Radek Hurvajz Odesláno 26. září 2021 Odesláno 26. září 2021 Co tohle asi tak v tý parabole, nebo i čočce, protože ta má taky parabolu, muže dělat, že? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 26. září 2021 Odesláno 26. září 2021 Nechcete si na to založit vlákno když se to tak rozjelo? Citovat
Milan+ Odesláno 26. září 2021 Odesláno 26. září 2021 Co jsem dával o pár řádků výše s fotkou,tak takhle je parabola s led. Citovat
Klemoň Odesláno 26. září 2021 Odesláno 26. září 2021 před 2 hodinami, Radek Hurvajz napsal: 50 let se jezdilo z halogenama a všichni viděli, tedkom vidí každej prd, divný. Při používání LED čipů do klasických světel hrozí uživateli vybití světel a pak taky by mohl být z toho nemocnej Ono teď jsi to totiž tak trošku trefil : Dříve tě každý "oslnil" tak maximálně H4 kou . Jenže dnes ti vypálí oči v zatáčce nějaká výbojka, nebo nějakej "kretenKlemoň" s LEDkou místo Halogenky a mezi nima pak černého chodce a nebo @Petr 3008 s Feldou a H4 kou nevidíš . Tak nějak to nyní je . . . Nerozumím tvé hlášce o vybití světel a následné nemoci . . . Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. září 2021 Odesláno 26. září 2021 (upraveno) AD vybitá světla, to se vybije kladivem, no a ta nemoc, bolí zuby, nebo noha v sádře atd. S tím oslněním máš pravdu, i auta z vyroby mají tak intenzivní světla že tě oslní, ale není to tolik jako když jsou v parabolách LED a ještě je to s rýhovaným sklem, to je teprve masakr. Upraveno 26. září 2021 uživatelem Radek Hurvajz Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 26. září 2021 Odesláno 26. září 2021 před 3 hodinami, Radek Hurvajz napsal: 50 let se jezdilo z halogenama tak dlouho halogeny ani nejsou . Já ještě jezdil s klasickou kulatou asymetrickou žárovkou. To byly ty správný nažloutlý bludičky. Pak přišel halogen, to byl výkřik techniky, každý ho chtěl a už tenkrát se vymýšlelo jak tam halogen narvat . Je to prostě přirozený posun. Je ale pravda, že tenkrát (a nemusím chodit zas až tak daleko) byl ten provoz na silnicích mnohonásobně menší a klidnější. Ještě někdy kolem roku 89 když jsem jel k večeru z Prahy, tak jsem byl na silnici téměř sám. Natož noční jízdy, to nejezdil nikdo. Pak to obyčejné nebo později halogenové světlo snadno stačilo. Dneska víte jak to na silnicích vypadá a jízda ve tmě je skoro za trest. Jak jste správně podotkli kolikrát tě oslňují nová auta s origo světlama a normální halogen zaniká někde v dálce a na dnešní dobu je nedostačující. Na autě mám taky normální halogeny a ve změti těch všech zářících světel a odlesků v kombinaci s unavenýma očima si někdy myslím, že mám snad zhasnuto. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. září 2021 Odesláno 26. září 2021 v 1970 měl tata fiata 850 special 903ccm a ten už halogeny měl , takže utíká to no , pamatuju si, že nás předjel chlapík a hádal se s tatou, že jede na dálková světla--tak mu ukázal že má tlumené a stejně se hádali dál... Citovat
Návštěvník Odesláno 26. září 2021 Odesláno 26. září 2021 před 3 hodinami, HanysR napsal: Nechcete si na to založit vlákno když se to tak rozjelo? To ne...to se vztahuje jen na někoho... Citovat
Klemoň Odesláno 26. září 2021 Odesláno 26. září 2021 (upraveno) před 2 hodinami, Petr 3008 napsal: Jak jste správně podotkli kolikrát tě oslňují nová auta s origo světlama a normální halogen zaniká někde v dálce a na dnešní dobu je nedostačující. Na autě mám taky normální halogeny a ve změti těch všech zářících světel a odlesků v kombinaci s unavenýma očima si někdy myslím, že mám snad zhasnuto. Moc děkuji za tento tvůj příspěvek. Je to jako bys mi viděl do hlavy. Já se jen s těmi nesprávnými a ano vím neschválenými LEDkami snažím v té dnešní džungli přežít. Ne někomu škodit. Ale to co jsem psal o neviditelných chodcích , neviditelných blbech co jezdí na denní svícení i v noci protože to LED denní svícení stačí , aby viděli na cestu před sebou i mimo město a přitom ze zadu je u nich temná tma a o nevinných řidičích , kterým jejich zrezlé paraboly s halogenovou bludičkou svítí méně než obrysovky nových aut a tak v koloně nejsou vidět , tak kvůli těmto se snažím je vidět , a to né proto abych je oslňoval . . . To mi nic nepřinese, ale to abych je nesrazil , nenaboural, prostě nevzal ssebou . . . A teď házejte kamení . . . Upraveno 26. září 2021 uživatelem Klemoň Citovat
Hafity Odesláno 26. září 2021 Odesláno 26. září 2021 Takže v podstatě dobrý úmysl, akorát špatně provedený.... Citovat
Návštěvník Odesláno 26. září 2021 Odesláno 26. září 2021 @pavelu96ty musíš mít hochu těžký život Citovat
Návštěvník Odesláno 26. září 2021 Odesláno 26. září 2021 Tak ono je to taková klasika, do čeho se zapojí Modi, to nevadí. Nějaký OT je v pohodě, však co. Nikdo nepotřebuje přesouvat, upravovat apod. Všichni sejdeme z cesty, je to normální ale i přes upozornění to jede dál a vše je OK. Citovat
Návštěvník Odesláno 26. září 2021 Odesláno 26. září 2021 Bohužel klasika poslední doby...mod = nedotknutelný Citovat
Milan+ Odesláno 26. září 2021 Odesláno 26. září 2021 A jelikož s @jarokare řeším varovky na Kai ,tak jdu ještě na tu elektriku. Citovat
Návštěvník Odesláno 26. září 2021 Odesláno 26. září 2021 @Milan+ Po té grilovačce tě obdivuji Citovat
pavelu96 Odesláno 26. září 2021 Odesláno 26. září 2021 @vagi Tak za prvé, přestaň si všímat mého života, o Tvoje amatérské psychoanalýzy nemám zájem! A za druhé se mi jen nelíbí, jak při každé příležitosti musíš vytahovat nějakou neurčitou nespravedlnost a rozdělování fóra na (podle Tebe) vyvolené a na utiskované... Za třetí rozjíždět Flame je proti pravidlům fóra bod 7. @HanysR Dnes jsem tu skoro nebyl a pokud jsi něco hlásil, že máš s něčím problém, tak jsem nepostřehl... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 26. září 2021 Odesláno 26. září 2021 Konecne zpatky 14dnu naprosteho relaxu v laznich .... Velichovky mam to tam rad i diky tomu ze tam nic neni. Ale nebojte nezahalel jsem a ma kratochvile zkouset app navigace nezahalela - cesta z Horic na Novou Paku Tentokrat me zavedla na ucelovou cyklostezku nekde u Pecky kde to bylo jen na auto holandsky motorkar neveril stejne jako ja kude se da jet - a coze to bylo za app MAPY.CZ zpatky klasika na Lazne Belohrad jak by to melo byt.Nikde zadny problem Jindy z Jarkowa me to na Novou Paku navadelo prez Olesnici v O.h.??? nikoliv na Nachod a Jaromer ale sparavne na Lazne Belohrad - zpatky prez Pecku do Velichovek tak ze jejich aloragitmus je jako pochopit zenu - to je proste nepochopitelne a zustava to co jsem napsal Dobry pomocnik ale spolehat na tuto vec pri pomylseni ze na te stezce potkam sanitku ci hasice spechajici k pripadu ?? Opet MAPY.CZ Dnes HERE z Nymburka do Chlumce nad Cidlinou - kdyz jsem jel po nejake obytne zone naprosto stejne chovani jako WAZE prepnul jsem na nase protezovane Amigo a vse Ok bez problemu. Proc asi ...?? Jinak vsem ten naprosto bezstarostny relax doporucuji - pocasi slo procerury jako vzdy super servis jako jidlo i ubtovani Ok ikdyz je citit ze "bajny covid" i tady radil. Fotky casem neco malo bude "snad" Citovat
Milan+ Odesláno 26. září 2021 Odesláno 26. září 2021 (upraveno) před 12 minutami, HanysR napsal: @Milan+ Po té grilovačce tě obdivuji Ještě bych to chtěl letos projet na SPZ,bez nich to není ono,to je se staženou prdel...í A pak bych nemohl ani s novým auti jezdit,bych ho musel nechat polovičce. I když stejně jezdím služebním. Jen bych se musel nechat vozit. Upraveno 26. září 2021 uživatelem Milan+ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.