Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem po letech ježdění bez nehody \"pokřtil\" 306ku. Stalo se ve Znojmě při vyjíždění z parkoviště, když jsem si \"nevšiml\" ocelového sloupku - on přežil bez úhony, dveře holt budu muset koupit jiný. Každopádně Helča je \"na koni\", páč jsem volant držel v ruce já - ale nesla to celé v celku v klidu. Auto je pojištěný, tak nás ta \"lapálie\" ani finančně nezrujnuje

post-1009-14109639299738_thumb.jpg

Odesláno

Skoro žiadna škoda :)

Ak aj máš havarijnú poistku, tak oprava je snáď nižšia, než výška spoluúčasti :) (ak by sa zohnali strieborné dvere) :)

Odesláno

Taky mám havarijní na parťáka, po zkušenosti se 406 už auto bez havarijního nechci, navíc na starší auta ta pojistka nestojí skoro nic, já platím cca 2 tisíce.

Odesláno

dvere koupis na vrakaci do tisicovky, vymenis si to sam pred barakem mezi obedem a svacinou a ty stary prodas v Holesovicich za 3.-/kg :D

Bude to levnejsi a rychlejsi nez resit pres pojistovnu. A pokud to takhle drzi a treba se i otevira tak staci pockat az na vrakaci nebo v inzerci budou stribrny...

Odesláno

jen maly tip - obrazek nahrat na www.tinypic.com > resize zvolit 640*480 > vysledny kod druhy odshora zacinajici \"\" zkopirovat sem > takto lze vlozit treba 10 obrazku do 1 prispevku :papa

Odesláno

Než seženeš nový, tak sundej tapec a tyhle zevnitř vymáčkni ven a nebude to (až na tu rýhu a otěrovou lištu) skoro znát. ;)

Odesláno

když si to člověk nechá dát rozpočtem, tak na tom prakticky vždy vyjde s čistým štítem a to i včetně spoluúčasti, pokud ji teda nemá třeba 15% 15tis :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...