Přejít na obsah

Jepík

Uživatel
  • Počet příspěvků

    212
  • Registrace

Vše od uživatele Jepík

  1. Jepík

    Přehřívá se motor na 306tce

    Takže když malej okruh funguje,musí tedy fungovat i pumpa?Jestli ano je pumpa v pořádku-no netuším co by se s ní mohlo stát aby se netočila.Příčina tedy bude nejspíš v tom chladiči.
  2. Jepík

    Přehřívá se motor na 306tce

    Takže voda cirkuluje v malém okruhu sama nebo jí musí tlačit pumpa.
  3. Jepík

    Přehřívá se motor na 306tce

    Vůbec se v tom nevyznám,ale nevím jak voda cirkuluje v malém okruhu,to asi taky musí jít přes pumpu né, protože se s tím dá normálně jezdit za chladného počasí.
  4. Jepík

    Přehřívá se motor na 306tce

    Jasně zkusím to. Nemůže to být vadná pumpa?
  5. Jepík

    Přehřívá se motor na 306tce

    No to jsem zkoušel a voda vytékala odvzdušňovacím ventilem hadice topení.
  6. Přehřívá se motor na mé 306tce kterou jsem nedávno koupil.Je to 1,6 benzín rv 96.Voda je přehřátá jen v malém okruhu,chladič téměř studený.Vrchní hadice do chladiče je žhavá,ale spodní je studená.Má to i klimatizaci ale vůbec netuším jestli je funkční.Vyměnil jsem i termostat ale je to stále stejné. Poradí někdo co by to mohlo být?
  7. Jepík

    Techničák na 306

    Tak jsem volal na registr a jelikož to je z jiného okresu tak to je prý na dlouho a není jisté jestli se to do konce měsíce stihne.
  8. Jepík

    Techničák na 306

    Ono to je trochu složitější,auto je v polopřevodu na mladýho a jezdím s ním já.Netuším co by se pro to muselo udělat.Bohužel neznám ani majitele protože jsem to kupoval přes dva lidi.A ta ženská co to vlastnila s tím nechce mít nic společného.Netuším jestli by to mohl mladej sám zařídit.
  9. Nemáte někdo na prodej velkej techničák na 306 pětidvířko benzín?Někde jsem ho potratil a navíc to bylo v polopřevodu a do konce měsíce to musí být přepsané.Takže jediná šance je koupit jinej techničák se značkama.
  10. Na palubce mi svítí oranžová kontrolka se symbolem motoru a uprostrěd je písmeno K nebo něco podobného.Začalo ni to blikat až od doby kdy jsem měl auto u klempíře a vařil mi přední nosníky a výfuk.Snížily se otáčky motoru z 1000 tak na 500-600 a za studena to stále chcípá.Kontrolka nesvítí stále ale jen když jsou stálé otáčky motoru nebo občas volnoběh.Nevíte co s tím a mohu jezdit aniž bych poškodil motor?Za rady předem děkuji.
  11. Jepík

    Laminátový maxi kit

    Ten vypadá nádherně.
  12. No zrovna tak levnej není-teda nevím jak rádia ale díly seženu daleko levněji.
  13. No celý rádio ve slevě stálo 1700,- Tak do pětistovky bych ho koupil.
  14. Jepík

    Laminátový maxi kit

    Jo to je jedno z řešení,ale radši bych delší ramena na předku.
  15. Jepík

    Laminátový maxi kit

    Pokud je to dělaný tady v čechách tak je jasný co použili za pryskyřici-samozřejně tu nejlevnější polyesterovou,epoxyd je příliš drahej na tak velkoplošné laminování,navíc dlouho schne a pro pevnost se musí jěště v peci temperovat. [upravil dne 30/12/13 21:39 od Jepík]
  16. Jepík

    Laminátový maxi kit

    Laminátů se nebojím,spíš mi dělají starosti ostatní věci jako delší ramena poloosy atd. .
  17. Jepík

    Laminátový maxi kit

    Měl jsi na mysli spíše použít tyto díly jako kopyto a udělat formy,ale to je dost luxus dělat šest forem pro jedinou sadu.To se mi zdá jednodušší tyto díly z vnitřku přebrousit a zpevnit opětovným vylaminováním. Tak jsem to dělával když to zákazníci chtěli aby to něco vydželo.
  18. Jepík

    Laminátový maxi kit

    Jelikož jsem laminoval i ve firmě co dělali díly pro BMV,Audy, Ferari a soukromě opravoval nárazníky a ruzné jiné díly na auta, tak vím jak se to šidí aby cena byla co nejnižší-proto se mě ta cena zdá velice nízká a od toho se i odvíjí kvalita. [upravil dne 30/12/13 21:11 od Jepík]
  19. Jepík

    Laminátový maxi kit

    A navíc neptal jsem se tu co na to policajti ale na kvalitu a montáž.
  20. Jepík

    Laminátový maxi kit

    Vůbec nejde o to co jsem tu vložil,jen jsem chtěl říct že když se to kvalitně udělá tak se to ani nehne, o tom zase náhodou něco vím.
  21. Jepík

    Laminátový maxi kit

    Proč ohavný,každý má jiný vkus,mě se taky ledaco nelíbí ale nikdy bych to konkrétnímu člověku nehaněl,je jenom na něm co si na autě vozí.Dřív jsem dělal lamináty na zakázku,poradil jsem ale nikdy nevyvracel,chtěl to,měl to. Pokud je to dobře spasovaný tak to v běžném provozu nic neudělá, na závoďáky jsou kladeny daleko větší nároky a drží to. [upravil dne 30/12/13 20:27 od Jepík]
  22. Jepík

    Laminátový maxi kit

    Výdrže laminátů bych se nebál,některé auta měla taky plastové blatníky-Honda CRX a pod.a žádný problém.
  23. Jepík

    Laminátový maxi kit

    [upravil dne 30/12/13 00:43 od Jepík]
  24. Jepík

    Laminátový maxi kit

    Lidi vozej větší hruzy na autech-a kolikrát není poznat co to je.
  25. Jepík

    Laminátový maxi kit

    No ono se toho na autech vozí dost co nemá homologaci.Na 205tkách to má taky spousta lidí a nějak to neřešej. Se mi to prostě líbí jak je to široké.
×
×
  • Vytvořit...