jen na pár svatbách a jen jako host... co se týká únosů nevěsty, tak kamarádovi jí unesly její kámošky a moje ex (ne, nesouvisí to :-D ).. tak jsme hledali a hledali, hospoda na každým rohu... no po třech hodinách jsme našli :-D Víc mě těhdy sralo, že s nevěstou a holkama zmizela i fotovýbava za cca 35000,- Naštěstí jí ex hlídala... no ale taky jí mohla dát na pokoj, že :-D Citovat
hardhouse.trip Odesláno 7. září 2014 Odesláno 7. září 2014 Taky se připojuji ke gratulantům. My se nedávno zasnoubili, takže teď se šetří a vybírá zatím termín... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.