Jeny Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Popravdě se mi líbí ta Radkova karta s modrým podsvícením (taky jsem konzerva a měl bych rád modrou kartu, modrý rcz nee). Ale chválím, že konečně někdo zarovnal text z obou stran:super Citovat
punkac Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Motomoto: Reagoval jsem na to, že nejsme firma, nemusíme vydělávat, nemusíme utrácet..... Více v SZ Koblih: ale no tak, osobně je mi fuk jestli platím 350,400 nebo 600.... členství beru jako exkluzivitu.... Ono když něco stojí 400 kila, tak si toho vážím více, než kdyby to stálo 50 Kč Jako neuraž se, ale přijdeš mi trochu jako klubový brouk pytlík, který všude byl dvakrát a od všeho má klíče (vidíš smajla?) Promiň, tvé návrhy nebyly nikdy konkrétní v té podobě, aby jsi na plné ústa napsal, co chceš vlastně klubu přinésti, vždy to bylo jen v obecné rovině, kde se tě Schreek snažil mockrát přemluvit, aby jsi se rozepsal, což jsi nikdy neudělal..... Jestli jste si U2Uovali je možné, to samozřejmě nevím. Jen si pamatuji, vlákna s tvými \"nabídkami\" Alespoň takto mi to vždy připadalo, proč nikde není vidět, že jsi se účastnil výběrka kupříkladu na ten servr? Nebo nějací partneři? Pokud mě paměť neklame tak jsi napsal, že to je moc časově náročné takovou věc připravit, a že do toho nepůjdeš, dokud nebudeš mít 100% jistotu podpory vedení Jinými slovy píšeš, když nebude po tvém tak nebude nic (na což máš samozřejmě právo), stejně tak chápu i to s časovou náročností - ale musíš pochopit, že někdo na takovou pomoc může mít zamítavý názor Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 to mě pobavilo , jak to neni 100% tak na to seru Citovat
radim.1008 Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 To je zase debata... Kdo chce bere, kdo nechce nebere a hledá důvody. Hold bude karta do červena, já s tím problém nemám. Alespoň se odliší. Když si kupujete nový vůz, tak taky pořizujete nový v barvě starého, aby méně chápavý a bystřejší sousedi nepoznali, že máte o generaci nový vůz? Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Medved to bere takhle : predstav si ze by s nastupem kazde nove vlady byla nova podoba ceske vlajky. Asi takto to chapu. Citovat
oddie Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 to mě pobavilo , jak to neni 100% tak na to seru Zúčastním se výběrového řízení, ale jen v případě, že mi 100% zaručíte, že vyhraju Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 radim.1008 to vyjadril presne Citovat
Charlie 1 Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Když tohle vlákno čte někdo zvenku tak musí koukat co je tady za exoty,když se nemůžou dohodnout jak bude vypadat kartička..... Citovat
MotoMoto Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Punkac: Nevím proč jsi mě tedy uvedl ve stejné kolonce jako Kobliha, že jsem něco nedotáhnul a nebo neudělal. A pak uvedeš že jsi myslel že nejsme firma. Nejsme firma a nemusíme vydělávat, stejně tak i platí, že nemusíme zbytečně utrácet. Ale jak jsem psal, byl to návrh a pokud jsem pro něj nezískal více podporovatelů, tak je to OK a nic se neděje. Přeci není zákaz dávat takovéto návrhy. Nebo ano. Citovat
punkac Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Prostě se to svezlo, když jsem to psal, tak jsem nejdříve reagoval na to \"o firmě\" a pak na kobliha a bohužel jsem tam napsal vás oba, měl jsem důsledně oddělit ty odstavce v příspěvku. V hlavě se mi motalo to ze SZ, tak to hlava zpracovala chybně, za to se ti omlouvám Citovat
Medvěd Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Medved to bere takhle : predstav si ze by s nastupem kazde nove vlady byla nova podoba ceske vlajky. Asi takto to chapu. Děkuji Ti náčelníku, pochopils přesně o co mi celou dobu jde Citovat
Guest servisman Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 To co napsal punkac ohledně koblih69 jsem i pochopil Citovat
MotoMoto Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Punkac. Děkuji. OK. pochopil jsem. Citovat
Veverka Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 By mě zajímalo, co by dělali sparťani nebo slávisti, kdyby jen tak, protože změna, vyměnili na dresech barvu třeba zelenou místo červený :-D Ale to je vlastně Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Posrali by se tak jako pulka lidi tady kvuli jine barve auta na karte ... Citovat
Veverka Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 No právě! Každá akce vyvolává reakci. To nás učili ve fyzice. A v dějepisu zase, za síly \"reakce\" obvykle prosazovaly staré hodnoty/principy... :-D Citovat
Šalda Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 StibTo, mírni se v tom co píšeš, já i jiní máme právo na svůj názor ohledně kartiček, a Tvůj tón s jakým tady už hodně dlouho píšeš se mě docela přestává líbit, nerad bych napsal přesně to co mám na jazyku;) Opravdu to nechtěj;) Citovat
MotoMoto Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Tak Slávisti pokud vím změnili dresy nedávno. A nikdo se myslím neposral. A sešívaní už myslím nejsou. Jsou věci které jsou historicky zajímavé a pak věci nedůležité. A pak také záleží na úhlu pohledu každého soudruha. Citovat
Vvitty Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Tak Slávisti pokud vím změnili dresy nedávno. A nikdo se myslím neposral. A sešívaní už myslím nejsou. Vcera jeste byli Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.