Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kamarádi, potřeboval bych jednorázově laserovou vodováhu. Koukal jsem, že se dá koupit od nějakých 150kč, což by na můj ůčel (vyrovnání okrajů jezírka:D) stačilo. Ale chtěl bych, aby měla dole závit na stativ. Nevíte, jestli to levnější vodováhy mají?

Odesláno

Ta moje úchyt má, ale stála skoro 500,-Kč . Ale není nic jednoduššího, než se stavit v OBI, Baumarktu nebo Baumaxu a podívat se či se podívat na netu.

Odesláno

Přesnost laserové vodováhy spočívá v tom, že paprsek laseru se šíří přímo. Kam ho namíříš, tam doletí, bez zatáčky.:D

Jinak je tam normální bublinka, takže přesnost spočívá v tom, jak je komůrka usazena a jak se na bublinku koukneš.

Doporučuji šlauchváhu, nebo koupit 10 m průhledné hadičky nebo hadice.

Odesláno

Vím, jak to myslíte, ale při kopání by byla práce s laserovou vodováhou rychlejší. Pootočím, a vím, kde jsem. Jde mi o rychlost měření, přesnost je v tomto případě vedlejší.

[upravil dne 29/8/14 18:49 od Roman Bazi]

Odesláno

Laserovou vodováhu ti můžu klidně půjčit, ale nevím jestli má ten závit. Nejdřív se ti můžu podívat až zítra odpoledne jelikož ji mám na chatě.

Odesláno

JendaB - Pokud by jsi se podíval, budu moc rád

oddie - takže číňana nebrat

P607Olda - ono to jezírko není rovné, je to samý oblouk. Provázek by snad šel použít ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...