Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Žádná pravidla zjevně nikoho z vedení nezajímají, tak už hlasovat nemusíte

Žádná pravidla zjevně nikoho z vedení nezajímají, tak už hlasovat nemusíte  

1. 1. Žádná pravidla zjevně nikoho z vedení nezajímají, tak už hlasovat nemusíte

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ted mě tak nák napadlo,jestli by třeba nebylo možný sekci servis třeba ještě poupravit.Třeba udělat podsekce motor,podvozek,elektrika,karoserie,interier a třeba ještě něco.Možná by bylo snadnější vyhledávání vkládání a tak.No nevím jestli by to nebylo těžký a zdlouhavý to uskutečnit,ale napsal sem to jen protože mě to napadlo;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

No. Takže asi takhle: Ondrovi se myšlenka \"minibazaru\" na fóru nelíbí, takže zvolil osvědčenou taktiku nechat věc \"vyhnít\". Nic proti, sám to taky tak občas dělám. Takže se omlouvám zúčastněným, kteří v anketě hlasovali a případně sem i připsali nějaký názor - bylo to zcela zbytečné, ale přesto vám - sám za sebe - děkuji za snahu. Pokud by se tu na fóru v budoucnu náhodou něco změnilo, budu jedině rád, ale já nebudu tím, kdo to bude moderovat. Neb mě to tu z různých důvodů čím dál víc přestává bavit :(

Odesláno

kdyby se zřídily aspoň ty pravidla. myslim že by hodně zpřehlednily fórum. např. pokud někdo založí duplicitní téma aby se jedno smazalo nebo zamklo. protože pak píšete do obouch a je v tom pěknej bordel. a eště k tomu máte ty informace rozházený. ale asi to tolik nevadí.:roker

Odesláno
Původně zaslal: oddie

No. Takže asi takhle: Ondrovi se myšlenka \"minibazaru\" na fóru nelíbí, takže zvolil osvědčenou taktiku nechat věc \"vyhnít\". Nic proti, sám to taky tak občas dělám. Takže se omlouvám zúčastněným, kteří v anketě hlasovali a případně sem i připsali nějaký názor - bylo to zcela zbytečné, ale přesto vám - sám za sebe - děkuji za snahu. Pokud by se tu na fóru v budoucnu náhodou něco změnilo, budu jedině rád, ale já nebudu tím, kdo to bude moderovat. Neb mě to tu z různých důvodů čím dál víc přestává bavit :(

Vůůůůůůbec se ti Oddie nedivím. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: oddie

No tak koukám, že asi byla jakákoliv snaha zbytečná... no nic, poučení pro příště, že je lepší se radši ani o nic nesnažit.

A safra! Další!:myslim

Já jsem došel k podobnému závěru přesně týden po Tobě - \"Tak co si o tom mám myslet? Chápu to, jako že nemá cenu se snažit - jak bys to pochopil Ty?\"

(viz.http://www.peugeot-club.com/topic/9861-pise-nekdo-clanky-na-stranky-p-c/)

Odesláno

To teda nevím proč se Ondrovi zřízení minibazaru nelíbí(mohl by aspoň napsat rozumnej důvod).A? se potom nediví že bude v různých sekcích takoví čurbes.Inzeráty se stejně oběvovat budou a jestli je bude někdo mazat tak mě to připadá dost blbý.Na jinejch fórech to funguje tak proč se tady toho bojej.Nepsalo se tady někde-Chybí Vám zde nějaká diskuzní skupina? Napište jaká a já vám ji rád zřídím.Myslel jsem si že to s novím vedením povede k lepšímu ale zatím je to jen stagnace.

Odesláno

1. komerční inzerce je možná pouze se souhlasem <vedení Peugeot-Clubu

To mi připadá taky dost blbý. Pokud se nekdo znelíbí <vedení Peugeot-Clubu tak má prostě smůlu.Já bych to udělal za úplatu -zapla? určitej obnos a máš inzerát.A zase by do pokladničky něco přibylo.

Odesláno

jak jste přišli na to že nebude:myslim to by me nasr*lo

pokud vím tak poslední informace byla že by měl minibazar být,

osobně si ale myslím že Ondra bud zkouší vyhnívací taktiku nebo to chce spustit až s bazarem na hlavní stránce aby mu tam pak někdo chodil :aut:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: mk405

jak jste přišli na to že nebude:myslim to by me nasr*lo

pokud vím tak poslední informace byla že by měl minibazar být,

osobně si ale myslím že Ondra bud zkouší vyhnívací taktiku nebo to chce spustit až s bazarem na hlavní stránce aby mu tam pak někdo chodil :aut:D:D:D

hele pokud já vím tak minibazar tu už je dávno:D ale bazar tu stále schází:bojim
  • O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

tak maly dotaz,,,, mozno by stalo za uvazenie na fore dat jednu pomocku,,,, zoznam clenov tu sice je,,, ale mne tu chyba zoznam online clenov,,,,, vzdy ked chcem zistit ci je tu niekto pripojeny musim sa nalogovat na prispevok kde niekomu odpovedal a az potom zistim ci je pripojeny alebo nie,,,, a to nejaky ten cas trva,,,, takze toto,,, ak to uz funguje tak potom sorky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...